WEEKVLOG35: DE NIEUWE AUTO OPHALEN!

 In Vlogs

Hoi! Het is vrijdag, het weekend begint, dus we zijn er weer met een nieuwe weekvlog. In deze vlog zie je de week van vrijdag 5 juli tot en met woensdag 10 juli. Ik ga naar de kapper en laat mijn haar een stuk lichter maken, we halen onze nieuwe auto op, gaan winkelen in Eindhoven, ik wil een nieuw huisdier, we gaan naar het terras waar we uiteraard veel langer blijven plakken dan de bedoeling was, er wordt gewoon gewerkt, mijn peuter wil ook een beugel, we halen vakantiespullen en de jongens mogen even in de ambulances kijken op de post waar mama werkt. Het was alweer een heel fijne week; ik hoop dat jij de vlog ook leuk vindt om te kijken!

Ik wens je voor straks een fijn weekend, en voor nu veel kijkplezier!

Dankjewel voor het kijken en vergeet je vooral niet te abonneren om mijn video’s altijd als eerste te kunnen zien!

Recommended Posts
Showing 2 comments
 • Christine

  Volgens mij heb ik Koen donderdagmiddag bij Gouda gezien.. klopt het dat er ZBB in jullie kenteken zit? Ach, en al was het een andere, het was dus een grijze Audi en hij zag er schitterend uit!
  Kan me voorstellen dat je heel blij wordt van je nieuwe auto en je ‘nieuwe’ haar, laatste staat je ook prachtig!!

 • Corina

  Leuke vlog. Vooral dat stukje met Morris en zijn lip De manier waarop hij dat vertelt en zijn wangen pakt en zegt: ik heb nog een lip
  Hoe is de speelkamer geworden?
  En heb je weer nieuwe posters/lijsten aan de muur?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!