WEEKVLOG24: KLAAR VOOR DE VERBOUWING

 In Vlogs

Goodmorning op deze donderdag! Het is weer tijd voor een nieuwe weekvlog. Nummer 24, van woensdag 13 maart tot en met zondag 17 maart. Lekker veel tijd met de boys, een bezoekje aan opi, een mega grote opruiming, vloggen met mama, nieuwe planten en voetbalzondag. Ik sloeg even twee vlogdagen over; af en toe ook wel even ontnuchterend om de camera een dag niet op te pakken en daarna pakten we de draad weer op en nam ik je mee in onze week. Ik hoop uiteraard dat je ‘m ook deze week weer leuk vind. Helemaal aan het einde van de vlog stel ik je trouwens ook nog een vraag! Kijk mee:).

Vergeet je je niet te abonneren op mijn kanaal? Dan zie je het iedere keer meteen als er een nieuwe video online staat:)! Dankjewel voor het kijken!

Recommended Posts
Showing 2 comments
  • Denise

    Wat kan Benjamin al goed praten zeg. Die van ons komt nog niet veel verder dan het woordje bal

    Staat erg leuk, je nieuwe plantjes.
    Oh en nogmaals; Je mams is zo een leuke vrouw !

  • Kelly

    Oooh ik moet meteen aan de kille cup denken van vroeger als jullie mam zingt! Ik hoorde haar daar voor de allereerste keer zingen. Het liedje teddybeer. Ennnnn, deze dame heeft toen een cdtje gescoord en was fan haha . Heb die cd overigens helemaal grijs gedraaid (of hoe ze dat ook noemen)

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!