WE HEBBEN VAKANTIE! – BLOGPLANNING

 In Blog, Reizen

Een HELE goede vrijdagmorgen lieve bloglezers, het is vandaag 13 juli 2018 en onze zomervakantie is officieel begonnen! Het is zo’n afgezaagd verhaal en ook ieder jaar hetzelfde, maar mannn man man wat ben ik eraan toe. En deze keer echt. Haha. De komende drieënhalve week zijn we gewoon helemaal vrij met z’n vieren en wat is dat fijn. Vandaag praat ik jullie bij over hoe onze vakantie eruit gaat zien én over wat jullie daarvan gaan merken hier op de blog! Gaan we een zomerrooster doen of blijft de planning gewoon zoals ie altijd is?

Wij hebben de afgelopen maanden zeg maar gerust in een soort op hol geslagen Python gezeten. De miskraam, de koop van ons nieuwe huis, de verkoop van ons oude huis, de verhuizing, en de vervelende nasleep van de miskraam waar ik niet over geschreven heb en ook niet over ga schrijven omdat ik het voor nu gewoon te veel vind, maar die er wel was: ik vond het allemaal nogal. Ik durf best van mezelf te zeggen dat ik een bikkel ben die altijd het positieve in de dingen zoekt dus dat doe ik, ook nu, maar ik merk aan mezelf dat ik moe ben en dat is een unicum voor iemand als ik. Dat ik als een kip zonder kop die sportschool in blijf rennen in de hoop daar mijn hoofd een beetje leeg te kunnen maken, dat ik met een sneb reageer op momenten dat ik dat eigenlijk helemaal niet wil tegen mensen waar ik dat niet tegen wil, en dat de dingen me meer moeite kosten dan ik van mezelf gewend ben. De vakantie komt voor ons, voor ons allebei, precies op het goede moment. Even niet hoeven rennen en vliegen, Koen lekker bij ons, de zorg voor de jongens delen en écht tijd voor rust en voor elkaar.

Vandaag, als jullie dit lezen, zitten we een lang weekend met z’n vieren in een heerlijk Natuurhuisje in Amsterdam. We gaan lekker genieten van het mooie weer, een paar zonnestralen meepikken op het strand van Bloemendaal en vooral weinig anders doen dan blij zijn dat we samen zijn. Als we terug komen is maandag de overdracht van ons oude huis. Daar kijk ik ook heel erg naar uit. We hebben het afgelopen week van onder tot boven gepoetst en ik vind het fijn dat dat zometeen ook achter de rug is. Je hoopt toch dat dat allemaal goed verloopt, dus het is een pak van mijn hart als dat straks ook is afgerond. Vervolgens zijn we nog twee dagen thuis, en woensdagnacht vertrekken we naar Mallorca. Met z’n allen. Pap, mam, Robin en Mees zitten weer in het appartement en wij een stukje verderop in de straat. Niet op elkaars lip, maar wel heel dichtbij. Dichtbij genoeg om even op en neer te wandelen, om lekker met z’n allen te gaan eten énnnn dichtbij genoeg om de jongens ‘n keer één avondje te brengen zodat Koen en ik met zijn tweetjes op pad kunnen. OH wat kijk ik er naar uit. Ik krijg hier altijd vragen over dus ik beantwoord ‘m zo vast even; ja ik durf te delen wanneer we weggaan, omdat er op ons huis gepast wordt. No worries dus! Koen en ik hebben volgende week lekker een paar dagen de tijd om de allerlaatste kleine dingetjes te kopen voor de vakantie, om alle was en strijk weg te werken, de koffers in te pakken en het huis spik en span achter te laten, dus dat geeft ook rust. Andere jaren kreeg Koen altijd pas op de dag van of voor vertrek vakantie omdat we een week vakantie wilde overlaten voor de geboorte van de jongens, maar dat hoefde deze keer niet en dat komt nu in dat opzicht wel mooi uit.

Over het algemeen is het in blogland tijdens de zomermaanden altijd wat rustiger. Er wordt minder geschreven, minder gelezen(?) door het mooie weer, en iedereen geniet van de vakantie of doet een poging tot. Ik heb de afgelopen jaren eigenlijk nooit echt gemerkt dat mijn bezoekersaantallen in de zomer veel lager waren en daarbij ben ik zelf ook één van die mensen die het juist lekker vindt om wel een blogje te kunnen lezen als ik verder vrij weinig hoef uit te voeren en met m’n luie billen op een strandbed lig te koekeloeren. Precies om die reden ga ik dus proberen mijn site gewoon lekker gevuld te houden de komende weken. Het zullen wellicht niet altijd allemaal even uitgebreide en lange artikelen zijn, maar met af en toe een extra plog of vlog tussendoor hoop ik toch vier, of in ieder geval minimaal drie, keer per week te kunnen uploaden. Niet omdat het moet, maar wel omdat ik het zelf gewoon heel leuk vind en omdat ik weet dat jullie – of de meesten van jullie;) – daar net zo over denken! Voor jullie zal er dus weinig veranderen hier de komende weken. De foto’s zullen misschien iets zonniger zijn nog, al mogen we hier ook niet klagen op het moment. En met iets meer sushi. En zee. En zwembad. Dus. Kan erger toch?

Ik wens jullie een heerlijke zomer toe lieve allemaal. Een fijne vakantie met heel veel geluksmomenten en gouden randjes. Bedankt voor al jullie steun, begrip en medeleven de afgelopen maanden. Het internet is af en toe best een beetje verrot, maar al die mooie dingen die mijn blog met zich meebrengt wegen – gelukkig! – nog steeds duizend keer zwaarder. Jullie zijn de beste.

Bedankt voor het lezen en tot heel gauw.

 

Recommended Posts
Showing 26 comments
 • Marijke

  Een hele fijne vakantie voor jullie, geniet er lekker van samen!

 • Jessy

  Wens jullie een super vakantie toe, jullie en vooral jij hebben het verdient! Geniet van elkaar! X

 • Janneke van Leeuwen

  Hele fijne vakantie alvast! Geniet ervan met z’n allen!

 • Karina

  Hele fijne vakantie!!
  En lekker blijven schrijven hoor. Ik vind het ook heerlijk om wat te lezen tijdens het alleen maar in de zon zitten en genieten.

 • Corina

  Een hele fijne vakantie allemaal en neem jij iig jouw rust. Je moet op je gezondheid passen! Naar de sportschool om je hoofd leeg te maken terwijl jij al zo’n mooi lijf hebt. Te mager is ook niet alles. Ga lekker genieten van jullie welverdiende vakantie en denk aan jullie zelf en weet geen bericht is goed bericht!!

  • Mariët

   Even een reactie met goede bedoelings: je kunt ook naar de sportschool om je figuur te behouden ipv verder af te vallen, toch? 🙂

 • Denise

  Fijne vakantie, heerlijk genieten en uitrusten samen!

 • Jacqueline

  Hele fijne vakantie Michelle. Geniet van elkaar ❤️

 • Mara

  Lekker je rust pakken, het is niet erg als het even wat rustiger is op ke blog. Goed voor jezelf zorgen is veel belangrijker. Geniet van jullie vakantie!

 • Eva

  Leuk hoor als je wat blijft posten. Maar doe het vooral omdat je het zelf ook leuk vindt en geniet vooral van jullie vrije tijd en de rust!!!!

 • Margot

  Logisch dat je toe bent aan vakantie. Ik hoop dat jullie een hele fijne tijd gaan hebben en lekker kunnen genieten!

 • Marion

  Fijne vakantie! Tijd voor een pas op de plaats.;-) Hopelijk kan je wat tot rust komen.

 • Judith

  Haha Michelle, ik zou je bijna op willen dragen om vooral níet teveel te bloggen tijdens je/jullie vakantie om lekker de tijd voor jezelf en je gezin te hebben, maar als je het zelf graag wilt is dat ook al zoiets hè 😉 Daarom wens ik jou en jullie maar gewoon een fantastische vakantie toe, zowel op Mallorca als in jullie nieuwe huis, met net zoveel gouden momentjes! Geniet ervan!

 • Linda

  Hele fijne vakantie samen en ga vooral ontzettend genieten van jullie mooie gezin ♡ fijn dat je toch door gaat bloggen maar lukt het niet ook goed hè.. jullie hebben heftige maanden achter de rug dus kom maar eens lekker op adem dat is zo te lezen nodig.. veel liefs en geniet van de zomer

 • Nicole

  Geniet van je welverdiende vakantie ❤️

 • Carolien

  Hele fijne vakantie geweest!
  En wat betreft de miskraam, neem er de tijd voor om het te verwerken en een plekje te geven! Uit eigen ervaring weet ik dat dat echt nodig is.

  Liefs.

 • Carmen

  Weer heel mooi en goed geschreven! Ik vind het heel leuk dat je gewoon blijft door bloggen maar begrijp ook heeel goed dat dag gewoon even niet lukt tijdens jullie vakantie. Dus voel je vooral niet schuldig wanneer het een keer erbij inschiet.

  Ik wens jullie een hele fijne vakantie en heel veel kracht toe om alles te verwerken. Geniet deze weken van en met elkaar!

  Veel liefs xx

 • Mar

  Uit eigen ervaring weten wij hoe zwaar een miskraam is…en ook wij deelde het met de buiten wereld (babyboom 2) het is lastig en zwaar om het een plekje te geven maar meis het komt goed al denk je soms van niet…het blijft bij ons altijd ons 1ste wonder! Gelukkig genieten wij al 4,5jr van ons mannetje Dex heel intens!
  Fijne vakantie met je prachtige gezin

 • Jill

  Tip voor Bloemendaal aan Zee: Parnassia aan Zee. Leuk/relaxed stukje strand met kidsproof strandtent. 🙂 Fijne vakantie!!!

 • Stephanie

  Ik vind je een topper! Geniet van de vakantie! Je hebt t verdiend!

 • Sriani

  Fijne vakantie mooie familie❤ geniet en kom lekker tot rust.

 • Eefke

  Topper! Vind het zo mooi hoe je alles beschrijft. Gewoon bam zoals het is. Woon niet meer in de buurt maar zag jullie wel eens lopen in Uden. Heb jenooit aangesproken. Bloggen is 1 ding en het openbaar gooien is 2… maar in de vrije tijd zal ik nooit aanspreken….
  Lees je blogjes altijd! Je bent een prachtvrouw! Laat niemand je iets anders wijs maken. Heerlijk nuchter… aanpakken… doorpakken en niet opgeven. GENIET van d3 vakantie

 • Philomeen

  Fijne vakantie met je mooie gezin.

 • Karin van Loon

  Een hele fijne vakantie gewenst!

 • Cornelie

  Heerlijk even écht tijd voor en met elkaar! Genieten genieten genieten! Hopelijk kunnen jullie weer even helemaal opladen na de afgelopen heftige periode!
  X

 • Steffanie

  Hele fijne vakantie en geniet ervan!! Kijk uit na de foto’s / vlogs van jullie vakantie:)

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!