Goodmorrrrning! Ik ben er weer met een weekvlog! De tweede weekvlog, maar de eerste van een écht volledige week, van vrijdag tot en met donderdag. We gaan een weekend naar Duinrell, waaiden uit op het strand, het was voetbalzondag en ik laat je zien hoe onze ‘normale’ weken eruit zien, als er ook gewoon gewerkt moet worden! Wendy en Bella kwamen eten, de jongens moesten naar de kapper en ik deed een rondje scooter met Lotje. Het was geen spannende week, maar wel een fijne. Een beetje stilte voor de verhuisstorm.

Veel kijkplezier!

Vergeet je je niet te abonneren op mijn kanaal? Dan zie je het iedere keer als eerste als er een nieuwe video online staat. Dankjewel voor het kijken!

Showing 4 comments
 • Eef
  Beantwoorden

  Ik krijg hier een heel sterk JA gevoel bij ik geniet zo van je vlogs! Liefs

 • Rosa
  Beantwoorden

  Je bent echt een inspiratie voor velen Michelle! ⭐️

 • Kim
  Beantwoorden

  Leuke vlog! En ik heb het al eens eerder gezegd maar ik vind je prachtig zonder make up!

 • Lizz
  Beantwoorden

  Ik ben zo benieuwd naar je haar en make-up routine!

Leave a Comment