Hoi! Leuk dat je er weer bent voor een nieuwe weekvlog! In deze vlog zie je de week van maandag 25 februari tot en met zondag 3 maart. Het is een mégaleuke week! Ik krijg mijn beugel dus ik laat je zien hoe die geplaatst wordt, heb leuke afspraken, er wordt gewerkt en aan het eind van de week begint carnaval! Op zaterdag vieren we dat in Den Bosch met Lot en Flip, en op zondag in Uden met de kindjes. Het is een heel gezellige met vanalles wat maar in het weekend vooral heel hard meezingen, weinig stem, leuke mensen, dansjes en borrels. Oh en bij deze een kleine disclaimer: als je niet van carnaval en alles wat daarbij komt houdt zou ik deze misschien even overslaan of ‘m met een dikke korrel zout nemen. Kijk mee:)!

Vergeet je je niet te abonneren op mijn kanaal? Dan zie je het iedere keer meteen als er een nieuwe video online staat:)! Dankjewel voor het kijken!

Leave a Comment