SNEAK PEEK VAN ONS NIEUWE HUIS

 In Wonen

Vier hele dagen wonen we inmiddels in ons nieuwe huis. Vier dagen, en dat waren de vier beste van de afgelopen maanden. Maar echt. We voelen ons nu al zo thuis hier. De spullen zijn uitgepakt, alles staat op z’n plek en ineens is er rust. In ons leven en in ons hoofd. En daar word ik echt heel blij van! We kregen vorige week maandag de sleutel, werden op vrijdag officieel eigenaar van ons nieuwe huis, en op zaterdag gingen we helemaal over. De verhuizers deden ons bed – want zó mega zwaar dat niemand in onze familie zich daar nog een keer aan wilde wagen – en de slaapkamertjes van de jongens, Koen en Bram sjouwden spullen van het oude huis naar het nieuwe huis, papa hing alle lampen op, mijn onkel Toinnie kwam de televisies ophangen en mama en ik, en later Lotje en ik, pakten alles uit. Inmiddels is er in het hele huis geen verhuisdoos meer te bekennen en dat is zo fijn! Ik heb de afgelopen dagen zo zo zo veel berichtjes van jullie gekregen, én heel van jullie zijn benieuwd naar hoe ons huis eruit ziet. Dat snap ik, maar we zijn er nog niet helemaal over uit of we een volledige home tour willen doen, dus ik dacht; laat ik alvast wat foto’s maken van ons nieuwe huis en de tuin zoals ze er nu uit zien om jullie in ieder geval alvast een kleine sneak peek te geven! Dus. Bij deze. Wat kiekjes van ons nieuwe huis!

WOONKAMER & KEUKEN

Als we in de woonkamer zitten lijkt het af en toe net of we nog in ons oude huis zijn; zo lijkt het op elkaar. De kamer is een meter langer, maar verder is de ruimte identiek. Hier zit alleen een houten vloer in, een kachel, een verlaagd plafond met spotjes en de mooie houten deuren die we zo graag wilden. Als de garage straks verbouwd is gaat de doorgang van de woonkamer tot speelkamer er anders uitzien, maar voor nu is het super zo! Omdat hier héél veel vragen over komen: tafel is van eikentafels.nl, stoeltjes via HNVI, bank van inHouse, wandplank van VT wonen en lampen boven de tafel van HK living.

BENJAMIN’S SLAAPKAMER

Behang en een gele muur: Benjamin zijn kamertje is heel anders dan in ons vorige huis, al zijn de meubels wel hetzelfde. Het is een stuk groter, dus de voorleeshoek is nu ook op zijn kamertje. De voorleesstoel is van Wehkamp, dat witte rekje daarnaast van Kwantum, de roltafel van Ikea, manden van Done by Deer en de meubeltjes van Babypark.

DE BADKAMER

Één van de redenen waarom we verliefd werden op dit huis: de badkamer. Een inloopdouche, een groot bad, een dubbele wastafel. Heel anders dan die in ons vorige huis, maar hier zijn we echt megablij mee. Zo’n fijne ruimte dit!

MORRIS’ SLAAPKAMER

Morris’ kamertje met zijn gele muur.. Het peuterbed is dus weer terug een ledikant en hoewel ik dat grote bed heel mooi vond staan ben ik allang blij dat hij weer lekker slaapt! Het bedje is de Sebra Kili, de lockerkast is van Woood, en de commode een ladekast van Ikea waar ik zelf grepen en wieltjes op gezet heb.

DE INLOOPKAST

Nog zo’n ding waar we heel heel blij mee zijn: we hebben een inloopkast! Daar is verder niet zo heel veel aan toe te voegen. Gewoon fijn!

ONZE SLAAPKAMER

Aan onze slaapkamer is nog het minste gebeurd. Ons bed staat er, met de passpiegel en een foto van onze trouwdag, maar dat is het dan ook wel zo’n beetje. Voor nu helemaal prima; dat komt nog wel. We hebben ook een wastafel met spiegel op onze slaapkamer nu en dat is vooral ‘s ochtends ideaal: maken we de jongens niet wakker als we opstaan!

‘ZOLDERTJE’

Op zolder is er behalve onze slaapkamer ook nog behoorlijk wat bergruimte. Daar heb ik twee Ikea ladekastjes staan waar knutselspullen en dat soort toestanden inzitten, en een grotere ladekast waar al onze verzorgingsproducten inzitten én mijn make-upspul. Voortaan dus weer lekker zittend op mijn gemak wat aan m’n gezicht doen!

DE TUIN

Waarschijnlijk het grootste verschil met ons vorige huis is de tuin. Die is qua oppervlakte bijna drie keer zo groot, en hoewel we in onze oude tuin prima uit de voeten konden is dit voor de jongens toch wel heel fijn. En voor onszelf trouwens ook. We hebben nog geen avond niet buiten onder de overkapping gezeten. Mijn lievelingsplek! Het tuinbankje is van Gamma, de tafel van Jysk en de stoelen van Loods5.

Voor nu was dit ‘m. We willen nog schapjes ophangen op de slaapkamers en de boel wat meer ‘af’ maken, maar dat komt wel. In ogenschouw genomen dat we hier pas een paar dagen wonen zijn we heel blij met hoe het eruit ziet! Straks alleen nog ‘even’ de garage en bijkeuken verbouwen en dan gebeurt hier de komende jaren even he-le-maal niks. Nu eerst maar eens een zomer genieten van ons nieuwe huis en bedenken wat we precies nog waar willen: voor nu is het perfect zo.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om wat foto’tjes te zien!

Bedankt voor het lezen.

Recommended Posts
Showing 16 comments
 • Nicole

  Lekker hoor dat jullie al ingericht en vol in gewenning zijn. Hoe fijn is dat.
  . ziet er mooi uit

 • Joyce

  Wat een prachtig huis zeg!

 • Marijke

  Wauw wat ziet het er mooi uit, en zosnel dat jullie erin zitten! Moesten jullie niks verven/behangen en vloer leggen?
  Geniet er van!

 • Marije

  Ziet er super uit!! Geniet van jullie nieuwe plek!!! Fijn dat het gelijk zo goed voelt!

 • Lieke van Veen

  Het ziet er al super mooi uit! Heel veel geluk in jullie nieuwe huisje.

 • Sophie

  Geniet van jullie prachtige nieuwe huis! Heerlijk dat je al gelijk zo thuis voelt!

 • Inge

  Prachtig!!! Volop genieten

 • Nady

  Jullie hebben het in die paar dagen tijd al enorm af zeg! Super fijn, geniet ervan!

 • Youssra

  Het ziet er super mooi uit!! Wat wonen jullie mooi!!

 • Caroline

  Wat hebben jullie het allemaal al mooi ingericht!! Wat heerlijk al die extra ruimte! Heel veel geluk samen in jullie nieuwe huis!

 • Lindsay

  Snap helemaal dat je geen complete hometour wilt geven. Op deze manier krijgen wij al een heel goed beeld van jullie fantastische huis!! Terecht dat jullie je hier helemaal thuis voelen & genieten!! Weer een huis om trots op te zijn

 • Wiep

  Prachtig zeg!

 • Katja Maruanaja

  Hoi Michelle, Ik begrijp dat jullie op de 2e verdieping slapen, bevalt dat met de jongens een verdieping lager?! Het ziet er allemaal heel mooi uit!

 • Ilse

  Wat een mooi huis hebben jullie! En die tuin. Ik snap dat jullie je snel thuis voelen.

 • Suus

  wat gaaf zeg! ziet er heel mooi uit!
  Vooral die oker gele muur op de kinderkamer heel mooi

pingbacks / trackbacks
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!