VLOG43: EERLIJK ZIJN & SCHULDGEVOEL

 In Vlogs

Het is vandaag tweede kerstdag en ik dacht: laat ik net op het nippertje van Kerstmis de anderhalve weekvlog van tot onze vakantie begon uploaden! Ik heb overigens besloten deze vlogs niet meer weekvlog te noemen, maar gewoon vlog, want het sloeg zeg maar precies nergens op dat het steeds van een dag of 10 materiaal was, en ik het wel lekker stug weekvlog bleef noemen. Tot zover de huishoudelijke mededeling. In deze vlog zie je woensdag 11 tot en met vrijdag 20 december. Ik neem je mee tijdens de laatste weken van het jaar en wens je voor nu nog een heerlijke tweede kerstdag toe.

Dankjewel voor het kijken! Vergeet je je niet te abonneren? Ik zie je heel graag bij de volgende weer.

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!