VLOG9: BLIJ IN BLIJDORP!

Goedemorgen lieve allemaal! Het is weer bijna weekend en tijd voor een nieuwe vlog. Afgelopen weekend waren we in Blijdorp. Dat zagen jullie al voorbij komen in de plog van dinsdagochtend, maar ik filmde die dag ook en hoewel ik in eerste instantie niet wist of het een filmpje voor onszelf zou worden, óf dat ik hem ook echt zou delen, vond ik hem te leuk om niet te laten zien! We gingen naar de dierentuin en aten sushi: wat wil een mens nog meer zo op de zaterdag?

Veel kijkplezier!

Vergeet je je niet te abonneren op mijn kanaal? Dankjewel voor het kijken!

Comments
  • Cintha

    Heel leuk om te zien! Wij wonen in Schiedam en hebben een abonnement op Blijdorp. Komen er vaak! Grappig ook om te zien dat je in Vlaardingen was. Bekende straat waarin Koen liep!

Neem contact met mij op!

Ik ben er momenteel even niet. Stuur me een berichtje en ik kom er zo snel mogelijk bij je op terug!

Not readable? Change text. captcha txt
error: Content is protected!