WEEKVLOG09: TERUG IN HET RITME

Het is weer tijd voor een nieuwe weekvlog! In deze vlog zie je de week van maandag 10 tot zondag 16 september. Opnieuw van een doodnormale week. Ik werk, houd me weer bezig met de pakketten voor Amecet zodat de eerste lading mee kan naar Uganda, ga met de jongens naar een krijspaleis, naar het terras, we hebben twee feestjes en er wordt gevoetbald. Vanalles een beetje dus. De week eindigt beroerd op de bank, maar de mag de pret niet drukken: het was een leuke.

Veel kijkplezier!

Vergeet je je niet te abonneren op mijn kanaal? Dan zie je het iedere keer meteen als er een nieuwe video online staat:)! Dankjewel voor het kijken!

Neem contact met mij op!

Ik ben er momenteel even niet. Stuur me een berichtje en ik kom er zo snel mogelijk bij je op terug!

Not readable? Change text. captcha txt
error: Content is protected!