HULP GEVRAAGD

 In Blog, Persoonlijk

Gooodmorning lieve allemaal. Het is vrijdag, en vrijdag is normaal gesproken vlogdag. Alleen deze week dus niet, want er viel even niet zo veel te vloggen. Héb je wel eens, en had ik dus nu. Het was na carnaval vooral heel veel werk en weinig anders dan dat wat de klok sloeg, dus dat is allemaal niet zo spannend voor op beeld. Ik overweeg wel om misschien een keer te proberen een weekvlogje te doen, alleen ben ik er nog niet helemaal uit of dat dan te dubbel op is de plogs! Die gaan namelijk sowieso blijven omdat ik weet dat zoveel van jullie die het liefst lezen. Vraag is dus of zo’n vlog dan nog steeds leuk is om te zien. Vooral even hieronder laten weten dus hoe je daarover denkt!

De afgelopen tijd heb ik volle bak geprobeerd vijf keer in de week te uploaden. Vaak lukte dat. Twee keer een plog, twee keer een artikel en één keer een vlog. Op zich een heel fijn ritme waar ik helemaal blij mee ben. Kanttekeningetje is wél dat het behoorlijk druk is af en toe, in combinatie met dat er ook nog 20 uur gewerkt moet worden, er een webshop is waarvoor er iedere dag pakketjes gemaakt moeten worden die ook de deur uit moeten – HEEL blij mee overigens:)! – ik een huishouden te runnen heb en twee kleine kindjes om voor te zorgen. Het is eerder regel dan uitzondering dat ik tot ‘s avonds heel laat aan het werk ben, met als gevolg dat ik van een slechte slaper naar een dramatische slaper ben gegaan en ik af en toe wallen heb waar ik de vloer mee aan kan vegen. Sinds we de planning een beetje aangepast hebben en ik mijn uren wat anders indeel is het al stukken beter en zitten er ook weer nachten tussen met meer dan vier uur slaap – HOERA! – dus in die zin is het allemaal prima te doen. Toch zijn er ook dingen die ik graag al honderd keer had willen posten, zoals die make-uproutine die ik al zó vaak beloofd heb, maar die ik nog steeds niet op heb kunnen nemen omdat ik gewoon niet weet wanneer, en recepten waarvan ik niet weet wanneer ik het in hemelsnaam allemaal moet maken. En ik wil graag mooiere foto’s maken, maar bij gebrek aan tijd lukt dat niet altijd. Het komt allemaal hoor, écht, maar af en toe duurt het door mijn agenda gewoon net wat langer dan ik graag zou willen. Hóóp dat jullie daar begrip voor op kunnen brengen!

Afijn: nu is de moraal van het verhaal mijn grote vraag aan jullie, want ik heb jullie hulp nodig. Zonder jullie zou mijn site niet zijn wat ie ondertussen is, en daar wil ik bewust mee bezig blijven. Wat wil je graag zien? Wat wil je graag lezen? Waarover zou je graag een artikel zien? Ik wil het allerliefst schrijven over onderwerpen die jullie ook echt aanspreken en vind het zo zonde om mijn tijd – die nou eenmaal best af en toe een beetje schaars is – te besteden aan artikelen die jullie voor geen meter kunnen bekoren. Tot laat werken is helemaal niet erg, maar als het vervolgens allemaal als een tang op een varken slaat hebben we er zo weinig aan. Ik snap dat het nooit allemaal iedere keer iedereen z’n ding gaat zijn hoor. Logisch ook! Maar ik ben wel héél erg benieuwd naar jouw favorieten, en naar wat je graag zou willen lezen – of zien! – hier. Dus. Let me know waar jij wél voor terugkomt op de site en dan ga ik er mee aan de slag. Heb ik zin in. Ik ben heeel erg benieuwd.

Thanks voor het meedenken lieve allemaal, ik waardeer jullie input héél erg, en voor straks alvast een heel fijn weekend!

Recommended Posts
Showing 47 comments
 • Carmen Meuffels

  Hey Michelle, ik vind je site top zoals hij is en denk vele andere mamma’s met mij ook. Je leventje lijkt altijd zo perfect, maar ik zie ook dat je keihard werkt om het in stand te houden en alle ballen hoog te houden. Weet dat dat niet nodig is: de druk is zo hoog als je hem zelf maakt, je kunt ook beslissen om minder te posten (mocht je dat willen dan hè, dit is goedbedoeld advies). Wat ik zelf het leukste vind zijn de plogs van een gewone dag, en verder artikelen over hoe jij met bepaalde aspecten van het moederschap omgaat. Ritme en regelmaat, wat de jongens eten, hun ritmes, maar ook bijvoorbeeld hoe je reageert op peuterdriftbuien vind ik interessante onderwerpen. Ga zo door met je site, ik vind het altijd leuk om te lezen wat je schrijft, ook al verschilt onze aanpak soms 🙂

 • Inez

  Wat ik graag lees op websites:
  – Recepten
  – Food diary’s
  – Plogs
  – Outfit posts, van zowel moeders als kinderen.
  – Make-up artikelen
  – Columns

  Ik ben zelf geen fan van vlogs maar ik denk dat je daar een ander publiek wel heel blij mee maakt. Niet iedereen die jou op Youtube volgt zal je blog lezen, en andersom.
  Ook vinden ik tags & artikelen waarin een opsomming wordt gemaakt zoals ‘10 dingen die iedere moeder doet’ echt heel irritant.
  Dan heb ik nog liever een artikel minder dan zulke kwantiteit!

  • Bonnie

   Helemaal eens met deze reactie! Had het niet beter kunnen omschrijven. Vlogs bekijk ik nooit (van niemand), trekt me gewoon niet zo. Groetjes Bonnie

 • Marijke Rougoor

  Hoi Michelle,
  Ik vind je plogs altijd heel leuk om te lezen! En je vlogs zijn altijd gezellig om naar te kijken!
  Ik heb zelf een zoontje van bijna 5 maand dus wat ik wel heel leuk vind om te lezen een update van het schema van Benjamin!
  Ga vooral zo door, je doet het super goed!

 • Elize

  Allereerst wil ik zeggen dat ik je site super leuk vind!
  Je ziet echt dat het gegroeid is en dat je er hard je best voor doet.
  Ikzelf vind de plogs het leukst (vlogs kijk ik niet zo snel omdat ik daar niet altijd de tijd voor heb, met geluid enz) en verder vind ik het altijd leuk te zien hoe andere mama’s hun kinderen kleden.
  Ook recepten, hoe je bv je weekboodschappen doet, dingen omtrent het opgroeien van de kids of dagschema’s zijn ook leuk zodat je misschien nog eens wat van elkaar kunt opsteken.
  Vaak heb je als je een review leest of iemand vertelt hoe ze iets doet van: verrek ja handig!
  Succes ermee, leg jezelf niet teveel druk op of probeer anders efficiënte keuzes te maken. Ik denk dat je niet alles op 100% kunt doen en je dan bij het een wat minder gas moet geven als bij het ander.
  Wil je veel meer tijd aan je site besteden zoals het maken van goede foto’s etc dan zou je misschien ergens wat uren van af moeten beknibbelen, en visa versa. Kijken waar voor jou de prioriteit ligt en wat je wil bereiken in de toekomst.
  Komt vast goed!

 • Bastienne

  Hey Michelle,

  Ik sluit me volledig aan bij de reacties die al geplaatst zijn. Vooral de plogs zijn leuk om te zien en alle handige tips en sowieso eens zien hoe een ander dingen doet en waar je shopt enz. Ik zou het ook zeker snappen als je een keertje minder post in een drukke week en misschien zou het me niet eens in een keer opvallen (want ja, ook een druk leven aan deze kant hè).

  Wat die vlog betreft, ik ben nog wel erg benieuwd naar jouw make-up routine en hoe je dit met weinig tijd zo flawless erop krijgt!

  Ga zo door,

  Liefs Bastienne

 • Lisa

  Hoi Michelle,
  Ik vind je site juist ook leuk om de diversiteit. De ene dag post je een plog en de andere dag een recept (stiekem zijn de plogs wel mijn favoriet inderdaad:)). Zelf ben ik trouwens geen moeder en lees ik de verhalen over verschillende kinderwagens net zo graag hoor!
  Ga dus vooral gewoon lekker zo door en post waar jij je fijn bij voelt.
  Fijn weekend!
  Liefs Lisa

 • Eef

  Lieve Michelle, helemaal weg van je site hier! Ontzettend knap hoe je het allemaal voor elkaar krijgt. Ik lees graag artikelen over borstvoeding, dagritme/voedingstijden, eventuele tips om meer op tijd te voeden of om een ritme te creëren bij je baby. Maar ook een make-up routine zou ik heel leuk vinden om te zien! Je doet het super!
  Liefs

 • Gerdien

  Hi! Goed bezig hoor:-) krijg altijd energie van jouw vlogs/website-artikelen; je bekijkt alles zo heerlijk positief en gaat lekker door. Leuk!

  Wat ik het liefste lees/kijk: plogs, leuke recepten, ritme van de kindjes en vlogs. Maar je andere artikelen zijn ook leuk hoor!

  De kwaliteit van foto’s is voor mij niet zo van belang. Wellicht leest het merendeel van je doelgroep je plogs en artikelen ook wel, net als ik, op mobiel. Daar zijn de foto’s sowieso klein en vraag me af of je dan het verschil heel erg ziet. Maar natuurlijk net doen waar jij je goed bij voelt.

  Succes!

 • Corina

  Hoi Michelle, ik ben door een vriendin getipt om eens naar jou site te gaan, dit was net na jullie huwelijk. Zij liet mij toen jullie trouwfilm zien. Zoooo mooi. Ik ben je toen gaan volgen en vanaf je zwangerschap van Morris ben ik verslaafd geraakt aan jouw site. Je schrijft zo ontzettend leuk en enthousiast. Ik vind de plogs (weekend / vrijdag) het leukste om te lezen. Recepten ook nog wel, maar die kan ik ook ergens anders vandaan halen. De uitgebreide test plogs bijvoorbeeld de kinderwagens zijn voor mij niet meer van belang, want mijn kinderen zijn inmiddels 18 en 19 jaar. Maar nogmaals jouw plogs zijn heerlijk om te lezen en ik kijk er elke keer weer naar uit. Ga vooral zo door, MAAR werk je niet over je toeren en zes keer in de ronde, want dat is het niet waard. Denk vooral aan jezelf, want je moet voor alles wel goed blijven slapen! Succes!!

 • Hilde

  Je vlogs bekijken doe ik nooit, maar de rest vind ik erg leuk om te lezen.

  Maar je bent niemand wat verantwoordelijk, je rust en slaap is zoveel belangrijker toch!
  Je hebt daarnaast een baan en gezin dus waarom zou je zoveel ‘moeten’ van jezelf..

 • Anna

  He Michelle, sinds jouw bruiloft volg ik je met veel enthousiasme. Jouw vlogs bekijk ik eigenlijk nooit. De plogs vind ik erg leuk om te lezen. Ik vind de persoonlijk artikelen met name het leukst. Die van gisteren over jullie relatie bijvoorbeeld, maar ook over hoe jij je kleedt, de kinderen kleedt (waar dit vervolgens te koop is) vind ik erg leuk om te lezen. Items over de beste artikelen zoals een kinderwagen vind ik ook interessant. Nu heb ik zelf (nog) geen kinderen, maar dit zijn wel weer eye openers om over na te denken voor de toekomst of vriendinnen die met deze vragen rondlopen. Vooral vind ik het erg leuk om te zien dat jullie veel vastleggen. Zo heb je me erg geïnspireerd over de newborn video/shoot. Je shoots vind ik echt heel mooi! Wat mij betreft kun je de vlogs weg laten. Als ik bovenstaande reacties lees, ligt hier de behoefte ook niet zo zeer. Tevens maakt mij een plog / blog minder ook niet zoveel uit. Ook ik heb het vaak druk en soms blijft het er weer bij. Er wordt soms zoveel gepost dat je prioriteiten moet stellen. Bij jou vind ik de vaste momenten vaak wel fijn. Je weet wanneer er een plog/blog/vlog klaar staat. Belangrijkste is dat je dit met plezier doet en dat dit niet ten koste gaat van jezelf en jouw gezin. Je doet het fantastisch!

 • Kim

  Ik vind ook eigenlijk alles wat voorbij komt altijd erg leuk, favoriet hier zijn de plogs, je recepten maar vooral je vlogs 🙂

 • Nienke

  Laat je gezin en je eigen welzijn alsjeblieft áltijd op de eerste plaats komen!
  Jouw site is zo succesvol, je kunt gerust 1 à 2 keer minder per week posten. Zolang je maar kwaliteit blijft leveren, dan komt het echt wel goed!
  Ik lees vooral je plogs graag, andere artikelen scan ik meer, ik haal eruit wat voor mij relevant is. Vlogs kijk ik niet, maar doe vooral waar jij je goed bij voelt. Recepten en ohja, vooral shoplogs vind ik heul leuk om te lezen!
  Succes!

 • Evelyn

  Hoi Michelle, allereerst wil ik je laten weten dat ik echt respect heb voor alles wat je doet! Maar loop jezelf alsjeblieft niet voorbij. Een artikel minder in de week kan best. Je plogs en vlogs vind ik het leukst, al kijk ik de vlogs soms wel pas een tijdje later op een rustig moment. Shoplogs en recepten vind ik ook heel erg leuk om te lezen, de snelle pasta en de tiramisu taart zijn hier al favoriet!
  Blijf vooral lekker jezelf en schrijf over dingen die je leuk vindt. Dat lijkt me het aller belangrijkst! Succes! Xx

 • Ria

  Mij lijkt het wel leuk om je vlogs te bekijken!!! 😀
  En voor de rest receptjes, kledingoutfits, shoplogs etc.. 😀

 • Loïs

  Ik vind je vlogs juist heel erg leuk om te zien! Die kijk ik altijd!

 • Sanne

  Ik vind de afwisseling tussen plogs en vlogs juist erg leuk! Dus zeker ook blijven vloggen! Ik zou het leuk vinden als je bijvoorbeeld eens schrijft over de verschillende “fases” ( of hoe dat ook heet) die Morris tot nu toe is doorgegaan. Bijvoorbeeld met het krijgen van tandjes, had die er toen veel last van? Sliep die toen slechter? Hoe ben jij er mee omgegaan of heb je nog tips? En bijvoorbeeld als de jongens een “sprongetje” door maken. Merk je daar veel van? En hoe ga je daar mee om? En wel leuk als Benjamin straks fruit/groenten hapjes mag eten, dat je dan laat zien hoe je dat aanpakt. Of miss vakantie tips voor gezinnen met kinderen? En gaan jullie dan met de auto of het vliegtuig? En wat neem je wel en niet mee. Ben wel benieuwd wat jullie ervaring is met vliegen met een baby. Nou dit was het dan zo’n beetje haha. Miss kan je er helemaal niks mee maar miss ook wel. Succes X

 • Jessy

  Weetje, heel saai antwoord waar je niets aan hebt maar ik vind alles prima Hahah. Met een kind van net 5 en twins van 5maanden vind ik het heerlijk om vanalles te lezen

 • Romy

  Ik vind weekvlogs eerlijk gezegd leuker dan ééndagvlogs, je hebt dan net wat meer variatie vind ik… Vind het ook helemaal niet erg om daarin dan enigszins dezelfde inhoud te zien van je weekends als in de plogs, bewegende beelden zijn nu eenmaal toch nog anders dan een foto. Hopelijk ga je er zeker mee door! Maar voel je inderdaad aub nergers toe verplicht

 • Tamara embregts

  Hoi Michelle.

  Ik sluit me ook bij de rest aan ik vind jouw plogs altijd leuk om te lezen. de vlogs kijk ik eigenlijk niet zo heel vaak . maar als ik die kijk vind ik ze leuk om te kijken .

 • Marijn

  Hi! Hoe meer content, hoe beter! Ik bekijk graag plogs, vlogs en lees recepten. Reviews spreken mij minder aan. Lijkt mij ook fijn om te lezen hoe jullie met de uitdagende dingen van ouders zijn om gaan, zoals driftbuien, onrustige nachten, nee zeggen en balans zoeken. En welke dingen vinden jullie belangrijk om mee te geven aan jullie kids of doen jullie dingen nu anders met Benjamin? Loop jezelf niet voorbij, als dit een keer een post minder is geen probleem.

 • Merlijn

  Hoi Michelle,

  Sinds vorig voorjaar volg ik je site. Ik was toen halverwege mijn zwangerschap en vond het erg leuk om te lezen hoe jij je zwangerschap van Benjamin ervaarde. Heb toen ook alles over je zwangerschap van Morris terug gelezen (een eerste is toch weer anders dan een tweede denk ik).
  Ondertussen ben ik een prachtige dochter rijker en volg ik je nog even graag.
  Ik vind de plogs elke keer weer erg leuk, net als de persoonlijke artikelen.
  Je artikelen over de jongens vind ik ook erg interessant en haal er soms wat uit waar ik zelf nog wat aan kan hebben. Daar zie ik er dus graag meer van!
  De vlogs kijk ik vaak ook wel maar zoals er al meer wordt geschreven dat minder handig om even tussendoor te kijken.
  De recepten lees ik trouwens ook graag, heb er al verschillende uitgeprobeerd!

 • Ava

  Hoi Michelle!

  Ik word enthousiast van jou plogs, vlogs en recepten! Plogs lees ik tussendoor eigenlijk net zoals een krant of tijdschrift met een kopje thee haha. Vlogs kijk ik altijd als ik ‘s avonds op de bank zit en jouw tiramisu recept heb ik al gedeeld met mijn schoonmoeder en een nicht (lees: groot succes)!

 • Anouk

  Hoi Michelle,
  Ik ben ook fan van de plogs, maar ook zeker van de vlogs. Kun je de weekendplogs niet houden en dan een doordeweekse vlog maken?! Ik hou sowieso wel van video’s.
  Misschien kun je eens wat meer vertellen over de webshop hoe het gaat met de inpak voorbereidingen, of misschien daar een video van maken. Het is maar een idee.

  Veder vind ik dat je super goed bezig bent met je site, ga zo door.

  Liefs Anouk

 • Mare

  Hoi Michelle,

  Bij deze mijn wensenlijstje:
  Artikelen over opvoeding, moederschap, relatie, vriendschap
  Hoe kijk je als moeder terug op je eigen opvoeding, wat wel en wat misschien niet?
  Zaken en familie…toch een bijzondere positie. Hoe is dat?
  Films en boeken
  Food (favoriete snoep?)

 • Mare

  Ben trouwens meer van de plogs dan de vlogs, omdat ik liever lees

 • Caroline

  Hè Michelle, Ik lees vooral de plogs en bekijk altijd de vlogs en de shopblogs. Vooral de shopblogs vind ik super leuk omdat ik ook een zoontje heb. Persoonlijk zou ik er ook voor kiezen om selectiever dingen te plaatsen zodat je meer tijd over hebt voor jezelf. Slaap is heel belangrijk! Denk vooral ook aan jezelf. Want wat je doet is top!

 • Katja Maruanaja

  Hi Michelle, Ik vind de vlogs wel erg leuk, zeker blijven doen! Maar alles is eigenlijk leuk wat je doet. Je bent gewoon leuk! Xxx

 • Leonie

  De vlogs zijn voor afwisseling juist erg leuk, die kijk ik zowieso als eerst. De plogs ook altijd leuk, soms wel een beetje veel van hetzelfde.
  Misschien zou je nog iets meer met outfits van jezelf kunnen doen, shoplogs, of iets met je interieur/hometour/organizen.. Allemaal leuk om te lezen!

 • Manon

  Hoi michelle,

  Je plogs zijn altijd heel leuk om te lezen!
  Waar ik zelf benieuwd naar ben zijn bijv je weekboodschappen en hoeveel je per week daaraan besteed.
  En wat drinkt morris nou meestal? Ik vind het voor mijn zoontje wel is lastig, ranja of water er is zoveel keus tegenwoordig.
  Maar verder is je site heel leuk (:

 • Evelien

  Hoi Michelle, ik vind je site super leuk zoals die nu is en ik denk ook dat dàt je kracht is. De open en eerlijkheid en de rust en regelmaat die je de jongens wil geven afgewisseld met gezellige familieuitstapjes. Het is heel erg mooi om te zien hoe je dat managed door middel van de plogs en vlogs! Maar ook artikelen over hoe jij met bepaalde aspecten van het moederschap omgaat, hoe je bepaalde producten ervaart, hoe je verse maaltijden kookt voor je gezin, enz. Eigenlijk dus precies zoals je het nu doet, want dat is juist zó leuk Liefs!

 • Annemarie

  Hi Michelle,
  Ik volg je alweer een tijdje met plezier. Zowel de site als vlogs kijk ik maar ben ook benieuwd naar:
  – (werk) dag ritme
  – schoonmaakroutine
  – baby/dreumes hapjes
  – politiek
  – kijkje achter de schermen van webshop
  – weekvlog

  Ga zo door, je doet het super!

 • Karlijn

  Lieve Michelle,

  Ook ik lees met heel veel plezier altijd alles op je site, kijk zo nu en dan je vlogs & volg je op insta.
  Zoals je het nu al doet vind ik al geweldig, en zoals hierboven al meer dan eens genoemd is; denk vooral aan je rust, je gezin etc als er eens wat minder geplaatst word is dat echt geen ramp lijkt mij!

  Ik zal een vlog over je make-up routine erg leuk vinden, zo ook de wekelijkse boodschappen/recepten hoe doe jij je boodschappen voor een niet al te groot bedrag wat haal je in huis etc.

  Veel succes, ga zo door dan komt het vast en zeker goed!

 • Irini

  Ik vind je vlogs juistttt het leukst om te zien! De plogs ook hoor, maar de kindjes zien bewegen en horen, vind ik wel toegevoegde waarde hebben 🙂

 • Loes

  Misschien wat minder perfecte foto’s en gewoon daily life zoals het is? Dan kost het ook niet zoveel tijd om een leuke foto te vinden/maken.. daarnaast het je toch al een aantal keren de vraag gekregen voor een make up v(p)log? Haar vlog? Receptenblog? Je dagelijkse routine met de jongens? Wat voor werk je doet/hoe je werkdag uitziet? … ik zou zeggen stuff genoeg voor wat vlogjes, zou beginnen met een make up p(v)log, kun je meteen oefenen met foto’s just the way you are naar picture perfect.

  • bijzonderkleinwonder

   Wat een rare reactie.. Ik laat júist niet perfecte foto’s zien en daily life zoals het is. Dat is het hele idee van die plogs! En wat betreft die makeupvlog en recepten; in het artikel schrijf ik precies hoe dat zit.

 • Mare

  Make-up ben ik minder geïnteresseerd in. Huidverzorging een beetje, maar jouw kracht ligt juist in het schrijven van persoonlijke artikelen en diaries (plogs). Dat artikel over vriendschap vond ik zo goed, herkenbaar en mooi geschreven. En ook je vorige artikel….stuk voor stuk pareltjes!!!

 • Mare

  Een grote wens qua artikelen:
  Sinds wanneer is jouw vader begonnen met het bedrijf? Werd er vaak aan tafel gesproken als gezin over het bedrijf, omdat je moeder er ook werkte? Zo nee/ja, hoe was dat voor jou? Had je altijd wel ergens in je hoofd….later als ik groot ben dan wil ik werken bij mijn vader of misschien wilde je wel heel iets anders? Hoe keek je vader er tegen aan dat je daar ging werken, moedigde hij het aan, neutraal of had hij twijfels?

  Hoe werden jullie als kind opgevoed qua geld en hoe wil je dat met Benjamin en Morris doen? Vaak hoor ik in de praktijk van ondernemerskinderen dat ze wat dat betreft behoorlijk consequent en hard werden opgevoed. Niks is vanzelfsprekend en voor je geld ga je maar werken. Schoolvakantie of weekend=werken=nuttig zijn. Uiteraard is dat niet bij iedereen zo maar het is wel iets wat me vaak opvalt bij gezinnen met een zaak.

 • Annette

  Je hebt een mooie website en fijne schrijfstijl. De content is momenteel al erg leuk: plog, vlogs, artikelen.

  Wij zitten op het punt dat we binnenkort ook de pil uit willen doen, dus ik vind de artikelen over (voorbereiding op) kinderen erg leuk. Reviews van baby- en kinderspullen, ritmes, maar ook kostenplaatjes (baby-uitzet, maar ook nu ze ouder worden; weekboodschappen voor een gezin etc.) vind ik interessant. Ik merk dat ik het lastig vind om in te schatten wat er bijvoorbeeld financieel op ons af gaat komen. Ik vind het knap hoe jullie alles zo goed voor elkaar hebben. De hulp van familie is ook fijn. Dat laatste wordt voor ons toch stukje lastiger in verband met de afstand.

  Ga zo door!

 • Linda

  Plogs lees ik altijd graag en vlogs vind ik ook leuk om te kijken! Verder recepten, shoplogs, hoe pak je dingen aan in de verschillende (moeilijkere) fases die de jongens doormaken en daarnaast zou ik een artikel over op vakantie gaan met een baby interessant vinden..

 • Anneke

  Vlogs zijn juist erg leuk! Bewegend beeld en geluid vind ik juist toegevoegde waarde hebben. In de vlogs zie je veel beter hoe jullie echt zijn als gezin. Zeker weekvlogs lijken me erg leuk en ook minder lastig voor jou. Zo kun je gewoon alle hoogtepunten van de week in beeld brengen en zo is de vlog ook interessant voor de kijker. Niet iedereen leest ook de plogs en YouTube wordt steeds groter. Ik denk dat je met YouTube ook weer een hele andere doelgroep aantrekt (die vervolgens ook weer naar jouw website toe gaat om de plogs ook te bekijken). Zo vergroot je ook jouw bezoekersaantal op jouw website denk ik zelf. Ik ben zelf ook ooit op jouw website terecht gekomen via YouTube. Ook af en toe een video zoals een make-up routine is erg leuk wat mij betreft. Het is natuurlijk jouw eigen keuze! Ik wens je in ieder geval veel succes en ik blijf gezellig meekijken 😉

 • Chalsay

  Vooral doorgaan met de vlogs, die kijk ik heel graag!! En ben dus ook voor een week vlog Kijk uit naar de make up routine en iets van een schoonmaakroutine lijkt me interessant. Ga zo door

 • Mare

  @Anneke: Ik heb de indruk dat je met youtube vooral een wat minder serieuze doelgroep aantrekt en daarmee ook eigenlijk de verkeerde doelgroep, maar misschien klopt dat niet? Tenminste ik herinner me ergens dat sommige bloggers bewust weinig deden met youtube.

 • Anne

  Hoi Michelle,
  Ik snap het probleempje. Na een tijd is het altijd lastig om de juiste richting te vinden. Misschien laten adviseren door iemand? Juist niet te veel aantrekken van iemand anders zijn/haar mening lijkt me. Het is zoals je bent en sommigen trekt dat en anderen niet. Blijf blij met wat je doet, dat moet de uitstraling zijn op je blog! Succes!!

 • mandy

  Ik lees ook nog steeds met veel plezier de meeste artikelen! Het blijft boeiend, dat is echt knap! Het scheelt ook dat ik zelf 2 jongetjes heb dus veel is herkenbaar. Als ik favorieten zou moeten kiezen zijn het de plogs, recepten, jouw favorieten en kleding. Ik denk ook dat je met minder artikelen hetzelfde publiek en dezelfde aantallen blijft trekken. Ik sla soms artikelen over omdat het voor mij dan teveel is om te lezen, ik kies dan de artikelen die me het meest aanspreken. Maar nogmaals, top blog!

 • Rosanne

  Allereerst mijn complimenten voor wat je allemaal tegelijk doet en hoe goed (voor zover ik dat kan zeggen natuurlijk 😉 ) je dit doet!
  Dat gezegd hebbende antwoord op je vraag: ik ben juist niet zo’n hele trouwe plog lezeres en lees liever artikelen.
  Ik zou zelf graag recepten en artikelen waarin je uitlegt hoe jij dingen aanpakt (bv een make-uproutine, schoonmaaktips (lekker burgerlijk haha), hoe jij sociale ‘verplichtingen’ plant enz) willen lezen op jouw website 🙂

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!