PLOG182: NIETS MEER DAN DIT

 In Persoonlijk

Hoi! Ik ben er weer met de plog van afgelopen weekend. Het was er eentje zonder spektakel, maar met heel veel quality time met z’n vieren en dat was top! We deden wat kleine boodschapjes, gingen lekker lunchen en hielden een chillavondje op de bank met Lot en Flip. Op zondag was het eindelijk weer voetbalzondag, en dan scheen ook nog de zon. EINDELIJK weer eens een ochtend blauwe lucht. Dat geeft de burger moed hè? De rest van de dag werkte ik aan de blog, ging ik weer wat nieuwe dingetjes voor de webshop halen, werkte ik al m’n was en strijk weg en keken we voetbal. Genoeg om blij van te worden dus, en ik maakte overal foto’s van!

Weeekend! De jongens slapen tot 9:15 dus we worden weer verwend. We starten lekker sloom op met z’n vieren. Morris wil na z’n ontbijtje nog een rijstwafel.

Ik maak me klaar voor vandaag. Vind dit een fijne combi!

Wij ontbijten met yoghurt met vanalles erin. Lekker!

Even kijken hoe het met Baby B is. Broers onder elkaar.

Wij zijn onderweg! We gaan eerst de auto laten wassen. Geen overbodige luxe!

Daarna moet ik heel kort iets doen voor Jong Uden.

En dáárna zijn we in het dorp! Meneer wil weer per se zelf lopen en wordt vervolgens hartstikke boos als we even ergens naar binnen moeten. Altijd het liefst buiten.

We doen een rondje Hema.

En daarna gaan we lekker lunchen! Ik neem sowieso warme chocolademelk met slagroom. Miniverslavinkje wel.

Benjamin vindt het allemaal even prima.

Zo. We gaan weer naar huis.

En de boys naar bed!

Wij eten het laatste stukje tiramisutaart samen op. Hij verveelt nooit.

Voetbal op en ondertussen samen spelen. Morris verzamelt al zijn auto’s en Duplo beestjes op een rij. Die heeft zijn middagdutje vandaag overgeslagen. Normaal gesproken jengelt hij altijd een paar minuten, maar nu duurden die minuten wel heel lang, was hij compleet over de emmer en stond hij echt heel verdrietig in bed. Zit deze week niet helemaal lekker in zijn vel. Niet honderd procent fit, en zo hangerig als maar zijn kan. Maargoed. Dat kan een keer!

Samen voetbal kijken!

Flip en Lot komen naar ons en treffen de boys nog net wakker. Knuffelen dus!

Bedtijd! Morris is ZO moe en knuffelig, en gaat gelukkig meteen lekker slapen. We hadden gedacht dat hij lastiger zou worden dan normaal omdat hij z’n dutje niet gedaan heeft, maar het tegendeel is gebeurd. Die logica ontgaat mij ook compleet, maar hij is juist tot bedtijd hartstikke vrolijk.

Wij besluiten niet meer te koken en lekker frietjes te halen.

Zo. Vette hap op zaterdag.

We kijken samen Wie is de Mol en Moltalk, drinken wijn, eten lekkere dingen en kletsen bij. Mijn favoriete avonden.

Het is zondag. Onze spuugkoning zit weer even uit te buiken met doek om z’n nek. ‘t Ziet er zo sneu uit, I know, maar een andere oplossing is er niet echt.

Dit schatje is ook weer van de partij.

We eten samen dit. Een mega bak yoghurt met lekkere dingen. Vindt Morris heerlijk, en ik ook.

Zo, wij gaan voetbal kijken! Koen moet vandaag al om 11:00 uur voetballen, en dat is zo’n fijne tijd! De winterstop is trouwens weer afgelopen. Vind ik eigenlijk wel leuk. Voetbalzondag hoort er echt ‘n beetje bij hier..

Morris eet lekker z’n druiven. Wat een bink zo met die zonnebril op.

Wat een mannetje al hè.. Nog iets meer dan drie maanden en dan wordt hij twee. Ik snap er geen bal van.

Kijk die zonnestraal! Mama en papa en Mees zijn er ook om de boys aan te moedigen. Ze gaan overigens prima, want winnen met 4-0.

Na de druiven is het tijd voor rozijntjes.

Het is zulk prachtig weer om voetbal te kijken. Koud, maar zonnig en daar word ik blij van! Zo langzamerhand wel weer toe aan een beetje mooier weer.

Meneer gaat zelf al zijn afval weggooien en komt dan trots weer terug gewandeld als het ‘m gelukt is. Wijsneus.

Het is rust, dus ik vind het wel weer tijd voor zo eentje.

Morris vermaakt zich altijd prima bij voetbal.

Ik ben blij, en Morrisje ook. Het is heerlijk om buiten te zijn. Ik vind het sneu voor Morris als hij zich niet helemaal lekker voelt, dus word extra vrolijk als hij dat ook is.

De wedstrijd is afgelopen!

Ik smelt. Echt. Je kunt me zo bij mekaar vegen.

Benjamin heeft de hele ochtend liggen tukken. Hij slaapt nog steeds zo goed in de kinderwagen! Op zijn buik.. Vind het zelf ook een gek gezicht als ie er zo bij ligt, maar hij slaapt heerlijk, dus dat maakt veel goed. Begint overigens wel een tikkie krap te worden zo in de reiswieg!

Op naar huis met z’n vieren.

Eenmaal thuis zijn we er nog niet klaar mee: voetbal op de tv.

De jongens gaan lekker slapen. Ook Morris doet gewoon weer z’n middagdutje.

Ik heb trek!

Als ik klaar ben met Ajax – Feyenoord ga ik naar zolder om te strijken. Flip en Koen kijken de wedstrijd samen af, maar ik vind het wel gezegend. Alle overhemdjes kunnen weer de kast in. Zo vader zo zoons!

We eten tomatensoep vanavond.

Ik rijd nog even op en neer om weer nieuwe sjaals op te pikken. Helemaal fijn; is er weer wat voorraad!

Koen en ik zijn in de keuken bezig, en als we omkijken zien we dit. Morris heeft zichzelf op de bank geparkeerd met een boek. Zo lief.

We maken dit!

Klaar! Tomatensoep met bruschetta. Favorietje!


Morris eet zo’n kom als hier boven op de foto, en daarna nog ‘n halve. Serieus! Hij blijft maar eten. Alle soepen gaan erin als zoete koek. Na het eten wil hij graag kleuren!

Ik ga lekker met de jongens onder de douche, en na het boekje is ‘t bedtijd.

Wij kruipen nog op de bank voor het nieuwe seizoen Moordvrouw. Met een paar hapjes ook. Snaaien alsof ons leven ervan afhangt. De laatste dag, want vanaf morgen gaan we helemaal op de gezonde tour. Gezond eten, minder lekkere dingen en drie keer in de week sporten. De afgelopen maand was het gewoon echt schransen for life hier. Op zich niet erg en ik word op het moment ook niet echt dikker, maar er moet wel weer wat gebeuren, want nu mag ik al aan het zuurstof als ik twee trappen op gelopen ben en dat gaat ‘m dus ff niet worden. Werk aan de winkel zullen we maar zeggen.

We hebben een normale week. Geen gekke dingen. Gewoon lekker aan het werk! Niks mis mee.

Dankjewel voor het lezen weer!

Recommended Posts
Showing 6 comments
 • Milou

  Nou zeg, het lijkt wel of ik over mijn eigen kind lees, haha. F. is deze week ook helemaal niet in z’n hum. Niet fit, hangerig en veel jammeren. Maar zag gisteren dat z’n linker hoektand doorkomt (finally) dus hopelijk verklaart dat de boel. Zaterdag werd hij ook zó boos toen wij de IKEA in gingen. Ken ik helemaal niet van hem hahaha. Dus wel ‘grappig’ om te lezen dat Morris precies diezelfde dingen deed.

 • Fenna

  Leuk om je plogs te lezen Michelle! Heb een zoontje en als hij tussen de middag slaapt ga ik er altijd even voor zitten met koffie. Ga zo door dus 🙂

  Zag trouwens laatst je recept voor de tiramisutaart, die ga ik binnenkort eens maken

 • Loïs

  Heel leuke plog weer 🙂 Zou je misschien een keer een make-up routine/ haarroutine willen laten zien?

 • Arielle

  Leuke plog!!
  Hoe maak jij de bruschetta? Zou je recept willen delen?
  De triamisutaart was heerlijk!

 • Lotte

  Leuk om te lezen, as usual!
  Sorry als ik de zoooveelste ben die erover begint.. maar het begin van je site, die 3 foto’s bovenaan, staat Benjamin nog niet bij ;P. Alleen ‘meet baby Morris’ en het daarbij horende bevallingsverhaal.
  Sorryyyyy als ik nu een zeur lijk, dat is zeker niét mijn bedoeling.

  • bijzonderkleinwonder

   Neee je lijkt zeker geen zeur en je bent ook niet de zoveelste! Haha. Je hebt helemaal gelijk. Ga ik snel aanpassen!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!