SHOPLOG COME GET FASHION

Goede woensdagmorgen! Het is vandaag tweede kerstdag en as we speak zijn wij onderweg naar wintersport. Vorige week nam ik een shoplog op met items die ik mocht uitzoeken bij Come Get Fashion. Ik bestelde vanalles, nam deze video op waarop ik alles voor het eerst aan probeer en hield uiteindelijk een selectie van alle kledingstukken. Vandaag laat ik je zien wat dat was! Van basics tot feestelijke items: ze komen allemaal voorbij. Bij voorbaat: excuus voor de vele ‘zeg maars’: m’n stopwoord is weer in volle glorie aanwezig. Veel kijkplezier én een heel fijne tweede kerstdag allemaal!

 

Neem contact met mij op!

Ik ben er momenteel even niet. Stuur me een berichtje en ik kom er zo snel mogelijk bij je op terug!

Not readable? Change text. captcha txt
error: Content is protected!