VLOG6: GENIETEN OP MALLORCA!

Goede vrijdagmorgen allemaal! Als jullie dit zien is onze vakantie helaas al voorbij! De tijd is zó voorbij gevlogen. Zoals beloofd heb ik op vakantie een dag gevlogd, en vastgelegd wat we deden: vooral heel erg genieten van elkaar, lekker eten en het mooie weer. We hebben het héél erg fijn gehad, dus nu is het afkicken geblazen, maar eerst nog even een paar dagen samen thuis voor we weer aan de bak mogen. Ik filmde onze maandag op Mallorca!

Veel kijkplezier!

#

Vergeet je je niet te abonneren op mijn kanaal? Dankjewel voor het kijken!

Showing 5 comments
 • Emily

  hahahaha die vliegenmepper ik ga stuk!!

 • Bertine

  wat leuk! heerlijk dat jullie zo genieten van de vakantie en uit eten gaan:)

 • Mandy

  Leuk om te zien! Heerlijke vakantie 🙂 Wel heel warm idd, pfff. En dat babyhaar, krijg je dat na een bevalling?? Nu snap ik ook waar dat vandaan komt, haha.

 • Niki

  Ohh hoe heet deze accommodatie? Zo mooi!!

 • Denise

  Geweldige vlog weer Mies! Heerlijk om jullie zo te zien genieten, en vooral leuk om te zien hoe een dagje er bij jullie uit ziet! Xx

Neem contact met mij op!

Ik ben er momenteel even niet. Stuur me een berichtje en ik kom er zo snel mogelijk bij je op terug!

Not readable? Change text. captcha txt
error: Content is protected!