Hoi allemaal! We zijn er weer met een nieuwe weekvlog. Of nouja, die ‘nieuwe’ vlieger gaat niet helemaal op want hij dateert nog van voordat we ziek waren, maar ik heb ‘m nu pas kunnen editen. De laatste late vlog is het; volgende week is er gewoon weer een nieuwe recente. In deze zie je wel dat we wallen tot onze enkels hebben, deel ik een kortingscode van Chiquelle én hoe mijn allereerste meet & greet ever is, in de week van 29 oktober tot 4 november! Leuk dat je er weer bent voor deze video en ik hoop dat je ‘m leuk vindt. Veel kijkplezier!

Vergeet je je niet te abonneren op mijn kanaal? Dan zie je het iedere keer meteen als er een nieuwe video online staat:)! Dankjewel voor het kijken!

Showing 3 comments
 • Willemijn
  Beantwoorden

  Hi Michelle,

  Leuke vlog!
  Heb jij weleens het idee dat Benjamin soms al eerder moe is in de ochtend of middag? Mijn dochter van 22 maanden heeft het nu nog weleens zwaar om de hele ochtend wakker te blijven, maar twee keer slapen lukt ook niet meer. Heb jij toevallig tips hoe jij dat aanpakt?

 • Henriette Tempel
  Beantwoorden

  Hoi Michelle,
  Leuke vlog weer!!
  Vraagje; waar is jouw horloge van?
  Groetjes Henriette

Leave a Comment