HALLMARK POSTUUM + WINACTIE

 In Winactie

Al sinds we probeerden zwanger te worden van Morris ben ik heel bewust bezig met het bewaren van herinneringen voor later. Ik hield een dagboek bij vanaf het moment dat we de allerlaatste pilstrip weggooiden, en heb sindsdien alles met militaire precisie vastgelegd. De zwangerschap van Morris, een dagboek voor mezelf sinds ik moeder ben, een heel mooi boekje met daarin iedere maand een brief voor Morris, en nu weer mijn zwangerschap van broertje. En dan is er natuurlijk ook nog mijn blog, waarop mijn zwangerschapsupdates verschijnen en ik jullie op de hoogte houdt van ontwikkelingen in ons leven. Allemaal niets eens vanuit de gedachte dat er ooit een dag komt waarop ik er niet meer ben, maar meer omdat ik het mooi vind om herinneringen te bewaren. Hallmark merkte dat op, en stuurde mij hier een berichtje over.

Hallmark bestaat al meer dan honderd jaar en de meeste mensen kennen het merk van de kaarten die ze maken, maar heel weinig mensen weten welke gedachte daar achter schuilt. Hallmark gelooft dat goede relaties het leven de moeite waard maken en dat je daarvoor emoties met elkaar moet (leren) delen. Daarin wil Hallmark graag een inspirerende factor zijn. Een mooie gedachte die ik inderdaad niet kende – ik bedoel; ik had nog nooit verder gekeken dan het kaartje – maar waar ik me wel in kan vinden. Hallmark wil daarin ook verder gaan dan alleen de vrolijke en creatieve verjaardagskaarten of -cadeaus. Zo hebben ze begin dit jaar ook en nieuwe kaartenreeks gelanceerd, speciaal voor moeilijke momenten, zoals een ernstige ziekte, depressie, of verbroken relatie. Vind ik dus een heel goed initiatief, want juist dán kan een kaartje zo veel doen!

Afijn, nu begint Hallmark, heel klein, aan iets nieuws. Iets dat ze graag samen met mij én met jou willen ontdekken, om zo te leren van onze ervaringen. Het gaat om een nieuw product, dat ‘Postuum’ heet. Postuum is bedoeld om mensen te inspireren om hun gevoelens voor dierbaren vast te leggen in brieven van nu voor later. Voor momenten die ertoe doen, zelfs, of óók, als die momenten plaatsvinden wanneer je er niet meer bent. Hallmark gelooft dat jouw persoonlijke woorden op belangrijke momenten in het leven van je kinderen, partner of vrienden, één van de mooiste cadeaus is die je ze kunt geven.

Postuum biedt schrijfinspiratie en bundelt persoonlijke verhalen van nu voor later in een stijlvolle doos, met kwalitatief briefpapier, enveloppen en sluitzegels. En in de ontwikkelingsfase waarin ze nu zitten willen de mensen van Hallmark graag samen met 500 mensen onderzoeken hoe Postuum het beste vormgegeven kan worden, om voor gebruikers zoveel mogelijk van betekenis te kunnen zijn. Op basis hiervan wordt bekeken of, en ook: hoe en wanneer, Postuum op de markt gebracht zal worden. Misschien krijgt het nog meer waarde met foto’s, een speciale buitenkant of iets anders? Wat zijn de bevindingen en hoe wordt het pakket ervaren?

Hallmark heeft mij gevraagd om Postuum te gebruiken, op mijn eigen manier, om er over een paar weken wat vragen over te beantwoorden. Nu hebben ze me ook wat dozen opgestuurd voor jullie, dus die wil ik heel graag aan jullie weggeven. Je mag het product natuurlijk houden en gebruiken zoals je zelf wilt; het enige wat je daarvoor hoeft te doen is Hallmark wat feedback geven, zodat zij weer kunnen leren van onze ervaringen!

Ik heb Postuum ondertussen in gebruik voor de kindjes, voor later, omdat ik het een heel mooi initiatief vind en omdat het heel erg past bij het bewaren van herinneringen wat ik toch al zo bewust doe. Wil jij het nou ook uitproberen? Dat kan! Laat hieronder vooral even een reactie achter als je graag een doos wilt ontvangen, en vergeet me niet te vertellen waarom je Postuum zou willen proberen! Zaterdag – de 24e – neem ik contact op via e-mail met drie van jullie om de dozen op te sturen:).

Ik ben benieuwd: bewaar jij veel herinneringen voor later? Of ben je daar helemaal niet mee bezig?

Bedankt voor het lezen!

Recommended Posts
Showing 37 comments
 • Lisa

  Ik Zou hem graag willen winnen om herinneringen van nu vast te leggen voor later als ik er niet meer ben. Ik doe dit nu door foto’s te maken en deze te bewaren in fotoboeken van alle speciale momenten. Zodat ze later terug kunnen kijken wie ik was en wat ik allemaal heb gedaan. Het lijkt me leuk om dit te kunnen bundelen met de brieven van postuum!!

 • Anne van Geelkerken

  Wat een goed idee dit! Had er nog nooit van gehoord. Ik vind het heel belangrijk om voor Noud alles vast te leggen, zowel foto’s, video’s als geschreven teksten. Ik doe graag mee met deze actie!

  Liefs,
  Anne van Geelkerken

 • Angela

  Wat een leuk! En een leuke blog weer. Heb jij je nooit zorgen gemaakt over een miskraam? Of dat je in het hele begin wel klachtjes, steekjes en krampjes voelde en een week later ineens niet meer?

 • Michelle Harms

  Wat goed!! Ik zou het ook wel willen proberen. Zelf is mijn moeder nu bijna 9 jaar geleden overleden en weet dus hoe dierbaar die herinneringen kunnen zijn.

 • Irene van der Valk

  Wat een mooie gedachte van Hallmark. Zelf heb ik ook sinds ik zwanger ben en nu al anderhalf jaar moeder van Tess ben een dagboek bijgehouden. Zowel in een zwangerschapsdagboek als in een dagboekje op de computer omdat je daar wat meer kunt schrijven en ook foto’s toe kunt voegen. Vooral omdatvde tijd al zo snel gaat en er zoveel gebeurt vind ik het belangrijk om het vast te leggen voor later. Niet alleen voor mezelf maar huist voor Tess zodat ze later terug kan lezen hoe wij het hebben ervaren. De box zou ik graag als aanvulling willen gebruiken voor de nóg mooiere momenten zodat die mooi vastgelegd zijn en niet in een Word bestandje :).

 • Kim

  Wat gaaf Michelle dat je dit mag gaan ervaren. En super leuk dat je dit samen met wat van je volgers mag doen. Lijkt me erg mooi om iets waardevols voor mijn meiden te maken en bewaren. Dus ik win graag mee

  Veel succes maar vooral veel plezier met de invulling van jou postuum.

 • Marleen

  Ik zou graag een doos willen ontvangen om vooral nog herinneringen van mijn moeder (de oma van Evi) te bewaren. Mama/oma is erg ziek en Evi (3jr) is nog zo klein. Oma is heel bang dat Evi haar zal vergeten. Dit gaat natuurlijk nooit gebeuren! en daarom zou ik graag nu extra herinneringen voor haar en ons willen maken voor later als ze wat groter is.
  Liefs x

 • Saskia

  Zelf heb ik geen ouders meer, de mooie herinneringen zitten in mijn hoofd, maar helaas niet op papier als in fofo’s e.d.
  Nu ben ik getrouwd en sinds 8 weken de trotse mama van onze knappe en lieve zoon <3
  Vanaf het allereerste prille moment houd ik een "9-maanden-dagboek" bij vol met persoonlijke verhalen en foto's en nu ook een boekje van "baby's-eerste-jaar" ook maak ik ontelbaar veel foto's nu van Vince en ons samen als gezin, zodat hij altijd wat heeft om terug te lezen / kijken!
  Deze brieven van Postuum zullen mij daarom ook heel erg helpen om mooie herinneringen voor later te maken <3

  (Ps. Super leuke blogs! Ga zo door vrouw en geniet nog maar even van het wondertje in je buik! Xxx)

 • Curly Creative

  Mooi idee. Ik schrijf sinds een tijdje ook brieven aan onze dochter die we in augustus verwachten. Ik maak voor haar een doos vol herinneringen zodat ze die later nog eens kan bekijken

  X

 • Wendy

  Lieve mies, ik zou graag de Postuum box winnen. Als alleenstaande moeder vind ook ik het belangrijk de mooie en minder mooie herinneringen vast te leggen. Ik probeer het nu al te doen voor mijn meisje maar mijn militaire precisie is niet zo gedisciplineerd als die van jou en ik hoop dat Postuum me daarbij kan helpen. Het zou zo’n mooi bewaarstuk zijn voor als ze groot is.
  Liefs

 • Anne

  Ik zou hem heel graag willen winnen omdat ik mijn kinderen heel graag iets achter wil laten. Mijn te vroeg overleden moeder had hier helaas geen tijd meer voor gekregen en doordat ik zwanger was in die periode was het een hectiek van jewelste met wat wil ik haar nu nog vragen en vertellen. Het boek :mam vertel eens zit nog in het folie en voor mijn zus is het voor 1/3 ingevuld. Ik vind dit heel verdrietig dat ze de kans niet heeft gehad in haar korte ziekbed en wil het voor mijn kindjes nu al allemaal opschrijven, omdat ik nu nog de controle heb. Het zou voor mij heel waardevol zijn om dit te winnen.

 • Leonie

  Wat supergaaf! Ik zou deze box heel graag willen winnen. Onze dochters groeien op met twee mama’s. Mijn vrouw is de biologische moeder van onze meisjes ( 4 jaar en 1,5 jaar oud). Ik zou het zo mooi vinden als ik mijn gevoelens, gedachten en herinneringen voor altijd vast kan leggen zodat ze altijd weten hoe geliefd ze zijn en hoe welkom ze zijn. Als er ooit momenten komen waarop ze vragen hebben over hun afkomst, donor etc dan kunnen ze mijn brieven lezen. Super initiatief!!

 • R. Janssen

  Wat een leuk idee. Ik zou deze box graag willen winnen. Wij zitten in een adoptieproces waarbij we hopen spoedig een kindje te mogen adopteren. Het lijkt me erg mooi om een box te maken met herinneringsbrieven (en foto’s) zodat ons kindje later alles kan teruglezen over de tijd voordat hij of zij in ons gezin kwam en alle momenten en herinneringen vanaf dat wij samen een gezin zijn geworden. Het lijkt me zo bijzonder en waardevol om dit te kunnen maken. Er komen zoveel emoties en bijzondere momenten bij dit proces kijken. Hoe kan dit nu beter vastgelegd worden dan op papier?

 • Melanie

  Mooi initiatief! Ik zou hem graag willen gebruiken voor mijn dochtertje, ik ben zelf mijn moeder verloren op mijn 4de en zij heeft mij 2 dagboeken nagelaten en ik merk zelf dat ik er erg veel troost aan heb als ik een moeilijk moment heb.

 • Jolien

  Hoi Michelle,

  Sinds anderhalf jaar ben ik trotse tante en meter van Elise Jolien.

  Ik probeer zo goed als ik kan een liefdevolle band met Elise op te bouwen en mooie, leuke herinneringen te maken voor later.

  Dit doe ik voornamelijk omdat ik het bijzonder  vind dat Elise’s mama en papa mij haar meter hebben gemaakt en mijn naam hebben doorgeven als de tweede naam voor hun dochter en daarom ook hoop dat Elise en ik een speciale band krijgen maar ook omdat ik chronisch ziek ben en daardoor niet weet hoe mijn toekomst zal lopen.

  Hallmark Postuum lijkt mij een prachtig idee om mij te helpen herinneringen te bundelen en Elise te geven als het daarvoor tijd is.

 • Henriëtte

  Wauw! Echt een heel gaaf initiatief.. Dit kan zoveel betekenen voor nabestaanden maar alles voor jezelf. Wetende dat je niet lang meer te leven hebt maar dat je je geliefden nog wel woorden kunt toestoppen na je dood. Ik ben heel benieuwd hoe Hallmark die mooi en netjes op de kaart wil gaan zetten. Ik zou héél graag meedenken met het concept!

 • Eva

  Wat een mooi concept. Ik zou graag meedoen en denken. Hou een kort schriftje bij voor mijn zoontje over nieuwe dingen die hij kan. Maar zou ook graag iets meer willen doen waarbij ik echt mijn gevoel voor hem kan vastleggen. Dit lijkt me een mooie manier en ook een stok achter de deur. Hoe mooi is het als je later brieven hebt van je ouders. Mij doet dit extra veel omdat mijn moeder een aantal jaar geleden overleden is. Ik heb wel kaartjes bewaard die ze bijvoorbeeld voor mijn verjaardag schreef, maar geen echte persoonlijke brief en dat had toch wel heel bijzonder geweest.

 • Sandra

  Hallo michelle,

  Graag zou ik ook een box willen winnen omdat ik foto,s en filmpjes inderdaad ook heel belangrijk vind voor mijn 2 kindjes. Maar ik vind het nog mooier dat ze een persoonlijk bericht van hun moeder en ook vader,(want hij zou ook graag wat willen schrijven) kunnen lezen en echt weer even voelen hoe wij ons voelden of wat wij dachten. En dat in onze eigen woorden. De tijd vliegt en dus zijn brieven voor later een mooi geschenk voor onze kinderen.

  Hopelijk mag ik een box winnen.

  Heel veel liefs sandra

 • Bianca

  Hoi michelle .

  Wat een mooi concept … Wow ik doe heel graag mee.. wij verwachten begin december ons 2e kindje . En het lijkt me super mooi om onze kinderen iets na te laten. mijn moeder heeft ook veel op geschreven van mijn kinderjaren en daar ben ik haar nog elke dag dankbaar voor .nu ik voor de 2e keer mama wordt en het best spannend vind weer. .. ik zou mijn kinderen zn mooie box gunnen… en het is een mooi begin om eens te beginnen eraan!

  Groetjes bianca

 • Lidwien

  Heel veel reacties al, maar ik ga toch proberen je te overtuigen dat ik zo’n box heel graag wil krijgen!
  Mijn kindjes zijn nu 2 en 4 jaar, vanaf het moment dat we de pilstrip hebben weg gegooid ben ik ook bezig met een dagboek voor ze. Mijn moeder heeft dit vroeger ook voor ons gedaan en het is nog steeds tranen met tuiten als ik deze lees, ze zijn zo bijzonder en waardevol!
  Wat we toen niet wisten is dat er bij onze oudste we heel medisch proces in is komen te staan, hij is geboren via ICSI. Elke prik, onderzoek en punctie staat op papier. Ons eigenwijsje van 2 (die laatst boven op de vensterbank stond en tegen me riep: ‘Geen zorgen mama, het komt goed!’) meldde zich spontaan (terwijl de kans op natuurlijk zwanger worden minder dan 5% was). En vanaf het moment dat ik wist dat ik zwanger was van haar ben ik ook weer gaan schrijven.
  Daar komt nog bij dat ik vroeger altijd penvriendinnetjes had en de hele dag bezig was met schrijven, brieven naar opa en oma, ooms en tantes, hele verslagen van hobbies en wat ik leuk vond schreef ik op, en ik wil dit weer gaan oppakken. En hoe bijzonder zou dat zijn met zo’n mooie box vol prachtig papier!
  Mijn oma, die helaas niet meer leeft, zei altijd tegen mij: ‘Wie schrijft, die blijft Pien!’ en dat ben ik altijd blijven onthouden!

 • Aline

  Wat leuk! Ik ben trouwe lezer van je blog en gek op notitieboekjes, fotoboeken, schrijven, plakken, de hele bups. Ik had via de website van Hallmark ook meegedaan om Postuum te mogen testen maar toen was ik helaas niet geselecteerd. Maar nu kan ik het hier weer proberen! Mijn dochtertje Lauren is 10 maanden oud en door haar komst ben ik weer helemaal fanatiek aan het bijhouden geslagen. Ik heb tijdens de zwangerschap een mooi boek bijgehouden, schrijf nu voor haar iedere paar weken een verhaal in een soort dagboek en maak als ze 1 is een fotoboek van haar eerste jaar. Ook gebruik ik sinds kort een passion planner om voor mezelf mijn doelen en prioriteiten weer even duidelijk te krijgen. Heerlijk vind ik het om te schrijven!
  Postuum zou ik gebruiken in combinatie met een ander ideetje voor mijn dochter. Ik wil graag een grote, oude kist voor haar kopen om allerlei knutsels en werkstukjes van haar in te gaan bewaren de komende jaren. Die krijgt ze dan als ze ‘groot’ is van mij cadeau. Hoe mooi zou het zijn om daar ook een paar mooie brieven bij te kunnen doen met wensen voor haar? Van mij, maar ook van mijn man, haar opa’s en oma’s en wie weet wie nog meer!

 • Marleen

  Dat vind ik echt heel erg leuk!
  Momenteel schrijf ik kleine leuke bijzonder dingen in een notitie boekje om ze later te verwerken in het fotoboek. Maar om Ruben dit te kunnen geven over x aantal jaren is natuurlijk heel erg bijzonder!
  Dus ja ik zou de doos graag willen ontvangen voor al die bijzondere momenten, hoe groot of klein ze ook zijn, elk moment is bijzonder!

 • Inge

  Hoi Michelle, wat een super leuk iniatief van Hallmark. Al enige tijd wil ik graag zoiets bijhouden voor mijn kindjes, maar het schiet er steeds bij in. Noem het tijdgebrek, vergeetachtigheid etc maar dit is natuurlijk een super aanleiding om er daadwerkelijk aan te beginnen! Natuurlijk hou ik een fotoboek bij voor ze, maar om mooie brieven te schrijven bijvoorbeeld lijkt me ook heel erg leuk.
  Mijn dochter Evi wordt bijna 4 en mijn zoon Kai is net 1. Goed moment om mee te beginnen dacht ik zo!
  Groetjes!

 • Carolle

  Hoi Michelle,

  Ik zou de box ontzettend graag willen ontvangen. Niet voor mezelf, maar om cadeau te geven aan mijn oppasmoeder. Zij is afgelopen weekend opgenomen in het ziekenhuis omdat ze ontzettende hoofdpijn had, helaas blijkt de hoofdpijn te worden veroorzaakt door een grote tumor achter haar oog en dat niet alleen, er zijn inmiddels ook kankercellen in haar gal, lever, buikvlies en botten gevonden. De prognose is heel slecht en er zal op 1 juli a.s. een afscheidsfeest voor haar georganiseert worden. Ik zou de box graag ontvangen om hem aan haar cadeau te geven op deze bijzondere dag zodat zij, in de zeer korte tijd die zij nog te leven heeft, de box kan vullen met mooie herinneringen voor haar eigen kinderen en kleinkinderen. Zij heeft altijd voor mij en mijn broer gezorgd, inmiddels ben ik 26 jaar maar zij blijft ontzettend speciaal. Een mooi en speciaal cadeau als dit zal ontzettend passend zijn voor een moeilijke dag als deze. Zo kan zij toch nog een stukje van zichzelf achterlaten voordat zij over4/6 weekjes helaas zal sterven.

  Groetjes,

  Carolle

 • Esther

  Ik zou heel graag hiermee aan de slag gaan voor mezelf en voor mijn lieven dochters Femme (8) en Anna (7). Door een scheiding een paar jaar geleden heb ik niet alles zo goed bij gehouden. Zou dit graag aangrijpen om de draad weer op te pakken en de meiden mooie woorden mee te geven.

 • Birgit

  Wauw wat mooi om zo de herinneringen voor de jongens te bewaren!
  Zelf zou ik graag de box willen ontvangen , omdat wij volgende week de sleutel krijgen van ons eerste echte huisje en mij het super leuk lijkt om die herinneringen dan bij te houden! Vooral omdat verhuizen al zo hectisch is.

 • Lieke

  Ik zou graag deze box graag winnen voor mijn oma. Een paar maanden geleden is er kanker bij haar geconstateerd en nu heeft ze 2 weken geleden haar eerste chemo gehad, maar dat heeft niet goed uitgepakt. Ze kreeg hartritmestoornissen, had zuurstof te kort in haar bloed en had vocht tussen de longen. Ze hebben toen een drain ingebracht en haar aan de zuurstof gelegd. Daarna ging het eigenlijk goed en hebben ze drain verwijderd en werd haar zuurstof verminderd. Ze durven het niet meer aan om nog een chemo te doen en nu ligt ze in een hospice.

 • Eva

  Wat een mooi idee. Ik zou graag een Postuumbox willen voor mijn moeder, zelf heb ik nog geen kinderen. Mijn beide oma’s zijn in amper 8 maanden allebei plotseling overleden en zie hoe moeilijk dat is voor mijn ouders. Hoe fijn zou het zijn als ze dit soort herinneringen op papier zouden hebben, ze kunnen het namelijk zelf niet meer vragen aan hun moeders. Om die reden zou ik het prachtig vinden als mijn moeder de herinneringen en grappige anekdotes voor haar kinderen kan opschrijven. Ben heel benieuwd!

 • Bibian

  Lang getwijfeld of ik een berichtje zou achterlaten.. Normaal gesproken ben ik niet van winacties maar deze kreeg ik niet uit mijn hoofd en trek ik toch maar de stoute schoenen aan.

  Ik ben bewust jong moeder geworden (21) en leef en geniet ik heel bewust. Doordat ik zo bewust leef hou ik ook alles heel goed bij van mijn zoontje (10 maanden). Want de tijd gaat al zo snel en zo kun je altijd even ‘terug’ in de tijd. Vanaf zijn geboorte hou ik een baby plakboek (uitgeverij snor) – echt een aanrader!! – bij. Daarnaast nog een fotoalbum (Hema) en daarbij schrijf ik bij de diverse foto’s een tekst.

  Van een postuum had ik nog nooit eerder gehoord. En het lijkt mij prachtig om dit voor mijn zoon te kunnen maken. Hij krijgt later als hij uit huis gaat een doos vol herinneringen mee. Hoe mooi zou het zijn als ik dit eraan kan toevoegen!?

  Liefs

 • Meaghan

  Hoi Michelle,

  Wat een leuke winactie! Graag zou ik eraan willen meedoen!
  Ik zou graag een postuumbox willen, omdat ik ook echt ben van het sparen van herinneringen. Ik heb bijvoorbeeld een hele grote doos, waarin in allerlei dingen bewaar die voor mij een herinnering hebben, dit zijn verschillende voorwerpen die voor mij waardevol zijn, kaartjes of brieven die ik heb gekregen van mensen, tickets van concerten, films, uitjes etc, foto’s en zelfs nog dingen uit mijn jeugd, zoals mijn melktanden en bepaalde knutselwerkjes die ik met vriendinnen gemaakt heb.
  Het lijkt mij echt leuk om de postuumbox te winnen, omdat ik van brieven schrijven houd. Ik ben een van die ouderwetse mensen die post ook belangrijk vind. Ik heb zo verschillende penvrienden in Nederland, België en Engeland en ik waardeer het heel erg als ik een kaartje krijg voor een bepaalde gelegenheid. Zelf stuur ik ook altijd kaartjes of brieven als een dierbare iets heeft (positief of negatief). Het lijkt mij daarom heel leuk om zulke persoonlijke brieven te schrijven, juist omdat dit kan helpen herinneringen te sparen, maar ook om je blijk van waardering tegenover je dierbaren te geven. Je kan er echt iets mee vastleggen en dat is wat ik er zo mooi aan vind.

  Liefs!

 • Hofje.nr.12

  Wauw wat een mooi idee! Ik doe graag mee! Wij proberen zowel materieel als bijv. brieven te bewaren. Ik schrijf eens in de zoveel tijd een brief voor Mayka over een bepaald onderwerp, iets wat ik haar wil mee geven. Ik heb vrij weinig en merk dat ik veel behoefte heb aan iets te lezen hebben voor mij van mijn moeder. Dus ben ik dit gestart.

 • Isa

  Wat een mooi idee van Hallmark. Ook ik ben zo iemand die graag dingen vast legt. Herinneringen bewaren, voor onszelf en voor de kindjes. Mede dankzij jouw blog raakte ik geïnspireerd tot het maken van een echo-boekje. En nu er een broertje of zusje komt, zal ik dit weer doen. Ik ben heel benieuwd maar dit product!

 • Maaike

  Ik doe graag mee.
  Mijn man is zijn moeder helaas op zeer jonge leeftijd verloren en heeft nu helemaal geen herrineringen meer van haar!. Toen mijn zoon werd geboren wilde ik dit graag anders doen!. Ik wil dus graag de box winnen en gaan gebruiken.

 • Amy

  Wat een super leuke win actie !! Ik doe meeeeee.. en waarom ?? Omdat ik zo geïnspireerd was door het “bijzonderboekje” wat je voor Morris gemaakt hebt met alle bijzondere momenten van je zwangerschap enzo en dat heb ik dus van je overgenomen (Met mijn eigen draai eraan, vanaf ik zwanger werd tot haar 1e verjaardag met allemaal leuke moment foto’s en verhaaltjes) en daarom lijkt me dit dus ook super tof !!

 • Eveline

  Hé Michelle,
  Wat een leuke winactie. Ik zou de doos graag willen winnen. Net als jij ben ik in 2016 voor de eerste keer mama geworden van een zoon. ‘Onze’ Floris is nu bijna 7 maanden en ik zou het fantastisch leuk vinden om hem op zijn 18e verjaardag deze doos te kunnen geven!

  Mijn ouders hebben veel herinneringen uit mijn jeugdjaren bewaard, ik kijk hier nog regelmatig naar terug en vind het ontzettend bijzonder om dit terug te zien. Uit de dingen die ze bewaard hebben kan ik merken hoe erg ze van me genoten hebben en hoe dierbaar ze de momenten vonden. Dat wil ik Floris ook graag meegeven.

  Ik knip veel Foto’s en maak filmpje’s met een GoPRo. Daarnaast schrijf ik brieven en stuur ik hem vaker een mail op zijn eigen adres met korte verhaaltjes van die dag met wat foto’s. Familieleden doen dit ook. Wanneer hij 18 wordt krijgt hij het wachtwoord en kan hij alle mails lezen!

 • Karin Schonenberg

  Ik zou ook graag zo,n doos winnen voor mijn dochter. Ze is nu 15 weken zwanger.
  Zou heel leuk zijn voor de baby later.

 • Karin Schonenberg

  Hey Michelle.
  Ik zou ook graag zo,n doos winnen voor mijn dochter. Ze is nu 15 weken zwanger.
  Zou heel leuk zijn voor de baby later.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!