WEEKVLOG01: IK VOEL ME AFGEWEZEN

Goedemorgen lieve allemaal! Allereerst: héél erg bedankt voor alle lieve berichtjes op mijn artikel in de Viva. Zo leuk hoe veel van jullie ‘m gekocht hebben om het te kunnen lezen, en vooral ook hoeveel van jullie er iets in herkenden. Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe vlog. De allereerste weekvlog, van vorige week! Of eigenlijk: poging tot weekvlog, want mijn borstontsteking gooide na een paar dagen een beetje roet in het eten. Tot die tijd was het wél allemaal leuk! Donderdag werkte ik thuis mét de jongens en had ik niet helemaal mijn dag, vrijdag was huisvrouwendag, zaterdag gingen we naar de kapper met de boys en hadden we een borrel met Jong Uden, en zondag was voetbaldag zonder voetbal dit keer!

Veel kijkplezier!

Vergeet je je niet te abonneren op mijn kanaal? Dan zie je het iedere keer als eerste als er een nieuwe video online staat. Dankjewel voor het kijken!

Showing 4 comments
 • Carmen

  Superleuk om je vlog te zien een paar dagen achter elkaar:)

 • Janny

  Leuke vlog.. balen van je ontsteking..
  Wens jullie een heel fijn Paasweekend!!

 • Samantha

  Leuk zo een paar dagen achter elkaar. Maar vergeet ook niet te genieten he van je gezin 🙂 !

 • Carmen

  `Want daar hadden we zin in en hebben we in het weekend niet gegeten en… ja weet ik veel`. Leuke vlog weer :)! Ik weet niet precies wat die dame in de comment bedoelt want zoals ik het zie geniet je JUIST heel veel van je gezin.

Neem contact met mij op!

Ik ben er momenteel even niet. Stuur me een berichtje en ik kom er zo snel mogelijk bij je op terug!

Not readable? Change text. captcha txt
error: Content is protected!