WEEKVLOG27: SPEELKAMER KRIJGT VORM!

 In Video, Vlogs

Goede donderdagmorgen en leuk dat je er bent voor weer een nieuwe weekvlog! Je ziet de week van 1 tot en met 7 april, en het is niet mijn meest actieve vlogweek. Je hebt er wel eens van die tussen dat je gewoon serieus vergeet je camera te pakken, of dat het even niet zo lekker voelt dat ding iedere keer aan te zetten. Dat had ik dus afgelopen week. Ik had zo’n week dat mijn hoofd er gewoon niet helemaal naar stond. Maar op de momenten dat dat wél was filmde ik toch wat stukjes. Het werd een korte weekvlog met fijne momenten met de jongens, met uiteindelijk tóch omgedraaide rollen op kantoor, met een speelkamer die steeds meer ‘af’ raakt, een kneuterige zaterdag en een meet & greet op zondag. Kijk je mee?

Vergeet je je niet te abonneren op mijn kanaal? We zitten bijna op 5000 abonnees en hoewel ik weet dat dat voor heel veel mensen zo goed als niks is vind ik het toch een dingetje. Zou je me heel blij mee maken!

Voor nu bedank ik je weer voor het kijken!

 

Recommended Posts
Comments
  • Mandy Vink-Splitthoff

    Wat een lekker mens ben je toch en wat een heerlijk stel, zo lief op ‘t eind ❤️

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!