VLOG1: VRIJE VRIJDAG OP BEELD

 In Vlogs

Goedemorgen allemaal! Vandaag geen plog; die kwam donderdag al online. Omdat ik het zo gewend ben mijn vrije vrijdag vast te leggen besloot ik gisteren voor de aller aller aller eerste keer te vloggen. Er is héél vaak om gevraagd en ik wilde het gewoon een keer proberen, dus dat heb ik gedaan. Het is niet de meest spannende vlog ooit geworden – we waren tenslotte gewoon de hele dag thuis – maar eens moet de eerste keer zijn! De kwaliteit is niet zo best, omdat ik nog film met mijn iPhone. Een heleboel ruimte voor verbetering dus, maar dat mag de pret niet drukken. Vandaag dus mijn vrije vrijdag in een vlog in plaats van plog!

 

Recommended Posts
Showing 45 comments
 • Aline

  Snap dat het een beetje onwennig is maar vind het leuk om zo ook een kijkje te krijgen in je dagelijks leven. En wat grappig om je stem een keer te horen – die had ik om de een of andere reden heel anders verwacht.

 • Anne

  Super leuk! Zeker voor herhaling vatbaar! Vraagje, waar heb je die te gekke pyjama van Morris vandaan? Hebben, hebben, hebben

 • Kirsten

  Vlogs over jullie nieuwe huis en meubeljacht lijken me heel leuk! En iets over je make-up?

 • Marleen

  Super leuk Michelle! 🙂 Ik vond het leuk om te kijken.

  Fijn weekend !

  Liefs, Marleen

 • Leonie

  Wat leuk om te zien. En ook leuk om je stem te horen.. ook ik had een totaal andere stem verwacht ofzo.. haha.

 • Romy

  Wat leuk! Vind het echt super dat je dit doet meid, zomaar een kijk in je persoonlijke leven geven aan uiteindelijk toch wildvreemde mensen, het is alles behalve vanzelfsprekend. Snap dat je het nog een beetje onwennig vindt maar dat loopt allemaal wel lekker los, ben ik zeker van! Ik hoop echt dat je dit blijft doen! Geniet van je weekend!

 • Sascha

  Heb er met plezier naar gekeken.
  Ben benieuwd naar verhuis en woon video’s en verhalen…
  Succes en fijn weekend 🙂
  Liefs,
  Sascha

 • Kim

  Hele leuke vlog Michelle! Ik zou stemmen voor vaker doen 😉 Fijn weekend!

 • Simone

  Leuke vlog!

  Ik had alleen echt een heel ander idee bij je stem,ik had een hoge(vrolijk)stem verwacht met een echt plat Brabants accent haha!

  Maar natuurlijk gewoon leuk en wil ik wel vaker zien..:)

 • Jeanne

  Heel leuke video Michelle!
  Grappig om jullie ook een keer op bewegend beeld te zien.
  Super schattig om Bella (zo heette dat meisje volgens mij) met Morris bezig te zien en Robin en Mees om foto’s te maken haha.
  Morris is zo te zien een heel erg vrolijk mannetje!
  Zoals al meerderen in de reacties zeiden had ik ook een hele andere stem bij je verwacht, ik weet eigenlijk ook niet waarom 🙂
  Wat mij betreft (naast de plogs) vaker een vlog!
  Misschien is een tag met iemand (Koen/ouders/broer en schoonzus)ook een keer leuk in videovorm?
  Fijn weekend!

 • Eline

  Wat leuk om je ook zo te leren kennen! Heel leuk om te zien, mag van mij zeker in de herhaling! 🙂 Ik hoorde dat je m’n broertje kent, grappig! Fijn weekend!

 • Jacqueline

  Heel leuk dat je vlogt! Blijven doen

 • Cindy

  Super leuk om te zien! Ik ben absoluut voor meer vlogs 😉 Leuk zo’n kijkje in levende lijve. Fijn weekend!

 • Yvette

  Super leuk! En ik vondt het ook heel erg leuk om je stem eens te horen! Haha.
  Verhuisdingen, heel leuk!! En natuurlijk Morris

 • Marieke Hoogendijk- Cammeraat

  Wat ontzettend leuk om een vlog te zien! Heel leuk om je zo een stuk beter te leren kennen! Je bent een leuk persoon om naar te kijken!
  Vond het een superleuke vlog om te kijken. en de kwaliteit maakt, wat mij betreft, niet uit hoor!
  Wat is Morris toch een schatje om te zien! *smelt*

  en wat betreft je vraag in de vlog, ik vind verhuis gerelateerde artikelen erg leuk om te zien. en als jullie verhuisd zijn, misschien zoiets als een roomtour of stylingsideeën, Maar doe vooral waar jij je fijn bij voelt!

  Groetjes,

  Marieke

 • Amber

  Leuk om op deze manier ook een kijkje in jullie leven te nemen.
  Ik volg ook altijd de plogs en die zijn ook altijd zo leuk!!
  Wat mij betreft vaker een vlog en andere soort video’s zijn ook super leuk.

 • Linda

  Super leuk!! Voor herhaling vatbaar

 • Stephanie

  Super leuk! Zeker blijven doen 😀

 • Roos

  Ik vind jouw leuk en ik vind Morris leuk maar ik vind vlogs gewoon niet zo handig kijken met mijn drukke gezin. Er gilt altijd wel iemand doorheen dus hier toch meer fan van je plogs !

 • Melissa

  Super leuk gedaan! Ik kijk uit naar je volgende vlog!

  Liefs Melissa

 • Anouk

  Echt suuuuper leuk Michelle! Idd grappig om je stem eens te horen. Zeker voor herhaling vatbaar als je het mij vraagt!

 • Lieke - Life as Lieke

  Superleuk Michelle! Ik zeg vaker doen, heb ervan genoten!

 • Melissa

  Heel erg leuk om eens een vlog te zien en een stem er bij te horen. Zoals meer al hebben gezegd, had ik ook op de een of andere manier een andere stem verwacht haha!

  Hoop meer vlogs van je te zien

  Liefs melissa

 • Loes Johanna

  Heel leuk! En Morris is echt zo’n heerlijk mannetje! Wij hebben vanaf maart een vrijgezelle dochter? 😉

 • Lieke van Veen

  Hele leuke vlog! Misschien is het leuk om vlogs en gewone artikelen een beetje af te wisselen.

 • Jana

  Ook ik vind het fijn om jou eens op beeld te zien! Ik weet wel niet of het aan mijn computer ligt, maar op deze pagina is de video niet goed ingevoegd, de tekst onder jouw foto (welkom op…) staat over de video. Op YouTube kan ik ‘m wel perfect zien natuurlijk :-).

  Goed bezig meid!

 • Elissa

  Leuke vlog! Het lijkt mij ook heel onwennig maar net zoals met veel andere dingen groei je daar vanzelf wel in lijkt me.
  Ik woon nu in Limburg maar ik kom uit Eindhoven dus krijg van jou accent meteen heimwee, haha!

  Ik vind je plogs nog steeds heel leuk juist omdat iedereen vlogt en zoals iemand anders ook zei: plogs en artikeltjes lezen is net wat makkelijker als elke keer video’s kijken/luisteren. Maar het een hoeft het ander niet uit te sluiten natuurlijk..
  keep up the good work!

 • Rianne

  Wat super leuk om te zien!!!
  Ga zo door! ☺

  Fijn weekend!

 • Jolene

  Ik reageer maar weer eens een keer,
  Vind het heel leuk om deze vlog te zien van je,
  Volg niet veel blogs ben heel kieskeurig daarin maar jou blog blijft favoriet!
  Mede omdat jij ook bewust jong moeder word en jou leven ziet er zon beetje hetzelfde als mijne uit.
  Volg je al een hele poos, vind het echt leuk om te zien dat je blog zo groeit en er steeds meer reacties op je posts komen super!
  Als je het mij vraagt zeg ik blijf vloggen bloggen en ploggen
  Je lijkt me echt een leuk persoon,
  zo positief zijn er maar weinig tegenwoordig!

 • Marijke

  Vind het super leuk dat je gaat vloggen. Wat ik soms wel merk is dat er veel bloggers gaan vloggen, en dat vind ik soms wel jammer omdat ze dan meer video’s maken en minder gaan bloggen…. Soms vind ik plogs gewoon leuker. Maar een vlog af en toe vind ik zeker niet erg hoor 😉 Ga je dan nog plogs maken? X

  • Marloes

   Hoi Michelle,
   Erg leuk je 1e vlog! Maar ik vind een combinatie met bloggen top. Ik word er altijd zo blij van en van de foto’s van jullie leven dus afwisseling heeft m’n voorkeur en verhuis gerelateerde artikelen. Ons nieuwbouwhuis wordt in januari gebouwd. En leuke shoplogs van jou en Morris. Ons zoontje is 31 mei geboren ♡ fijn weekend met je mannen

 • Lucinda

  Ik ben fan!

 • Isa

  Ik zeg: blijven doen! Hartstikke leuk om jullie zo (ook) te volgen. En je doet het hartstikke goed, dat vloggen! Lijkt mij dus hartstikke leuk als je gaat vloggen over de verhuizing, meubels kopen, etc. Leuke afwisseling met de plogs.

  Fijne weekend nog!

  • Isa

   Uhh, juist. Fijn* weekend nog 😉

 • Danielle

  Grappig, ook ik had een andere (hogere) stem verwacht! Wat is Bella een ontzettend leuk en vrolijk kind zeg en wat is ze wijs met Morris! Leuk om te zien. Ik vind je vlog erg leuk om te zien, maar ik vind een plog makkelijker te lezen in mijn drukke leven. Die pak je er (bijvoorbeeld tijdens een nachtvoeding)even snel bij, een vlog moet ik echt voor gaan zitten. En trouwens, ik vind jullie fotowand (met de letters K en M) prachtig, misschien kan je daar eens wat meer over vertellen of laten zien!

 • Anoukvr

  Heehoiii!
  Wat leuk om een keer te zien dit! En zolang je het zelf leuk vindt moet je het ook lekker blijven doen hoor. Dat spat vanzelf van het beeld!
  Veel succes en plezier met meubels uitzoeken!
  Liefs

 • Daphne

  Ik kwam per toeval op je instagramaccount en lees sinds een aantal weken met heel veel plezier je plogs, maar ik reageer eigenlijk nooit! (Denk dat ik dat een beetje gek vind, omdat ik je helemaal niet ken) 🙂 Maar ik vind je eerste vlog hartstikke leuk! Ik zeg: blijven doen!

  Liefs, Daphne

 • Monique

  Lieve Michelle
  Wat leuk om je zo te zien,je bent heerlijk rustig en hebt een fijne zachte stem.
  En wat leuk dat we Morris zo mogen zien, wat een heerlijk mannetje en die big smile van hem….
  Ik vond het een leuke eerste vlog en je onzekerheid over hoe of wat, en dat je denkt dat het saai is zo’n dag thuis vloggen ,ik vind van niet!
  Gewoon wat afwisselen en volg gewoon je gevoel want dan komt dat wel goed.
  Het is toch al gewoon leuk mee te mogen kijken in jullie mooie liefdevolle leventje.
  En wat zijn jullie toch knappe mensen en Mees haar krullen wow.
  En Bella zo lief.
  En wat betreft de kwaliteit ik vind het prima hoor.
  Nou ga zo door met wat je doet ik geniet ervan Dankjewel.
  Liefs Monique

 • Marye

  Hartstikke leuke vlog! Dankjewel daarvoor!

 • Marijn

  Ik reageer anders nooit, maar volg je al een hele tijd. Waar haal jij de tijd vandaan met Morris om dit allemaal te doen. Onze kleine is 2 maanden en kom nergens aan toe. Het lezen van je plogs en blogs kijk ik steeds naar uit, een combi met bloggen zou super zijn. Qua onderwerpen verhuizen, interieur, moederschap!

 • Mandy

  Leuke vlog hoor! Mag je zeker vaker doen!

 • Kim

  Leuk een vlog, lijkt me ook echt raar om jezelf zo te horen en te filmen. Maar ik zou zeggen vaker doen! Wat heb je toch een lekker vrolijk mannetje. Mij lijkt het ook leuk een keer je make-up routine te zien. En shopvlogs vind ik ook altijd leuk om te kijken. Veel plezier en Suc6 met je vlogs.

 • Danique

  Ontzettend leuk om je eens op bewegend beeld te zien! Wat is Morris een kanjer! En wat is Bella een ontzettend lief en grappig meisje!! Ik zeg vaker vloggen mits je het zelf ook leuk en prettig vindt!

 • Denise

  Super leuk om eindelijk je vlog te zien! En heel leuk om je stem te horen, nu is mijn beeld een soort van compleet. Graag vaker, en je hoeft niet zo onzeker te zijn over het vloggen, want voor een 1e keer vond ik m al leuk!
  Liefsss

 • Maike

  Ah Michelle ik zie nu net deze eerste vlog pas ( heb daarna de tweede ook al meteen gekeken haha) maar wat vind ik het leuk joh! Ik zou echt zeggen: ga lekker door daarmee! Grappig wat mensen zeggen over je stem, want ook ik had die heel anders in geschat hihi! Ah en wat is Morris toch ook een scheetje! Ik vind het extra leuk om naar je blogs en vlogs te kijken, omdat mijn jongste zoontje maar iets van 5 weekjes ouder is als Morris! Ze komen echt overeen qua ontwikkeling etc!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!