VLOG60: GROEIECHO, KLAAGMUUR & BABYKAMERUPDATE

 In Video

Ik sloeg even een week over vanwege de afronding van mijn werk en om mezelf iets meer lucht te geven om alles netjes over te dragen en voor mijn eigen werk de laatste campagnes voor de Kerst tot een goed einde te brengen, maar vandaag ben ik er weer met een nieuwe weekvlog! In deze vlog neem ik je mee naar een groeiecho waar de baby haar tong ligt uit te steken, moet ik even schakelen, laat ik je het beddengoed zien wat ik allemaal aanschafte voor ons meisje, geniet ik van de jongens; zelfs als ze de woonkamer eruit ziet als een slagveld, doet Koen ook nog even een kleine shoplog met babykleertjes en geef ik een babykamerupdate. Kijk mee:)!

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!