VLOG54: BEFORE TOUR VAN DE BOVENVERDIEPINGEN & SLOPEN

Nu de verbouwing is begonnen zit ik er weer heeelemaal in met vloggen! Vind het zo leuk om dit proces helemaal vast te leggen. In deze vlog zie je een bezoek aan de verloskundige, het begin van de verbouwing, het proces van héél veel keuzes maken, ik geef een tour van onze bovenverdiepingen zoals ze waren voor we gingen verbouwen, update tijdens het sloopproces, we hebben het over aangekomen kilo’s en ik laat wat nieuwe items zien die ik kreeg van Chiquelle en die zowel zwanger als niet zwanger top zijn. En nog véél meer gezellig beeld! Kijk mee:)!

Dankjewel voor het kijken en tot de volgende!

Neem contact met mij op!

Ik ben er momenteel even niet. Stuur me een berichtje en ik kom er zo snel mogelijk bij je op terug!

Not readable? Change text. captcha txt
error: Content is protected!