Pinterest babykamer inspiratie

 In Babykamer, Persoonlijk, Zwangerschap

Project babykamer.. Ondanks het feit dat ik nog een hele poos te gaan heb in mijn zwangerschap zijn manlief en ik volop inspiratie aan het opdoen voor de kinderkamer. De meubeltjes hebben we al; omdat we het kamertje wat we in eerste instantie bij Babypark hadden uitgezocht voor héél veel minder van vrienden konden overnemen mits we het snel op kwamen halen, staan het ledikantje, de commode en de kledingkast al in het kamertje. Die drie meubeltjes maken het kamertje alleen nog niet ‘compleet’, dus we zijn volop op zoek naar inspiratie om ons babykamertje leuk aan te kleden. Ons baby’tje gaat nog geboren worden in het appartement waar Koen en ik 2,5 jaar geleden zijn gaan samenwonen, en ondanks dat we ergens tussen oktober en december 2016 gaan verhuizen naar ons nieuwe huis willen we het kamertje in dít huis wel gewoon helemaal af maken! In deze blogpost deel ik een aantal op Pinterest gevonden afbeeldingen van kamertjes die wij héél mooi vinden.

14

Deze kleeeuren! Wit, grijs, een klein beetje zwart en dan zo’n prachtige houten vloer. Dikke vette yes. Die vloeren hebben we in dit huis helaas niet. Wellicht een ideetje voor in het nieuwe huis. Ben ook heel erg fan van de schommelstoel.

13

Oeps.. Ik zie nu al een patroon. Zwart, wit, grijs en hout dus. Ik hou van dat wolkenkussen.

12

Deze is ook heel erg leuk! Die kleuren dus. Weer. En die gebreide dekens vind ik héél gaaf. Schoonmoeders heeft een eigen wolwinkeltje en geeft breicursussen; die is, superlief, al druk bezig met net zo’n gebreid dekentje voor in het ledikantje van Frummel.

10

Ik vind deze mobiel zo leuk! Deze staat op mijn lijstje van DIY projectjes voor het kamertje. Keep you posted!:)
8

Dit kamertje is, door het zwarte ledikantje, wat stoerder dan alle andere kamertjes waar ik eigenlijk voor zou gaan, maar ik vind het wel wat hebben! En dat zwart witte is ook wel heel gaaf. Onze stijl is wat klassieker dan dit, maar ik denk wel dat we wat van dit soort elementjes laten terugkomen in het kamertje. Die mand bijvoorbeeld zou ik zo willen hebben.

4

Die kleuren dus ja. Alweer. Ha ha. En ook de stoel is weer heel leuk. De commode lijkt een beetje op de commode die wij hebben, maar dan zonder greepjes, en ik vind ‘m heel gaaf staan tegen die kleur muur. Ik denk dat we het er ondertussen wel unaniem over eens zijn dat wij heel erg van neutrale kleuren houden.
3

Dit kamertje is iets te landelijk naar mijn smaak, en ik vind het ook iets te veel ‘ster’, maar ik vind het sfeertje wel heel fijn!
1

De muur, de houten vloer, het witte wiegje. Allemaal even mooi! Ik ben alleen niet zo’n fan van het houten krukje door de donkerbruine kleur. Ik vind de lijstjes aan de muur ook heel leuk, ondanks het feit dat ik wel een beetje ‘quote-moe’ begin te worden!

Nou dit was de inspiratie voor nu. Lekker eentonig he? Al die neutrale kleurtjes, houten vloeren.. Sowieso heb ik altijd best een heel uitgesproken smaak in de zin van dat ik best heel goed weet wat ik wel en niet mooi vind. Dat is in dit geval dus niet echt anders. Ik heb zoooo’n zin om met het kamertje aan de slag te gaan, maar we stellen het nog eventjes een paar weekjes uit! Deze fase, dat overal rondneuzen en ideetjes opdoen, is ook wel heel erg leuk.

Waar ha(a)l(d)en jullie de inspiratie voor jullie (baby)kamertjes vandaan?

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!