WEEKVLOG25: SCHOENENCOLLECTIE UITZOEKEN

 In Video, Vlogs

Goedemorgen! Donderdag vlogdag: we hebben weer ‘n nieuwe! Van maandag 18 tot en met zondag 24 maart. Eigenlijk gewoon echt een heel leuke week. Er wordt natuurlijk gewerkt, as usual, en er wordt goed voor me gezorgd op kantoor, maar er zijn ook heel veel leuke dingen. Vrijdag is het prachtig weer en hebben wij de tafel vol met familie en vrienden, zingen we carnavalskrakers en sluiten we de vlog lekker heldere af *kuch*, op zaterdag loopt de planning een beetje in het honderd maar zijn we wel op het Feel Good & Shop event, en zondag staat in het teken van het leegruimen van de garage. Ik zoek mijn hele schoenencollectie uit – tot grote vreugde van Koen; echt even kijken;) – en doe wat weg. Ik legde ‘m weer helemaal vast. Kijk gezellig mee!

Vergeet je je niet te abonneren op mijn kanaal? Dan zie je het iedere keer meteen als er een nieuwe video online staat:)! Dankjewel voor het kijken!

Recommended Posts
Showing 3 comments
 • Daphne

  Hahaha die schoenen! Echt GE-WEL-DIG!
  Eerst volgende project is wel opzoek naar zwarte laarsjes 😀 !!

 • Soof

  Dat stukje over die schoenen, love it!!! Maar echt. Zoo herkenbaar. Toen Koen niet nog een paar zwarte laarsjes kon vinden en jij zei: ‘zie je wel, valt best mee’. Echt, precies mijn reactie.
  En heel erg blij om te zien dat ik dus niet de enige ben die schoenen (en kleding) in meerdere kleuren koopt als het fijn zit.

 • Mar

  Haha heerlijk! Ik zeg vaker samen vloggen!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!