WEEKVLOG#30: MORRIS IS DRIE JAAR!

Leuk dat je er weer bent voor een nieuwe vlog! Niet helemaal een weekvlog dit keer, maar van een lang weekend: van vrijdag 3 mei tot en met zondag 5 mei. Morris zijn verjaardagsweekend! Op vrijdag doen we boodschappen, halen we zijn verjaardagscadeautje open versieren we het huis, op zaterdag vieren we zijn feestje met familie en vrienden – en heel veel eten – en zondag is hij echt jarig en doen we vooral heel rustig aan. Ik maak wel nog even de traktaties voor zijn allereerste keer trakteren op de peuterspeelzaal. Veel kijkplezier!

Ik hoop dat je ‘m weer leuk vond! Dankjewel voor het kijken, vergeet je niet te abonneren, en ik zie je heel graag bij de volgende video weer:)!

Neem contact met mij op!

Ik ben er momenteel even niet. Stuur me een berichtje en ik kom er zo snel mogelijk bij je op terug!

Not readable? Change text. captcha txt
error: Content is protected!