WEEKVLOG12: DE VERBOUWING IS BEGONNEN!

 In Vlogs

Leuk dat je er weer bent voor een nieuwe weekvlog! In deze zie je de week van maandag 8 tot zondag 14 oktober. Een leuke week waarin ik werk, sport, we lekker uiteten gaan met Lot en Flip voor onze verjaardagen, ik veel tijd doorbreng met de jongens, we het nog even nemen van de laatste warme dagen van het jaar, én de week waarin de verbouwing van de garage begint! Ik laat je zien hoe het was, wat er tot nu toe gebeurd is en ik vertel over onze plannen!

Veel kijkplezier!

Vergeet je je niet te abonneren op mijn kanaal? Dan zie je het iedere keer meteen als er een nieuwe video online staat:)! Dankjewel voor het kijken!

Recommended Posts
Showing 8 comments
 • Jose

  Wat een leuke gezellige en vrolijke vlog! Via welke site koop jij outlet PB?

  • bijzonderkleinwonder

   Thanks:)! Deze keer heb ik het bij Vente-Exclusive besteld! Zij hebben af en toe zo’n Petit Bateau sale. Wel de moeite om in de gaten te houden voor de kindjes!

 • Jose

  Dank! Heb net een jasje van Absorba besteld voor mijn dochtertje!

 • Deborah

  Wat een leuke vlog weer. Mag ik vragen wat voor achterwand je in de keuken hebt? Wij zijn aan het verbouwen en zie ‘m steeds voorbij komen en hij ziet er zo gaaf uit.

  • bijzonderkleinwonder

   Ja natuurlijk mag dat! Het is behang! Zat er al in toen wij hier gingen wonen maar ik vind het ook heel mooi. Niet zo besmettelijk en makkelijk af te wassen.

   • Deborah

    Wow, dat verbaasd me zeg! Het oogt als ‘ruw’ stucwerk afgewerkt met een verflaag als je het zo op beeld ziet (of mijn ogen zien gewoon wat heel anders).. Wie weet voor onze verbouwing haha. Dankjewel voor je snelle reactie!

 • Judith

  Haha, die reactie van Benjamin als het eten iets te lang op zich laat wachten! 🙂

 • Hester

  Zo gezellig en spontaan weer. Jij bent de enige vlogger bij wie ik kijk en het gevoel heb dat ik bij je op de bank zit ofzo, dat het allemaal echt zo is en dat sommige dingen niet geacteerd zijn. Ik ging helemaal stuk om Benjamin die midden in het gesprek naar voren leunde voor meer yoghurt, hahaha. Dat eten zag er echt TE lekker uit.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!