PLOG306: FULL MOON

 In Persoonlijk

Goedemorgen lieve mensen! Nieuwe week, nieuwe weekendplog. Met lekker veel foto’s, want ik legde donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag vast! Van de ene dag wat meer foto’s dan de andere. We hadden zó’n lekker lang weekend. We gingen naar de verjaardag van Riv, vrijdag waren we op de boerderijdag van Campina, zaterdag waren we op een festival in Spaarnwoude en zondag lekker thuis met de boys. Méga chill was het. Kijk mee:)!

Donderdagochtend! Het is Hemelvaartsdag en we worden chill wakkere. Lang weekend samen!

We douchen, maken onszelf klaar en gaan dan naar de verjaardag van Riv. Scheiding weer eens in ‘t midden vandaag.

Zo. Bij hun grote vriend en vriendin. Die kinderen spelen de hele middag samen zonder één onvertogen woord. Echt heel leuk.

Ik had goeie voornemens maar zwicht toch voor een klein stukje red velvet.

We blijven lang hangen, zoals verwacht, dus we eten lekker soep en broodjes knak mee. Vindt deze he-le-maal geen straf. Kijk ‘m hangen dan in zijn stoel.

Na het eten gaan we richting huis. De boys zijn allebei heeel moe.

Maar wel nog even kijken naar de paardjes op de etalage van een winkel. B is zo moe dat hij op mijn nek wil; lopen zit er niet meer in.

Deze is vervolgens niet weg te krijgen voor die winkelruit. Dusss.

‘Oké doeiii Momo’. Aldus Benjamin.

Het is vrijdag! We hebben weer plannen vandaag. Ik trek dit aan en ik vind het eigenlijk best een heel leuk lookje. Sprak ze bescheiden. Basic maar prima!

We gaan de auto in met z’n vieren.

Naar de Open Boerderijdag van Campina in Nigtevecht!

Ik vind dit extra leuk omdat ik ben opgegroeid op het platteland, tussen de boerderijen, en de jongens iedere week als ze bij bonusopa en -oma zijn op de boerderij gaan spelen.

We krijgen een rondleiding.

Even bij de pasgeboren kalfjes kijken. Nog geen week oud!

Boerenland.

We krijgen een méga lekkere picknick van Campina. Je hebt een picknick, en een picknick, zeg maar. Dit is er een uit de tweede categorie.

Content met z’n croissant.

Natalie is er ook met haar vriend en dochter. Hadden elkaar even niet gezien dus het was heel veel van dit.

En van dit.

En ondertussen dus dit. Dikke prima.

Als we weggaan in Nigtevecht besluiten we langs de Audi dealer te gaan. Afgelopen woensdag bracht ik mijn auto naar Peugeot voor een aircocheck. Na een uur belden ze op; was allemaal prima. Alleen even bijvullen van de vloeistof. 140 euro. Ik denk nou prima, is dat weer allemaal gefixt. Belt ze drie uur later weer op: ja sorry, we hebben ‘m getest, maar hij werkt nog steeds niet. Oliepomp is kapot; maken kost €800. Nou echt, schiet mij in de pudding hoor. Weer €1000 verder. Ik was er meteen zo verschrikkelijk klaar mee, al die onkosten, dat we besloten hebben voor een nieuwe te gaan. Gewoon zo zonde van het geld als je iedere maand bij de dealer staat met problemen aan een auto die sowieso z’n beste tijd gehad heeft. Vandaag dus bij Audi kijken.

We twijfelen tussen twee auto’s specifiek, dus vandaag hier, volgende week naar BMW, en dan beslissen waar we voor gaan. We worden héél chill geholpen door Johan, dus dat is in ieder geval een dikke pré.

Eenmaal thuis is iedereen moe. Lekker op standje chill dus.

Ik moet nog wat doen in het dorp en bij de H&M loop ik tegen deze jurk aan. Charmant ook met die broek eronder. Fan van de jurk, maar ik kan ‘t niet aan mezelf verkopen met al zoveel leuke exemplaren in de kast, dus ik laat ‘m daar.

Even naar Kruidvat.

En dan weer thuis. Benjamin knuffelt met Junior.

En ik heb geen zin om te koken dus maak Oh My Guts warm voor de jongens. Vers en gezond eten wat alleen nog opgewarmd hoeft! Heel chill.

Voor Benjamin deze curry.

En als toetje een ijs. Kijk dat tevreden hoofd.

Papa komt even een biertje drinken met Koen. Vinden de jongens heel gezellig: knuffelen met opa!

En dan gaan we eten. En aangezien we nu heel veel eitjes moeten wordt het dat vanavond. Vinden we allebei ook mega lekker.

Zaterdagochtend. We worden zo wakker. We zijn op tijd opgestaan omdat we vandaag naar een festival gaan, dus de jongens chillen nog even in ons bed.

Zo. Klaar om naar opa en oma te gaan. Het is zúlk mooi weer!

We hebben onze spullen gepakt; de jongens vinden het alleen maar heel leuk dat ze mogen logeren. Fijn om met dat gevoel te kunnen gaan.

Wij rijden naar Katwijk!

We logeren bij Janet en Joeri. Heel gezellig. Beginnen met eentje van deze, leggen onze spullen neer, en dan gaan we met de taxi naar Spaarnwoude!

Ondertussen krijg ik lekker veel updates van thuis. De jongens lekker aan de lunch bij opa en oma. Hebben dus allebei een vaste plek aan dat tafeltje hè. Benjamin links, Morris rechts. Moet zo, volgens Morris.

Even knuffelen met opi.

En daarna door naar de paardjes. Dat is me een ding hoor, die paardjes. Benjamin heeft het echt nérgens anders over. Paarden een koeien.

We zijn op Full Moon festival. Eerste keer dat we op een festival zijn voor het feestje en niet om te werken.

Met dit zooitje ongeregeld. We hadden op Janet na niemand van allemaal ooit gezien, maar na een half uur voelde het alsof we elkaar al honderd jaar kennen. Heel heel heel fijn gezelschap!

Deze twee hebben het thuis ondertussen lekker warm! Samen aardbeitjes delen!

En hutten bouwen in de tuin.

En met water spelen. Ik vind die updates altijd heel fijn. Als ik weet dat zij blij zijn ben ik het ook, zo simpel is het echt.

Als klap op de vuurpijl een ijsje.

Zo fijn om te zien. En zo lief van pap en mam dat ze weer op willen passen.

Wij genieten als een malle. Mocht je je afvragen; meid waar is je zwarte hemd? Ik kreeg het fris, dus verwisseld voor een shirtje.

Verliefd. Dit doet ons echt heel erg goed.

De bromance is aan. Haha.

Bijna afgelopen!

Wat een fijn feestje was dit. Ik vind qua muziek heel veel prima, altijd, ook in de kroeg of club, dus ben wat dat betreft een makkelijke, maar ik heb zelden zo’n relaxte sfeer meegemaakt. Goede eerste ervaring!

Op naar de taxi!

Om deze foto moet ik de volgende ochtend zo lachen. De man van Janet is twee meter, en ik ben maar 1,67. Staand praten is bukken voor de een, op de tenen voor de ander, dus dan maar ff zo proberen. Gekken.

We worden wakker in Katwijk! Heb gewoon ACHT uur aan stuk geslapen vannacht. Heerlijk.

Lekker ontbijten in de tuin met z’n allen. Jus, broodjes met ei: helemaal fijn.

Dusdat.

En dan gaan we weer richting de boys! Ik denk van tevoren altijd; oh morgen nog lekker ff naar het strand ofzo, maar puntje bij paaltje wil ik dan altijd gewoon weer naar de jongens. Haha. Ook goed!

Onderweg even stoppen voor een ijsje! Het is zo bloedverziekend heet vandaag!

De jongens zijn al thuis en deze man is heeeel moe. Die mag ik meteen in bed leggen en wat is het dan fijn om dat kleine mensje weer in mijn armen in slaap te laten vallen.

Ik heb vandaag dit jurkje aan, van Vive. Love it!

Harald en Joke komen even langs gefietst!

En ik ga over tot de orde van de dag. Wasjes wasjes wasjes.

Daarna gauw weekboodschappen doen. De jongens spelen lekker in de tuin met Lot en Koen.

Picknicken! Het is ruim 30 graden in de tuin om 18:00 uur, wegzweten gewoon.

Lot en ik maken samen plaatpizza, de jongens gaan even onder de douche en dan naar bed, en wij eten met z’n drieën in de tuin. Als Lot naar huis is drinken Koen en ik nog een wijntje op het heerlijke weekend en dan gaan we lekker slapen. Of nouja; lekker. Dat werd uiteindelijk een nacht met drie uur slaap voor ondergetekende. Maar goed dat ik dat van tevoren nog niet wist. Haha. We hebben weer een lekkere week voor de boeg! Er wordt gewerkt, gesport, zaterdag gaat autojacht verder en zondag gaan we naar 7th Sunday hier in Erp! Méga veel zin in! Ik wens jullie een heel fijne week toe, en dankjewel voor het lezen weer:)!

Bedankt voor het lezen!

Recommended Posts
Showing 3 comments
 • Md

  Chill is je nieuwe woordje 😛

  Ziet er uit als een leuk weekend!

  • bijzonderkleinwonder

   Hahaha echt!! Het viel mij ook op. Denk omdat ik op het moment gewoon heel chill ben zelf.

 • fleur

  Haha mijn man is 2 meter en ik 1.68, zoent ook zo lekker makkelijk zullen we maar zeggen :):)

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!