Het is na een weekje pauze gewoon weer tijd voor een nieuwe weekvlog! In deze vlog zie je de week van maandag 24 tot zondag 30 september. Een momlifeweek, met werken zoals altijd, krijspaleis met de jongens, wildgroei, shoppen en voetbalzondag. En ik deel een kortingscode voor Chiquelle, dus mocht je mijn favoriete truien ook aan willen schaffen scheelt dat weer een beetje! Het was geen bijster spannende week, maar daar ga ik eigenlijk wel prima op op het moment. Het hoeft niet altijd in de gloria, zeg maar.

Veel kijkplezier!

Vergeet je je niet te abonneren op mijn kanaal? Dan zie je het iedere keer meteen als er een nieuwe video online staat:)! Dankjewel voor het kijken!

 

Showing 4 comments
 • Silke
  Beantwoorden

  He Michelle,
  ik ben een trouwe kijker van je weekvlogs!
  Spannende week of niet, ze zijn altijd leuk om naar te kijken!

 • Marion
  Beantwoorden

  Hoi Michelle, een tijd geleden zag ik een foto van jullie hal met Besta meubel en dat vind ik ook wel wat! Hoe hoog is jullie meubel? Je kan 48cm, 64 cm en 74 cm hoog krijgen… Twijfel erover. En heb je lades of deuren?

  Je vlog ga ik later dit weekend bekijken!

  • bijzonderkleinwonder
   Beantwoorden

   Oh shit nu twijfel ik ook over de hoogte. Volgens mij is ie 48 hoog! En ik heb twee deurtjes, en 1 lade voor sjaals en mutsen enzo!

 • Marion
  Beantwoorden

  Uiteindelijk zijn we voor 64 gegaan, omdat het toch praktischer was. Zo blij met jouw idee om gewoon een normaal meubel in de gang te gebruike . Die speciale schoenenkasten zijn zo onpraktisch, haha

Leave a Comment