WEEKVLOG08: HET ROER MOET OM

Het is weer tijd voor een nieuwe weekvlog! In deze vlog zie je de week van maandag 3 tot zondag 9 september. Een ‘doorsnee’ week in huize Bollen-Walk. Er wordt veel gewerkt, veel gespeeld, ik houd me bezig met de pakketten voor Amecet – met resultaat gelukkig! – we gaan lekker uiteten, en we sluiten ‘m af met een gezellig weekend.

Ik hoop dat jullie ‘m leuk vinden; veel kijkplezier!

Vergeet je je niet te abonneren op mijn kanaal? Dan zie je het iedere keer meteen als er een nieuwe video online staat. Dankjewel voor het kijken!

Comments
  • Corina

    Hele leuke vlog! Ga vooral zo door!
    Lief hoe robin en mees met jullie jongens omgaan. Hebben zij nog geen zin om samen te wonen en in kids van zichzelf?

Neem contact met mij op!

Ik ben er momenteel even niet. Stuur me een berichtje en ik kom er zo snel mogelijk bij je op terug!

Not readable? Change text. captcha txt
error: Content is protected!