VLOG56: SNEAK PEEK 4D-ECHO & BIZARRE DROOM

Het is vrijdagmiddag: tijd voor een nieuwe weekvlog! Leuk dat je er weer bent. Het is een heel diverse vlog dit keer met van alles wat. Wel met uiteraard vooral weer een heleboel klussen want dat is nog steeds aan de orde van de dag, maar ook met een sneak peek van de 4D-echo die ik met de jongens liet maken, voor het eerst schoen zetten, Koen geeft een complete update van de verbouwing, de jongens hebben een nieuwe hobby, ik rakel ff een oud fobietje op met betrekking tot preuts zijn en openbare toiletten en ik heb een bizarre droom die we even analyseren. Kijk weer gezellig mee:)!

Dankjewel voor het kijken en tot de volgende!

Neem contact met mij op!

Ik ben er momenteel even niet. Stuur me een berichtje en ik kom er zo snel mogelijk bij je op terug!

Not readable? Change text. captcha txt
error: Content is protected!