GET READY WITH ME: HAAR & MAKE-UP ROUTINE

 In Video

Vandaag is het EIN-DE-LIJK tijd voor de video die denk ik de afgelopen jaren het aller- aller meest is aangevraagd. Met afstand. Ik laat jullie zien hoe ik mijn haar en make-up doe. Het is niets bijzonders en vooral ook letterlijk altijd hetzelfde, maar omdat er zoveel naar gevraagd werd leek het me toch een idee het nou eindelijk eens te filmen. Ik heb het heel lang uitgesteld omdat het een beetje raar voelde; ik heb er geen verstand van en pretendeer ook echt vérre van dat dat wel zo is, en daarbij is dit gewoon een routine zoals ik hem persoonlijk fijn vind, niet hoe ik denk dat iedereen het moet doen, maar: u vraagt wij draaien, en dus staat ie nu online! Ik laat je de producten zien die ik over het algemeen gebruik. Qua make-up is het allemaal hartstikke budget, dus wat dat betreft hoe je je spaarpot er niet voor leeg te kieperen. Kijk vooral mee als je benieuwd bent naar mijn haar- en make-up routine!

Veel kijkplezier!

Check de videobeschrijving op Youtube eventjes voor alle producten die ik gebruik!:)

Vergeet je je niet te abonneren op mijn kanaal? Dan zie je het iedere keer meteen als er een nieuwe video online staat:)! Dankjewel voor het kijken!

Recommended Posts
Showing 7 comments
 • Sylvia

  Heel veel dank, Michelle! Meteen een paar dingen besteld zoals de dagcreme, de biosilk en de borstel. Herkenbaar probleem na de zwangerschappen, wat er overblijft van je haar!
  Make up ga ik ook wat dingen van uitproberen, even in de winkel kijken wat ik kan vinden. Zo fijn als iemand al fijne ervaring heeft met producten.
  Dank voor het delen!

 • Sylvia

  O ja…. en klopt het dus dat je geen oogschaduw gebruikt? Doe je dit nooit?

  • bijzonderkleinwonder

   Nee dat klopt! Alleen heeeel soms als ik heel veel tijd heb, maar vind het voor doordeweeks teveel gedoe!

 • Danielle

  Kan je een lijstje met de producten maken? Als niet lukt haal ik ze gewoon uit je vlog!

  • bijzonderkleinwonder

   Ik heb ze allemaal in de Youtube beschrijving gezet! Als je doorklikt zie je ze allemaal onder de video staan:).

 • Misty

  Jaa daar is ie dan, leuk, leuk!

  Wordt je haar niet heel vet als je het maar 2x per week wast?

  • bijzonderkleinwonder

   Nee helemaal niet! Is echt gewenning. Ik heb het jaren iedere dag gewassen. Dan was het al weer vet in minder dan 24 uur. Inmiddels kan ik echt makkelijk met twee keer in de week zonder dat het vet wordt!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!