WEEKVLOG31: NIEUWE AUTO!

 In Uncategorized, Vlogs

HOI! Leuk dat je er weer bent voor een nieuwe weekvlog! Het was even geleden weer. Ondanks goede voornemens om te blijven vloggen merkte ik de afgelopen weken dat ik er even geen lekker gevoel bij had. Omdat het niet iets is wat móet en ik er ook niet in geloof dat het werkt om de hele boel te forceren besloot ik dat vooral ook niet te doen. Afgelopen week had ik er wél weer zin in. Ik filmde onze week van vrijdag 7 juni tot en met donderdag 13 juni. Het was de week waarin we voor het eerste een potentiële school voor de jongens bekeken, we een proefrit maakten in een nieuwe auto, er gewerkt werd, veel gesport en er lekker veel tijd met de boys was.  Ik hoop dat je ‘m weer leuk vindt om te kijken. Veel kijkplezier!

Dankjewel voor het kijken en vergeet je vooral niet te abonneren om mijn video’s altijd als eerste te kunnen zien!

Recommended Posts
Showing 2 comments
  • Elly

    Hey Michelle, ik was beetje door heel oude artikelen aan het kijken omdat ik nu zwanger ben van mijn eerste kindje. Helaas doen de foto’s het niet meer bij je artikeltje over het echo boekje. Daar was ik namelijk wel heel erg benieuwd naar. Verder ben ik benieuwd naar welk slaapliedje jij altijd voor je jongens zingt voor het slapengaan. Alvast bedankt voor je reactie!!

  • Elena

    Hi Michelle, je haar zit zo leuk! Hoe maak je die mooie krullen?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!