VLOG47: KONINGSDAG IN BIKINI + QUARANTAINELEVEN

 In Video, Vlogs

It’s been a while. Prima binnenkomer voor de nieuwe vlog, want ik weet niet wat er gaande is maar tijdens het monteren ontdekte ik ineens dat ik er tegenwoordig een handje van heb allerlei Engelse termen m’n vocabulaire in te slingeren. Dat is blijkbaar wat quarantaine en Engelstalige docu’s kijken met een mens doet. Afijn: mijn laatste vlog dateert gewoon van begin maart. Op zich geen wonder ook, want heel eerlijk; ik wist de afgelopen weken gewoon niet zo goed wat te filmen.

We doen vanalles, maar we zijn zo goed als alleen maar thuis en hoe boeiend is het nou helemaal om dat vast te leggen? Ik wist het niet echt. En nog niet eigenlijk, maar ik probeerde het wel weer. Al is het maar om lekker weg te kijken zonder na te denken; we zitten nu toch allemaal in hetzelfde schuitje. Bij deze de vlog van afgelopen week. Met goed nieuws voor Koen, een oude bikini herontdekken, Koningsdag vieren, niet zo mijn dag, puberale stoeipartijen en een Hema shoplogje! Kijk mee:)!

Ik hoop dat je ‘m ondanks de hoge saaiigheidsfactor toch leuk vond. Voor nu wens ik je een heel fijn weekend toe!

Recommended Posts
Comments
  • Mar

    Ik vond hem leuk en gezellig! Juist die huis tuin en keuken filmpjes! Je shopvlogs vind ik ook altijd leuk. Ik krijg energie van je dus ga nu rap m’n drie draken achter de tv vandaan trekken 😉

    Ps: wist je dat bellenblaas enorme nare vlekken geeft op kleding? Staat ook op de flesjes. Je ziet het pas na het wassen maar het zijn rare grijzig spetters.. misschien wist je dit al lang maar dacht zeg het toch nog even. Ik heb me eerst ook suf gepiekerd wat die vlekken toch waren als het schoon de was uitkwam. En ja, altijd op mooie nieuwe verjaardags kleren ;(
    Hier alleen nog bellenblazen in bad of in zwemkleding.

    X

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!