Hi!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn site!

Ik ben Michelle, 24 jaar en sinds 01.05.2015 getrouwd met Koen. We wonen samen met onze katten Pelle en Junior in een gezellig dorp in Brabant. Ik ben op 05.05.2016 moeder geworden van onze zoon Morris. Met zijn geboorte kwam onze allergrootste droom uit. Inmiddels ben ik in verwachting van ons tweede kindje, en uitgerekend in september. Voor de tweede keer een enorm avontuur!

Op Bijzonderkleinwonder.nl schrijf ik voornamelijk over onze kinderwens, mijn zwangerschap en het jong moeder worden, maar ik schrijf ook over al het andere wat mij in het dagelijks leven bezighoudt. Een persoonlijke website van een jonge mama, dus.

Waarom nou deze blog? Eigenlijk al sinds Koen en ik probeerden in verwachting te raken was ik op zoek naar verhalen en artikelen over hoe andere vrouwen het beleefden, die weg naar het moederschap. Toen ik zelf zwanger raakte voelde ik heel sterk de behoefte om mijn verhaal te delen en van me af te schrijven. Ik besloot dat maar gewoon te gaan doen, en zo ontstond Bijzonderkleinwonder.nl! Inmiddels is onze zoon er, is ons tweede kindje op komst, en is er nog zóveel meer te delen.

Wie is Michelle? Voormalig universitair rechtenstudent – afgestudeerd op HBO Communicatie – hakkenmeisje – noemt ‘eten’ standaard haar grootste hobby – voetbalfanaat – crazy catlady – enthousiasteling – perfectionist – gek op snelle auto’s – knetterverliefd op man en kind – bovenal een dankbaar en gelukkig mens.