WEEKVLOG39: DRAAD WEER OPPAKKEN

 In Vlogs

Het is zo lang geleden dat ik een normale weekvlog het internet op geslingerd heb dat ik er zelfs met m’n intro een beetje uit ben. Maar we zijn er weer. Met een nieuwe video! Het is een beetje een samengeraapt zooitje, ik moet er hartstikke inkomen nog, maar je ziet beeld van 18 oktober tot en met 30 oktober en ik hoop dat je het leuk vindt om weer een beetje met ons mee te kijken:). Ik vond het wel weer leuk om mijn camera er af en toe bij te pakken, en de positieve reacties op mijn vorige video deden me goed. Vandaag dus eindelijk een nieuwe weekvlog; veel kijkplezier.

Vergeet je je niet te abonneren? Dan blijf je standaard op de hoogte van nieuwe video’s. Dankjewel voor het kijken en tot de volgende:)!

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!