WEEKVLOG07: BENJAMIN IS 1!

Het is weer tijd voor een nieuwe weekvlog! Beetje ruim in de weekvlogs deze week, maar dat mag de pret niet drukken. Vandaag de video van het Grote Verjaardagenweekend. De week van Benjamin zijn eerste verjaardag. Een paar dagen werken, zijn verjaardag mét een bezoek huisarts omdat het ineens helemaal niet goed ging, de voorbereidingen en zijn feestje, heel veel liefde tussen Morris en Nova, de dag erna Mees’ verjaardag bij ons thuis: je ziet het allemaal in weekvlog nummer 7!

Ik hoop dat jullie ‘m weer leuk vinden; veel kijkplezier!

Vergeet je je niet te abonneren op mijn kanaal? Dan zie je het iedere keer meteen als er een nieuwe video online staat. Dankjewel voor het kijken!

Showing 2 comments
 • Wendy

  Weer een leuke vlog!
  Gezellig versierd voor Benjamin zijn verjaardag!
  En dan mijn brandende vraag waarmee hang jij alles op aan je plafond?
  Ben daar zo benieuwd naar!

  • bijzonderkleinwonder

   Haha die vraag krijg ik heeel vaak; dat zijn transparante haakjes en tape van Tesa!

Neem contact met mij op!

Ik ben er momenteel even niet. Stuur me een berichtje en ik kom er zo snel mogelijk bij je op terug!

Not readable? Change text. captcha txt
error: Content is protected!