WEEKVLOG06: ‘IK VOEL EEN AFSTAND TUSSEN ONS’

 In Uncategorized

Het was de bedoeling dat weekvlog nummertje zes afgelopen vrijdag online zou komen. Nu lukte dat planningtechnisch qua monteren niet helemaal door Benjamin z’n verjaardag, maar toen het er wél van kwam crashte mijn Macbook en was de hele vlog van de aardbodem verdwenen. Gelukkig had ik het materiaal nog, dus heb ik ‘m opnieuw kunnen maken. In deze weekvlog zie je de week van maandag 20 tot zondag 26 augustus, waarin we nog één laatste dag verhuisden, Benjamin héél hard viel, ik naar de kinderboerderij ging met de jongens, we de dierenambulance belden, we weer klusten in huis en het voetbalseizoen begon. Oh en ik laat je ook wat dingetjes zien die ik mocht uitzoeken bij Chiquelle.nl, mét kortingscode. Ik hoop dat jullie ‘m weer leuk vinden!

Veel kijkplezier!

Vergeet je je niet te abonneren op mijn kanaal? Dan zie je het iedere keer meteen als er een nieuwe video online staat. Dankjewel voor het kijken!

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!