THREE THINGS TAG

 In Persoonlijk

Het zal inmiddels geen geheim meer zijn: ik houd van tags! Ik houd van lijstjes en ik houd van vragen; gouden combi dus! Vandaag vul ik de ‘three-things-tag’ in. Een heleboel vragen met persoonlijke antwoorden. Oh en wees voorbereid: het lukte me weer niet om het kort te houden.. Komtie!

Drie dingen in mijn tas

 • iPhone – die zit nog nét niet aan m’n hand vergroeid..
 • Autosleutels – heb ik áltijd bij me. Ik ga nergens heen zonder mijn sleutelbos.
 • Portemonnee – mijn kleine Louis Vuitton portemonneetje die ik voor mijn 23e verjaardag van Koen en Morris kreeg gaat overal mee naartoe. Superpraktisch ding, met alleen mijn belangrijkste pasjes en wat kleingeld.

Drie dingen op mijn bureau

Ik moet er even bijzeggen dat ik twee werkplekken heb: eentje op kantoor, en een thuis. Eigenlijk is het enige verschil dat ik op de ene plek werk achter een pc, en op de andere achter de Macbook!

 • De PC of Macbook – op kantoor werk ik achter mijn laptop met twee beeldschermen, ik kan nooit meer zonder, en thuis werk ik op de Macbook. Ik kan niet wachten tot we meer ruimte hebben en ik een iMac aan kan schaffen met ook zo’n lekker groot scherm om fijn op te kunnen werken!
 • Motorola MBP-854 babyfoon – zowel op mijn werk als thuis heb ik deze babyfoon, en ik ben fan! Koen trouwens ook, want die kan via z’n telefoon ook zien hoe Morrisje in bed ligt als hij op zijn werk is. Review volgt heel binnenkort!
 • Héle grote mok thee – waar ik ook werk: nóóit zonder thee. Blaasontstekingspreventie noemen we dat tegenwoordig. Werkt als een tierelier;).

Drie favoriete meubelen bij ons thuis

 • De box – je leest het goed: dat ding wat door heel veel mensen vervloekt wordt, is een van mijn favoriete meubels. Ik weet dat het voor het oog niet het allermooiste ding is, maar toch ben ik fan. Morris’ plekje in onze woonkamer..
 • Onze salontafel – nu we bijna gaan verhuizen en alles straks vernieuwd wordt ben ik een groot deel van onze meubels behoorlijk beu, maar de salontafel vind ik nog steeds mooi. Strak, praktisch, kan overal bij en goed schoon te houden!
 • Ons bed – geen idee of deze ook telt, maar ik móét ons bed hier noemen. Hebben we in december 2015 nieuw gekocht omdat we toe waren aan een groter bed, en ik hóúd echt van dat ding. Elektrisch verstelbaar – wat was dat handig ook in de kraamweek! – niet te hard, niet te zacht: gewoon een héél fijn bed.

Drie favoriete fruitsoorten

 • Chiquita bananen – vind ik gewoon écht de allerlekkerste. En ja; ik proef verschil!
 • Jazz appels – en dan inderdaad echt alleen Jazz appels, andere vind ik niet zo lekker. Wat een snob hè; alleen bepaald ‘merk-fruit’ willen. Qua kleding interesseert me dat niet per se heel veel, maar als het op mijn fruit aan komt..
 • Aardbeien – zó lekker op een beschuitje!

Drie blogs die ik dagelijks bezoek

 • 2WMN – al een hele poos een van mijn favoriete blogs.
 • Mommyhood – vooral nu Shirley zwanger is van haar tweede kindje neem ik hier iedere dag wel even een kijkje. Zwangerschapsupdates blijven toch wel favoriet hoor. Zelfs nu ik zelf niet zwanger ben.
 •  Littlewonderworld – de mamablog van Bibian en Manon bezoek ik al een hele poos iedere ochtend eventjes. Ook hier geldt: nu Manon zwanger is van baby nummer 2 vind ik ‘m éxtra leuk!

Drie liedjes die ik niet uit mijn hoofd krijg

 • Allerbeste vriendjes van Woezel en Pip – die staat op repeat in de auto. Dolgelukkig word ik dan van die kraaiende baby achterin.
 • Samen voor altijd van Marco en Jada Borsato – zingen we iedere avond als slaapliedje voor Morris en zit dus redelijk vooraan in mijn brein.

Verder dan deze twee kom ik gewoon even niet. Het is grote schande, maar ik ben vooral even heel erg thuis in de kinderliedjes op het moment. Niet dat ik zelf geen muziek luister – integendeel – maar er is op het moment niet één die echt blijft hangen. Heb je wel eens!

Drie dingen waar ik op dit moment aan denk

 • De planning voor de komende dagen – er is weer zo veel te doennnn.
 • Artikelen die op de planning staan voor de blog – veel ideetjes maar een gebrek aan tijd om ze allemaal meteen uit te werken.
 • Morris die in zijn bedje met zijn knuffel ligt te kroelen om in slaap te komen. Ik blog vaak ‘s avonds als hij in bed ligt, en dan staat de babyfoon naast me om te checken of hij al slaapt.

Drie bloggers met een leuke persoonlijkheid

 • Rosanne van LifebyRosie.nl – ik heb een zwak voor lieve mensen, en volgens mij is Rosanne zo iemand. Ik lees haar blog met veel plezier, en vind haar een ontzettend leuk, positief mens!
 • Milou van LifestyleLou.com – ook weer zo’n blog waar ik vrolijk van word. Ik volg Milou op Snapchat en bescheur het regelmatig om haar ‘Snapchatfloks’. Niet te serieus, niet te zwaar. Gewoon, gezellig en luchtig. Ik hou dervan.
 • Serena van Beautylab – ik vind haar een heel vrolijke persoonlijkheid. Ik ken Serena niet, heb nog nooit één woord met haar gewisseld, maar ze komt heel leuk over.

Drie favoriete sporten

 • Voetbal – mijn allergrootste favoriet! Heb natuurlijk niet voor niets zelf altijd aan voetbal gedaan, en krijg er gewoon niet zo snel genoeg van. Nu ik zelf niet meer voetbal ga ik nog altijd iedere zondag bij Koen kijken en volgen we de Engelse, Duitse, Spaanse en Nederlandse competitie op TV.
 • Tennis – als ik er wat beter in zou zijn zou ik denk ik gaan tennissen. Vind dat echt een heel leuke sport. Om te doen, maar ook om te kijken. Wimbledon en Roland Garros worden hier ook op de voet gevolgd.
 • Skiën – ik heb het al een paar jaar niet gedaan, maar ik ben mijn hele jeugd met kerst op wintersport gegaan, en ik vind skiën echt een van de allerleukste dingen om te doen. Afgelopen jaar hadden Koen en ik een skivakantie geboekt, maar die hebben we uiteindelijk moeten annuleren omdat ik toen al best wel behoorlijk hoogzwanger was! Iets met prioriteiten.. Maar skiën dus.. Ik was er ook best behoorlijk goed in, al zeg ik het zelf. Kan niet wachten om weer op de lange latten te mogen!

Drie dingen waar ik gelukkig van word

 • Mijn mannen – ik tel ze voor het gemak als één, maar het allergelukkigst word ik van mijn gezin. Van mijn mannenhuishouden; Koen, Morris en de katten. Morris is pas een half jaar oud, maar al zó niet meer weg te denken uit mijn leven.
 • Lieve familie en vrienden om ons heen.
 • De zon – lekker simpel, maar ik word zo blij van een zonnetje. Of het nou -10 is of 30 graden, als de zon schijnt ben ik blij.

Drie favoriete quotes 

 • Don’t cry because it’s over, smile because it happened – dit is een favorietje omdat ik heel heel veel moeite heb met afscheid nemen. Afscheid nemen van bepaalde periodes, van mensen, van dingen. Ik kan het gewoon niet. Als we vroeger van vakantie naar huis gingen jankte ik de hele weg naar huis de ogen uit m’n kop, omdat ik het zo slecht trok dat het alweer voorbij was. En zo heb ik dat met heel veel dingen. Ik vind dit dus een hele mooie quote. Niet huilen omdat het over is, maar lachen omdat het gebeurd is. Dankbaar zijn voor dat je iets hebt gehad, hebt mee mogen maken, of hebt mogen kennen.
 • Throw kindness around like confetti – een favoriet omdat ik heel erg geloof in de kracht van vriendelijkheid. Ik heb hélemaal niks met onaardige mensen. Van die galbakken die altijd chagrijnig zijn, altijd wat te zeuren en te klagen hebben en nooit tevreden zijn: blegh. Ik ben een blij ei, en hoewel niet iedereen die eeuwige positiviteit van mij kan waarderen, vind ik dat zelf heel fijn. Als iedereen een beetje vriendelijker voor elkaar zou zijn, zou de wereld er een stuk gezelliger uit zien.

 • Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever – spijker op z’n kop hoor deze!

Drie vakantiebestemmingen

 • New York – heeft geen uitleg nodig toch? New York heeft iets magisch. Het is me, ondanks een aantal verwoede pogingen, nog niet gelukt om uit te leggen wat dat dan precies is, maar die stad is een wereld op zich.
 • Lazise aan het Gardameer – het is niet de aller- allermooiste plek op aarde, maar ik denk wel mijn favoriet. Omdat hier zo veel mooie herinneringen liggen aan de zomers in mijn jeugd. Omdat het eten er zo lekker is. Omdat de zon er schijnt (en het er ook KEI hard kan regenen en hagelen, maar dat even terzijde). Omdat het hier gewoon zó fijn was.
 • Dubai – omdat het weer hier mooi is als wij thuis vernikkelen van de kou en ik de winter allang weer beu begin te raken.
 • Curacao – ik weet dat ik er maar drie mocht, maar ik kan niet kiezen, dus ik doe er gewoon twee extra. Curacao als eerste dus. Paradijsje op aarde.
 • Mallorca – wat Lazise vroeger was, is Mallorca nu. En dan vooral specifiek de plek waar wij de afgelopen zomers hebben doorgebracht. Het weer is er prachtig, we kennen een aantal geweldige restaurantjes, het appartement waar we verblijven is ZO MOOI – kunnen jullie je dat uitzicht nog herinneren uit de plogs? – en voelt echt als een tweede thuis. Een grote favoriet dus ook.

Drie dingen die ik dit jaar wil doen

 • VERHUIZEN! Ik denk dat het net niet gaat lukken om in 2016 over te gaan, maar verhuizen is toch wel een hele grote prioriteit. Nog vijf weken, dan krijgen we de sleutel!

 • Genieten. Ik wil vooral heel erg genieten van mijn gezin en van hoe fijn we het hebben samen. Je weet nooit hoe morgen eruit zal zien, dus vooral de dag plukken en dankbaar zijn voor alles wat ik heb!
 • Nog veel meer leuke content maken voor de site! En ik wil voor het einde van het jaar minimaal één keer een vlog online gezet hebben! Dat is ook echt wel een doel voor nu.

Nou jongens, we zijn er weer door heen! Het is een behoorlijk lange tag geworden, maar ik vond ‘m weer zo leuk om in te vullen! Wat zijn drie dingen waar jij gelukkig van wordt? Ik ben benieuwd! Bedankt voor het lezen.

 

Recommended Posts
Showing 8 comments
 • Loes Johanna

  Wat een leuke tag om te lezen! De drie (vier ) dingen waar ik op dit moment gelukkig van wordt; mijn geweldige man, de schopjes in mijn buik van ons meisje, dat ik me steeds weer meer als mezelf begin te voelen en kerst muziek!! Ja nu al haha.

 • Lieve

  Nog een tip voor blaasontstekingspreventie: cranberrycapsules van Blasecare. Ik heb jaren gehad dat ik elke 2 maanden aan de antibiotica zat voor een blaasontsteking. Tegenwoordig slik ik elke dag 2 capsules, en 3×2 als ik iets voel opkomen, en nu heb ik al tijden geen blaasontsteking meer gehad.

 • Marieke

  Heel leuk om te lezen! Heerlijk toch dat je zo positief bent! Hou ik ook van! Veel gezelliger!
  Drie dingen waar ik gelukkig van word:
  1. Mijn gezin, mijn lieve man en mijn lieve kindjes.. (soms bijna eng hoe gelukkig ik daarmee ben)
  2. Word ook heel gelukkig van lieve familie en vrienden om ons heen!
  3. Op vakantie gaan… Word ik ook heel gelukkig van… Hoeft helemaal niet ver weg,maar er even uit met het gezin, ultiem geluk 🙂

 • Anouk

  Lijkt me heeeel leuk om een x een vlog te zien van jou. Heb je al ideeën waarover je wil vloggen?

 • Mathiske

  Wat een leuke antwoorden. Leuke tag deze!
  Ik ben het helemaal met je eens over de positiviteit! Daar kunnen we niet genoeg van hebben

 • Ria

  Leuk als je een keer gaat vloggen!! 😀

 • Isa

  Hij is leuk, deze tag! Voor mij ziet het er zo uit:
  1: Mijn mannen – Mijn gezin maakt mij het meest gelukkig!
  2: Verhuizen: Ik kan niet wachten, zo veel zin in!
  3: Op vakantie gaan: Lang leve de zon en ‘niks moet en alles mag’ 🙂

 • Jessica

  Wat een leuke tag dit! New york ben ik het helemaal mee eens, te gaaf! Hopelijk volgend jaar of in 2018 er voor de vierde keer heen!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!