Goodmorning! De week is weer bijna voorbij! Woensdag gingen de jongens en ik weer met Isabelle en Nova op pad. Bijna vaste prik zo ondertussen. We deden deze week geen Monkey Town maar een rondje kinderboerderij! Die leek dicht te zijn, maar ging toen we de hele handel weer hadden ingepakt ineens toch open, Morris knuffelde met de geiten, ik werd ondergepiest door een konijn, we gingen lekker lunchen en verder werkte ik aan de site, kookte ik met Morris en hadden Koen en ik weer een avond samen. Ik legde alles vast!

Veel kijkplezier!

Vergeet je je niet te abonneren op mijn kanaal? Dankjewel voor het kijken!

Showing 6 comments
 • Antoinette
  Beantwoorden

  Super leuk filmpje weer. Er is alleen iets wat ik toch kwijt wil, vind het zo gevaarlijk Morris op het aanrecht en dat grote mes. Kinderen zijn vaak sneller dan je denkt, hij grijpt zo een x in dat mes.
  Maar verder heb ik er weer van genoten. Fijn weekend, groetjes

  • bijzonderkleinwonder
   Beantwoorden

   Morris op het aanrecht gaat hartstikke prima, maar wat dat mes betreft heb je helemaal gelijk. Als ie het te pakken krijgt en ermee gaat lopen zwaaien is dat gevaarlijk! Ga ik aan denken!

 • Silke
  Beantwoorden

  Wat vind ik jouw vlogs toch leuk! Ik kan niet wachten tot ik ook zo’n mooi gezinnetje heb (:
  En wat een mooi momentje ook Koen die thuiskomt en jullie vervolgens allemaal gaat knuffelen – kreeg spontaan een lach op m’n gezicht!

 • Anneke
  Beantwoorden

  Wat een leuke vlog weer! Ik vind de vlogs ook heel leuk om te zien. Spannend dat je verlof nu bijna voorbij is. Wat voor werk doe je eigenlijk? En hoe ga je het combineren met het moederschap? Ben erg benieuwd! Ben zelf ook zwanger namelijk.

 • Janny
  Beantwoorden

  Superleuke vlog.. dat konijntje was wel een lieve boosdoener.. kijk weer uit naar de volgende vlog..
  Geniet van je laatste weekje verlof…

 • Misty
  Beantwoorden

  Michelle, life goals hoor jou gezinnetje, hoop ooit ook zo’n rijkdom te kennen!

Leave a Comment