WEEKVLOG19: ONZE WINTERSPORT!

Ik twijfelde een beetje om deze vlog nog online te zetten omdat ik ‘m al precies twee keer van begin tot eind gemonteerd heb maar er iedere keer iets mis ging met als klapper vorige week m’n laptop die het loodje legde, maar jullie lieten me op Stories én onder het artikel van vorige week weten dat jullie ‘m tóch heel graag wilden zien, ondanks de vertraging, dus bij deze in het kader van beter laat dan nooit: de vakantievlog van onze wintersport! We waren ruim een week met z’n allen in Italië en dat was genieten met een grote G. Een vooral heel blije vlog dus, met sneeuw, en lekker eten, en quality time met ons gezin. En met een paar tranen. Ook dat. We hebben het zó fijn gehad echt. Gek hoe gauw dat dan een soort van naar de achtergrond verdwijnt weer. Wat dat betreft een mooie reminder. Hoop dat je ‘m leuk vindt! Heel veel kijkplezier.

Vergeet je je niet te abonneren op mijn kanaal? Dan zie je het iedere keer meteen als er een nieuwe video online staat:)! Dankjewel voor het kijken!

Neem contact met mij op!

Ik ben er momenteel even niet. Stuur me een berichtje en ik kom er zo snel mogelijk bij je op terug!

Not readable? Change text. captcha txt
error: Content is protected!