Hi!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn site!

Ik ben Michelle, 27 jaar en sinds 01.05.2015 getrouwd met Koen. We wonen samen met onze katten Pelle en Junior in een gezellig dorp in Brabant. Ik ben op 05.05.2016 moeder geworden van onze zoon Morris, en op 30.08.2017 werd onze tweede zoon Benjamin geboren. En ik ben zwanger! Begin volgend jaar verwachten we ons derde kindje.

Op Bijzonderkleinwonder.nl schrijf ik voornamelijk over onze kinderwens, mijn zwangerschappen en het jong moeder worden, maar ik schrijf ook over al het andere wat mij in het dagelijks leven bezighoudt. Een persoonlijke website van een jonge mama, dus.

Waarom nou deze blog? Eigenlijk al sinds Koen en ik probeerden in verwachting te raken was ik op zoek naar verhalen en artikelen over hoe andere vrouwen het beleefden, die weg naar het moederschap. Toen ik zelf zwanger raakte voelde ik heel sterk de behoefte om mijn verhaal te delen en van me af te schrijven. Ik besloot dat maar gewoon te gaan doen, en zo ontstond Bijzonderkleinwonder.nl! Inmiddels ben ik mama van twee prachtige zoons, en is er nog zóveel meer te delen.

Wie is Michelle? Hakkenmeisje – noemt eten haar grootste hobby – en daarom de sportschool een vriend – voetbalfanaat – crazy catlady – enthousiasteling – perfectionist – sociaal dier – gek op snelle auto’s – knetterverliefd op man en kinderen – bovenal een dankbaar en gelukkig mens.

Neem contact met mij op!

Ik ben er momenteel even niet. Stuur me een berichtje en ik kom er zo snel mogelijk bij je op terug!

Not readable? Change text. captcha txt
error: Content is protected!