VLOG14: THE BIG DAY

 In Video, Vlogs

Goedemorgen! Het is vrijdag 29 december; de allerlaatste vrijdag van het jaar! Ik sluit hem af met een vlog! Vorige week donderdag legde ik onze dag vast op beeld. We hadden een bizar hectische dag. Een boel huishoudelijke dingen te doen, alle spullen in te pakken voor onze vakantie en ‘s avonds om 20:00 uur ging ook de webshop live, die er vervolgens vrijwel direct uitknalde omdat de server het niet aankon. Toestanden! Uiteindelijk kwam het gelukkig allemaal goed. Ik had het optimistische voornemen deze vlog de volgende dag al te uploaden, maar dat bleek tijdtechnisch dus verre van haalbaar. Vandaar dat ie een weekje later is:). Inmiddels zit onze vakantie er alweer bijna op, maar ik hoop dat jullie hem desalniettemin weer leuk vinden. 

Veel kijkplezier!

Vergeet je je niet te abonneren op mijn kanaal? Dankjewel voor het kijken!

Recommended Posts
Showing 3 comments
  • Mieke

    Haha! Geweldig! Hardop moeten lachen om jullie discussie tijdens het koekjes bakken. En je hebt nog gewonnen ook, girlpower!

  • Melissa

    Vind je vlogs altijd erg leuk! Ook leuk om te zien hoe jullie samen met elkaar om gaan…moet ik elke keer weer om lachen

  • Aline

    Leuke vlog! Waar haal je de energie vandaan voor alles dat je op een dag doet…. Knap hoor. Hopelijk genieten jullie lekker van de vakantie.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!