WEEKVLOG33: WEEKENDJE MAASTRICHT

 In Video, Vlogs

Hoi! We luiden het weekend in met een nieuwe weekvlog. Of eigenlijk weekendvlog, want ik filmde ons weekend Maastricht. Mijn schoonvader werd in december 60, en om dat te vieren gingen we met alle zoons en schoondochters én kleinkindjes een weekend weg. Maastricht dus, drie dagen met z’n tienen! Ik vlogde een hoop, en Jill ook:), en dat leverde een hoop gezellige beelden op. Vooral even kijken dus:). Ik wens je een goed weekend en veel kijkplezier!

Dankjewel voor het kijken en vergeet je vooral niet te abonneren om mijn video’s altijd als eerste te kunnen zien!

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!