TIP: FEEL GOOD & SHOP EVENT

 In Lifestyle

Mijn lezers en volgers wonen door het hele land. Van Groningen tot Limburg, alles daar tussenin, en dan ook nog een beetje buiten de landsgrenzen. Heel vaak als er ergens een leuk event is, is dat óf in midden Nederland, of in de Randstad. Niks mis mee natuurlijk, kom ik ook heel graag, maar als er dan zo eentje bij mij in de buurt is én georganiseerd door iemand die ik persoonlijk ken maakt dat het extra leuk om eens iets over te schrijven. En daarbij: de afstanden in Nederland zijn nooit écht heel erg groot dus wat dat betreft voor iedereen een aanrader:)!

Op 23 en 24 maart vindt het Feel Good & Shop Event plaats, in de Koekbouw in Veghel. Daar kan ik zeg maar bijna rollend naar toe, zo dichtbij dat het is. Ook wel eens leuk! Het Feel Good & Shop event wordt georganiseerd door twee leuke meiden waarvan ik er eentje al heel lang ken. Twee jonge ondernemende vrouwen die samen heel erg thuis zijn in bruiloften en alles daaromheen – zijn ze echt bizar goed in – en nu dus dit event voor de tweede keer organiseren! Vorig jaar was de vuurdoop, waar ze een hoop van geleerd hebben ook, en dit jaar zijn ze er dus weer met alle feedback van vorig jaar in de rugzak, om opnieuw een heel mooi event neer te zetten. Nou vind ik het als vrouw sowieso heel vet als twee meiden met een passie samen hun ziel en zaligheid in een event stoppen; wat dat betreft wil ik dit soort initiatieven dus sowieso heel graag supporten!

(Foto’s hierboven zijn van Leonne Photography)

Niet alleen daarom overigens, want het event zelf is ook gewoon echt wel de moeite. Het heeft voor iedereen wat. Leuk om met je moeder of schoonmoeder te doen, maar ook met je zus of – in mijn geval bij gebrek daaraan;) – vriendinnen. De locatie vind ik fantastisch, en er komen merkjes waar ik sowieso blij van word. Vive Boutique bijvoorbeeld is er, maar ook onder andere Bloomon, Shopped by Lot, Linje – tipje! – en TwisTea. Bij die laatste heb ik een paar maanden gewerkt en dat is met afstand de lekkerste thee ever. Er zijn ook heel veel merkjes die ik nog niet ken maar waar ik wel heel benieuwd naar ben, die check je hier, en behalve lekker rondneuzen kun je ook wat eten – of lunchen met Alpaca’s, mocht je daar heel blij van worden. Wel handig om dat even te reserveren! Voor je kindjes hoef je in principe geen oppas te fixen, want er is een ook kidsplein waar ze onder andere lekker kunnen knutselen, dus ook daar is aan gedacht.

(Foto’s hierboven zijn van Look at Me Photography)

Ik mag deze week op Instagram twee keer twee tickets én een workshop bloemschikken van Suus Bloem & Meer weggeven aan jullie, dus houd dat vooral even in de gaten als je dat leuk lijkt! En mocht je nu denken; ‘heh, bloemschikken?’: check vooral even haar website en Instagramaccount even. Ik was altijd een beetje bevooroordeeld, maar zij maakt níet normaal mooie dingen en hoe leuk is het om dat zelf ook een beetje te leren? Mij lijkt het in ieder geval heel gezellig om jullie daar te ontmoeten. Ik ga zaterdag de 23e zelf zeker een rondje maken met Koen en de jongens, dus laat het me vooral weten als jij er ook bent!

 

Recommended Posts
Showing 5 comments
 • Kim

  Ziet er erg leuk uit. Misschien ook maar eens naar toe gaan. Lekker dichtbij idd.

 • Lifestyle Mommy's ~ Linda

  Ik ga ook zaterdag en ben vorig jaar voor het eerst geweest. Super leuk! Er zijn een aantal webshops waar ik zeker weer een kijkje wil nemen

 • Inge

  Wat leuk! Dankjewel voor de vermelding 🙂

  Tot 23 & 24 maart!

  Liefs Inge (linje.nl)

 • Inge

  Klinkt als een heel leuk evenement! Meteen kaartjes gekocht!

 • Nancy

  Ga meteen even contacten met vriendinnen! Lijkt me inderdaad heel gezellig en hier ook lekker dicht bij huis. Bedankt voor de tip, had er nog niet van gehoord en dat terwijl ik om de hoek woon (Gemert, shame on me)..

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!