PLOG399: LENTEKRIEBELS

 In Persoonlijk

Hoi, leuk dat je er bent voor een nieuwe plog! Wat was het een lekker zonnig weekend mensen. Niet normaal, wat een verschil met vorige week, maar wát ontzettend lekker. Geen dikke jassen, geen snowboots, mutsen of wanten, maar in een vestje de deur uit kunnen lopen. Man wat vind ik dit fijn. Ik vond de wintersportvibes even heel lekker, maar ik ben toch wel echt maximaal een zomermens. We waren dit weekend lekker veel buiten, spendeerden tijd met de fam en gingen langs bij Jeroen en Jacq om ‘t nieuwe huis te kijken. Kijk mee!

Jeuj favoriete klusjes. Deze foto is er eentje voor ‘t sentiment; iedereen die hier al heel lang meeleest weet dat mijn plogs op ‘t flatje standaard begonnen met een foto als deze. Haha.

Het is de laatste dag van de vakantie voor de jonges. Olivia ligt lekker in bed voor haar slaapje..

Morris speelt beneden, en deze man hier helpt mij met bedden verschonen. Soort van.

Hij knalt vooral mijn filmrol vol met dit soort artistieke beelden. Kind van zijn vader wel.

Zo. Missie geslaagd.

Snackie voor de jongens.

En ze nemen het ervan dat het buiten zo lekker is. Waterpistolengevecht zonder jas. Moet kunnen vinden ze. Ik laat ze begaan; kijk dit koppie nou. Ze hebben zoveel lol.

Mama vindt nog oude Linda.’s die ik nooit gelezen heb. Dikke prima, beetje ontspannend leesvoer.

Ligt lekker op d’r troon.

We krijgen nog een beetje kraamvisite, en mijn schoonouders komen even langs. Mijn schoonmoeder heeft dit vestje voor Olivia gebreid. Ik vind het zo mooi!

Potje kwartet!

En koken na een voeding betekent baby in de draagzak, want anders spuugt ze alles vol.

Geïmproviseerde snelle pasta; weer heel lekker.

Koen brengt de jongens naar bed, ik ga boodschappen doen. Om 20:55 sta ik weer thuis op de stoep. Dit is de eerste keer sinds de avondklok dat ik op dit tijdstip buiten ben en ik verbaas me zo over de uitgestorven straten. Rare sfeer.

Zaterdagochtend: met z’n allen in ons bed.

Uitgebreid Olivia knuffelen. Maximaal discussiëren ook over wie haar eerst mag vasthouden.

Ze gaat weer naar bed voor haar ochtendslaapje.

En ik neem me voor om even uitgebreid te douchen. Leek me lekker, gewoon heel even alleen met mezelf. Maar dat duurt welgeteld twee minuten, want er is beneden een peuter die er lucht van krijgt dat z’n moeder onder de douche staat. Dat wordt dus samen douchen en spelletjes doen onder de douche. Ook gezellig.

Morris is ondertussen druk met strijkkralen.

Na de douche gaan we in de tuin. Door dat zonnetje krijg ik lentekriebels. De tuinman komt komende week even langs om te kijken hoe we met minimale investering de tuin toch een opkikker kunnen geven, en we beginnen vandaag alvast met oude potten en dode planten wegkiepen. De camelia blijft.

Deze blije snoet mag naar een kinderfeestje en wil een foto met z’n cadeau. Hij heeft er zoveel zin in.

Dit is mijn outfitje vandaag. Wit leren jack van Fifth House, jeans Zara, riem Gucci, tas en sjaal LV, hakken Ted Baker.

Ik ben terug en er is er eentje sip dat zijn broertje er even niet is.

Robin en Mees komen even langs: dat maakt een hoop goed!

We besluiten een klein rondje te wandelen. Benjamin wilde graag ‘een frisse neus’ zoals ie dat dan zegt, dus dat doen we met z’n allen.

FAM.

En Klef & Bef. Wij zijn vandaag 9 jaar samen! Waar blijft de tijd..

Dit blije koppie. Onbetaalbaar.

Thuis: mijn eerste rosé in HEEL lang.

Papa en mama zijn er en we besluiten samen te eten. Koen en ik gaan het even halen, voor het eerst samen een rondje in zijn nieuwe auto.

Kijk deze koppies dan: die zien iets héél interessants.

Als de jongens in bed liggen en wij op de bank: buidelen. Bijna iedere avond zo huid-op-huid. Het allerfijnste.

Zondagochtend, badjasleven.

Staat ie weer. Z’n zusje is alles.

Douchen met papa. Aan aandacht geen gebrek voor Olivia.

Zelfde jasje als gisteren, overhemd van H&M, broek Nakd en weer mijn Ted Bakers. Iedere keer tijdens mijn borstvoedingsperiodes herontdek ik mijn overhemden allemaal. Blijft lekker makkelijk: knoop open en voeden.

Het is zondagochtend; we rijden naar Walik. Het nieuwe huis van Jeroen en Jacq kijken. De achterbank vol. Het past nét zo, maar er komen twee andere stoelen voor Benjamin en Olivia; dan zit Morris net ietsje comfortabeler. Met pijn in mijn hart, want méga fan van Cybex, maar ze zijn wel echt kneiterbreed.

Guilty pleasure. Net zo lang geleden als de rosé. We delen een blikje. Dat scheelt dan weer.

Iets aan autorijdende mannen vind ik dus vet aantrekkelijk. Ik weet niet wat het is. Wel alleen als ze goed kunnen rijden en gas rechts hebben overigens, anders vind ik het juist ‘t tegenovergestelde. Dus. Dit was de meest nuttige info van de dag denk ik.

We zijn er! Matching auto’s ook, alleen ‘n ander kleurtje.

Het huis is prachtig en we kunnen lekker buiten zitten. In de zon. Wat een heerlijkheid. De jongens spelen weer precies zo lief als ze altijd doen met z’n vieren.

Knuffelen met z’n vriendin.

Baby op een baby, al is die van Jacq op deze foto ver te zoeken. Over een paar weken zijn we gewoon met z’n tienen als we bij elkaar zijn. Vijf jongens en een meisje. Olivia zal ‘t ermee te stellen krijgen.

Beste vrienden.

Lievelingsfoto dit.

Hartjesogen.

We gaan voor het eten weer naar huis. Jeroen en Jacq hebben de Appie om 18:00 voor de deur dus we hebben nog een soort haast om de hele bende op tijd in de auto te krijgen. Foto in de groepsapp: missie geslaagd.

Wij rijden terug naar huis en gaan nog heel even bij Lot en Flip langs. ‘Heel even’ wordt gezellig samen eten. We bestellen lekker Floryn, en oh men wat mis ik het om daar in het weekend lekker heen te gaan. Hoop zo dat dat gauw weer kan. Dat er in ieder geval wat perspectief komt, vooral voor de ondernemers zelf.

Ligt vet chill, zo’n maxi-cosi.

Heel veel knuffels met z’n oom en tante.

We zijn weer net voor de avondklok binnen. Dan gaan de jongens gauw naar bed, want morgen weer naar school en kruip ik op de bank met dit gezelschap. En dat is bijster gezellig, dat zie je wel. Ik ben duidelijk zeer slaapverwekkend.

Wat een heerlijk weekend was dit. Dat buiten kunnen leven jongens, echt, wat houd ik daar toch van. Ben heel benieuwd naar de plannen met de tuin komende week; zou heerlijk zijn als dat klaar is straks voor de lente echt begint. Genieten jullie ook zo van de zon? Van mij mag ‘t voorlopig zo blijven!

Ik bedank je weer voor ‘t lezen en zie je graag bij de volgende weer, en mocht je benieuwd zijn: deze week komt het artikel over het geboortekaartje van Olivia online!

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!