VLOG5: INPAKKEN VOOR VAKANTIE

 In Vlogs

Goedemorgen allemaal! Inmiddels zijn we alweer een week aan ‘t genieten van onze vakantie hier; de tijd lijkt voorbij te vliegen. Vorige week filmde ik onze woensdag met z’n drieën thuis. De dag voor vertrek dus! Ik liet mijn nagels nog eventjes doen bij m’n vriendinnetje, deed de laatste was en strijk én we pakten uiteraard onze koffers in! Ik legde het allemaal vast. Veel kijkplezier!

#

Vergeet je je niet te abonneren op mijn kanaal? Komende week verschijnen er wat extra plogs en ik dénk ook een extra vlog op de site, van onze vakantie! Vooral even terugkomen dus als je ‘t leuk vindt om die te zien. Dankjewel voor het kijken!

Recommended Posts
Comments
  • Femke

    Wat een leuke vlog. Ik heb je blog net ontdekt en wat ziet deze er mooi uit. Leuk, ik ga je volgen!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!