VLOG8: BABY BENJAMIN’S VLOGDEBUUT

 In Vlogs

Goede vrijdagmorgen! Toen ik op dinsdag een Q&A op Instagram zette kreeg ik héél veel vragen over wanneer er nou weer eens een vlog zou komen. Ik besloot de daad maar meteen bij het woord te voegen, en woensdag de hele dag te vloggen. Ik had het eigenlijk anders gepland, maar besloot ‘m ook gewoon meteen deze week nog online te zetten! Vind het zelf altijd net wat leuker als wat je ziet nog enigszins recent is. Vandaar dus:)! Het was een dag thuis zoals de dagen thuis er tegenwoordig uitzien! De laatste vlog dateert van toen ik precies 38 weken zwanger was van Benjamin: inmiddels is hij alweer 7 weken bij ons en werd ‘t tijd voor zijn vlogdebuut. We waren de hele dag thuis met z’n drieën, maar we vermaakten ons prima. Ik bakte koekjes, we speelden in de tuin, mama kwam gezellig lunchen en ‘s avonds na het eten gingen we een blokje om. Spannend? In de verste verte niet, maar een fijne dag was het wel!

Veel kijkplezier!

#

Vergeet je je niet te abonneren op mijn kanaal? Dankjewel voor het kijken!

Recommended Posts
Showing 12 comments
 • Anouk

  Ik vind het leuk om weer eens een vlog te zien! Goed bezig Michelle!!

 • Nicole

  Leuk!
  Ik vraag me wel al een tijdje af waarom je Morris gelijk bij het opstaan al schoentjes aandoet?

  • bijzonderkleinwonder

   Omdat hij dan meteen naar buiten kan als hij dat wil, en ik niet achter hem aan hoef te gaan rennen met ‘n paar schoentjes! Én hij loopt graag op schoenen. Als hij op sokjes loopt, hoe anti-slip ze ook zijn, glijdt hij om de haverklap uit op de tegels als hij door het huis rent. Vind ik niet ideaal.

 • Irene

  Leuke vlog! Wat ik me altijd afvraag is hoe anderen de dag invullen als het bijvoorbeeld slecht weer is buiten en je besluit om lekker binnen te blijven? Ik vind het altijd lastig om zo’n lange dag dan te vullen en merk dat hij zich dan soms slecht kan vermaken. Ben benieuwd hoe jullie dat doen met Morris?

 • Isabel lambrecht

  Geweldig om jullie te volgen op instagram! Leuk filmpje x

 • Vanessa

  Hoi, wat een schatje hoe Morris over het hoofdje van Benjamin aait. Zo mooi om te zien. Leuke vlog. Leuk dat we mee konden kijken. Teamwork op het einde, bij de afsluiting. Groetjes uit Heusden.

 • Hester

  Zo leuk en gezellig weer een vlog! Wat doe je het goed met die twee mannetjes!

 • Lieke Ruitenburg

  Hoi Michelle,

  Volg je ook sinds kort.
  Wat een prachtig gezin zijn jullie.
  Heerlijk met 3 mannen om je heen.
  Je vlogs heb ik ook al gekeken.
  Vroeg me alleen af of ik je q&a al erge s kan bekijken waar je het in je vlog over had?

  Groetjes Lieke

 • Marlies

  Leuk leuk!
  En respect dat je s ochtends altijd al kant en klaar bent voor ze wakker worden! Ben je niet geneigd om lekker nog even te blijven liggen?

 • Samantha

  Jullie zijn echt een heel leuk team!

 • Jessica

  Super leuk filmpje:-) mooi gezin!!

 • Mandy

  Leuk om weer eens een vlog te zien! Schattig dat stukje waar Morris zijn broertje aait 🙂

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!