VLOG63: MOMLIFE OPNIEUW UITVINDEN & SHOPLOG

 In Persoonlijk

Daar ga ik al: vorige week had ik het nog over twee vlogs per week, of in ieder geval twee video’s, en dan twee kortere, maar nu ben ik er alweer met eentje van 40 minuten! Tot zover mijn nieuwe plan. Nee, het plan is er nog steeds, maar ik nam onverwacht een shoplogje op die ik niet apart wilde filmen omdat ie voor mij echt in deze vlog hoorde – er komt binnenkort wel een grote shoplog met aanbeelden ook, dus die houd je tegoed – waardoor hij toch weer dubbel zo lang werd. Het is er eentje zoals het leven nu is: klusjes in huis, heel fijne beelden met Olivia, speelafspraakjes van de jongens en voor het eerst weer winkelen. En ik laat dus meteen mijn aankopen zien. Veel kijkplezier!

Dankjewel voor het kijken!

 

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!