VLOG10: ZITTEN WE IN EEN SLEUR?

Goedemorgen lieve allemaal! Het is vrijdag, bijna weekend en weer tijd voor een nieuwe vlog! Vorige week donderdag was ik een ochtend alleen op pad met Morris. Wij hadden even quality time. Benjamin ging voor het eerst een paar uur naar tante Meesje en wij reden samen naar Amsterdam voor een bezoekje aan de pr van Noppies. Daarna was ik vooral veel aan het werk en aten we met Robin en Mees. Een lekker dagje! Ik legde alles op film vast:).

Veel kijkplezier!

Vergeet je je niet te abonneren op mijn kanaal? Dankjewel voor het kijken!

Showing 4 comments
 • D.

  Wat een lieve broer en schoonzus heb jij! Om jaloers op te zijn. Vind Meesje ook een ontzettend knappe vrouw! Jullie alle 4 eigenlijk! 🙂

 • Corina

  Leuke vlog en wat een leuk ventje is Morris. Zo gezellig kletsen met weinig woorden.

  Vraagje wonen Mees en Robin samen of was dit bij jouw ouders in huis??

 • S.

  Ik vind het zo schattig dat Morris altijd aan zijn haartjes draait!

 • Hester

  Te lief die niezende baby!! Zo’n gezellige familie. Mogen we het lasagne recept van Meesje?

Neem contact met mij op!

Ik ben er momenteel even niet. Stuur me een berichtje en ik kom er zo snel mogelijk bij je op terug!

Not readable? Change text. captcha txt
error: Content is protected!