VLOG43: EERLIJK ZIJN & SCHULDGEVOEL

Het is vandaag tweede kerstdag en ik dacht: laat ik net op het nippertje van Kerstmis de anderhalve weekvlog van tot onze vakantie begon uploaden! Ik heb overigens besloten deze vlogs niet meer weekvlog te noemen, maar gewoon vlog, want het sloeg zeg maar precies nergens op dat het steeds van een dag of 10 materiaal was, en ik het wel lekker stug weekvlog bleef noemen. Tot zover de huishoudelijke mededeling. In deze vlog zie je woensdag 11 tot en met vrijdag 20 december. Ik neem je mee tijdens de laatste weken van het jaar en wens je voor nu nog een heerlijke tweede kerstdag toe.

Dankjewel voor het kijken! Vergeet je je niet te abonneren? Ik zie je heel graag bij de volgende weer.

Neem contact met mij op!

Ik ben er momenteel even niet. Stuur me een berichtje en ik kom er zo snel mogelijk bij je op terug!

Not readable? Change text. captcha txt
error: Content is protected!