PLOG106: GEZINSAUTO

 In Persoonlijk

Hoi! Daar zijn we weer. Maandagochtend dus tijd voor ‘n nieuwe plog. Het weekend is zomaar weer voorbij en man oh man wat ging het weer als een razende voorbij. Mijn weekend begon vrijdag, alleen maakte ik toen nog geen foto’s. Misschien dat ik dat volgende week wel weer ‘ns kan doen voor een extra lange plog. Zaterdag kochten we onze nieuwe auto, dus ik ben he-le-maal in m’n nopjes. Daarna hadden we nog wat familiedingetjes te doen, en aan het eind van de dag was het zoete inval bij ons. Zondag was zoals altijd weer voetbaldag én gingen we pannenkoeken eten bij Wendy en Bella. Allemaal fijn. Oh en Morrisje besloot dit weekend ineens allemaal gekke slaaphoudingen aan te nemen ook. Dat is weer wat nieuws. We hadden een heerlijk weekend: kijk je weer mee?

Ik begin de zaterdag met dit plaatje op de app van ‘n vriendin. Dit gaat ZO over mij. Ik bescheur het hier hardop om.

Deze knapzak heeft weer heerlijk geslapen. Goedemorgen vriendje!

Koen is even weg dus Morris en ik ontbijten samen. Dat vind ik áltijd leuk!

Speelkwartier! Dat lopen hè.. Er is echt niets leuker dan dat op het moment.

Als je vriendinnen je foto’s sturen van hun Celine Dion cd’s van vroeger weet je dat ze je echt goed kennen. Haha. Wie mij volgt op Instagram en mijn Stories bekijkt weet dit ongetwijfeld al, maar ik hóú van de muziek van Celine Dion en daar schaam ik me allerminst voor. ‘That’s the way it is’ is mijn favorietje. LOVE. IT.

Ik ben weer klaar om op pad te gaan! M’n meest gebruikte tassen staan even naast de spiegel. Mijn antracietkleurige Mulberry Bayswater, en m’n zwarte Rebecca Minkoff Mini Mac. Lievelings<3.

We halen onze nieuwe auto op en ik ben hélemaal in mijn element. We zijn voor een Peugeot 508 SW gegaan, en ik ben er zooo blij mee. Ik moest heel even wennen aan het hele gezinsauto idee, maar het is echt heel praktisch en al die ruimte is zo fijn! Hij heeft dubbel zoveel PK’s als de Ford had, en dat is ook wel heel chill. Al met al een zeer tevreden autofanaat hier. Een fotootje van de auto zelf volgt nog!

We rijden naar papa en mama om de auto te laten zien, en daar bak ik eitjes. Zin in!

We zijn weer thuis, en het is tijd voor Morris z’n middagdut. Dat gaat tegenwoordig alleen niet zonder dat eerst het hele bed afgestruind moet. Prima, hij gaat vanzelf wel slapen.

En dat doet ie dan inderdaad. Zo dus. Zittend. Handig jonge, zo’n babyfoon met camera. Ik ga hem even goedleggen als ik zie dat hij zo dubbelgevouwen zit.

Spontane bezoekjes! Lot komt langs, en Robin, en papa en mama. Zoete inval op zaterdagmiddag; zo gezellig.

Kijk zo leuk dit cadeautje is ingepakt?! Dat papier!

Morris is ook weer wakker en kijk hem eens mooi zijn in z’n nieuwe pak! Ik kan ‘m wel opvreten zo. TE schattig.

Hij is niet helemaal in z’n hum wakker geworden, dus we hangen even op de bank. Beetje knuffelen, soepstengeltje knagen.. Dat helpt!

Nou, het is weer goed hoor. ZO fijn trouwens, die vloerverwarming. We hebben het hier binnen altijd heel warm, hekel aan kou lijden, dus Morris kan zo fijn even in zijn romper rondkruipen.

Ik ben iets vergeten voor het eten dus moet nog gauw even naar de supermarkt. Maar goed dat ie zo dichtbij is.

Avondeten met tante Lot!

En samen badderen..

Omdat Lotje voor Morris zorgt hebben wij even onze handen vrij en dat komt lekker uit: Koen ruimt de gang en de meterkasten op, en ik ga door de woonkamer en doe wat was. Superblij dat de gang is opgeruimd! Die prachtige beige mat is misschien niet heel prachtig, maar wel héél erg nodig. Bij ons voor is het nog een grote blubberbende, dus we moeten onze voeten eindeloos vegen voor we binnenlopen.

Helemaal rozig van z’n badje breng ik Morris naar bed toe.

Deze momenten<3.. Ik was toen ik borstvoeding gaf altijd bang dat dat anders zou worden, zodra hij over zou gaan op de fles. Maar dat is zó niet waar. Hoe intiem die voedingen zijn hangt niet af van de borst of van de fles, maar van het samenzijn. Gewoon even alleen Morris en ik. Dat is me zo dierbaar.

Morris slaapt, dus ik zet mijn bril op, trek m’n badjas aan en duik de bank op.

Het eten is inmiddels ook klaar: lasagne! FAVORIET! Echt comfort food vind ik dat. Lekker benen omhoog, bord op schoot en genieten.

We kijken Soof 2 en gaan dan vroeg naar bed. We zijn ook geen 18 meer hè!? Haha.

Het is zondagochtend! Liefde voor deze heerlijke beentjes. Dat is echt ‘n mamading volgens mij; alle lichaamsdelen van je kind even prachtig vinden.

Morris drinkt lekker z’n flesje in zijn stoel..

Terwijl ik met de stofzuiger rondga. Dan kan Morrisje zo weer op een stofvrije vloer spelen. Iedere ochtend hetzelfde verhaal.

Moet ook gebeuren!

We ontbijten met z’n drieën.

En de jongens ontbijten ook!

Die arme Junior kan nergens meer rustig chillen.. Haha. Morris speurt hem overal op.

Morris gaat naar bed, en ik doe dit. Nooit geen was.

Koen moet voetballen, en als Morris wakker is gaan wij kijken!

Warme choco met slagroom in de rust. Ik dénk dat het een van de laatste keren was voorlopig, nu het weer wat mooier weer wordt.

Robin doet ook mee! Ze willen met maarliefst 0-8, dus het was echt de moeite vandaag.

Wij gaan nog even de kantine in en ik eet dit. Zo lekker af en toe. Een ouderwets broodje kroket.

Na voetbal gaan Koen en Morris samen naar huis, en ga ik even met mama naar de stad. We doen een rondje Primark..

En een rondje Zara! Heel gezellig om er even samen uit te zijn. Vroeger deden we dat best heel vaak, maar nu is het best een poos geleden, dus het is echt leuk om weer even te neuzen met z’n tweeën.

Ik ben weer thuis bij mijn mannen. Dit is de buit voor Morrisje.

En de buit voor mezelf! Ik koop bij de Primark twee van die fijne jurkjes waar ik zo weg van ben. Ik zocht er eigenlijk niet naar, maar ik loop er toevallig tegenaan en ben er superblij mee! Ik heb nog helemaal geen zwangerschapskleding voor de zomer, omdat ik bij Morris niet in de zomer zwanger ben geweest, dus ik neem deze mee voor als het jurkjesweer is.

We gaan pannenkoeken eten bij Wen en Bel, en dat is leuk! Kijk d’r eens knap zijn, mijn grote lieverd.

We gaan op tijd naar huis omdat Morrisje zo moe is dat hij zijn oogjes bijna niet open kan houden. Gauw nog even drinken dus, en dan lekker slapen. Welterusten vriendje!

Als Morris slaapt kruip ik op de bank om deze plog in elkaar te zetten. We kijken Studio Sport terug, de eerste aflevering van Miljoenenjacht, en dan gaan we op tijd naar bed. Lekker uitgerust aan de nieuwe week beginnen! We hebben weer ‘n leuke voor de boeg. Vandaag – maandag dus – hebben we de geslachtsbepalende echo, en daar hebben we zooooo veel zin in. We kunnen wel pas vanavond terecht, dus we gaan eerst lekker aan het werk. Zaterdag geven we weer een klein feestje bij ons thuis, net als we bij Morrisje gedaan hebben, om het geslacht van de baby te verklappen. Daarna horen jullie het ook!

Ik hoop dat jullie een fijn weekend gehad hebben, en wens jullie een fijne week!

 

Recommended Posts
Showing 14 comments
 • Anoukvr

  Hi Michelle!

  Dat was weer een gezellige plog.
  Veel plezier vanavond!

  Liefs,
  Anouk

 • Sascha

  Hoi Michelle,

  Ziet er allemaal gezellig uit.
  Spannend vanavond ,veel plezier

  Liefs,
  Sascha

  • bijzonderkleinwonder

   Dat was het inderdaad ook:)! Dankjewel, ik kan echt niet wachten!

 • Anouk

  Oh zo spannend de pretecho vanavond. Heel veel plezier alvast en geniet ervan!
  PS. Team Roze hier!

  • bijzonderkleinwonder

   Ja echt! Zo benieuwd zijn we. Haha ik ben nog steeds team blauw! We gaan het zien!

 • Wat spannend vandaag! Maar en 508sw is echt een heel fijne auto! Met panorama dak? Emily is daar helemaal weg van haha. Lekker zo’n gezellig weekendje.

 • Yvette

  Oh zo spannend vanavond! En de auto zouden wij op dit moment ook kiezen als we een gezinsauto moesten uitzoeken. Vind ze heel mooi!
  Ik ben heel erg benieuwd naar het geslacht van jullie 2e wonder.
  Fijne week!
  Liefs

 • Yvette

  Oh en inderdaad hier ook TEAM ROZE!

 • Anne

  Veel plezier vanavond. Wat leuk allemaal.

 • Isa

  Spannend hoor vanavond! Hier team blauw! 🙂 Ben heel erg benieuwd! Veel plezier vanavond!
  Ik vond een gezinsauto uitzoeken wel een dingetje hoor. Maar dat leek ons toch wat handiger in plaats van de sportieve auto die we toen hadden, haha. Uiteindelijk heel blij dat we die keuze hebben gemaakt.

 • Lieke

  Haha wat schattig dat morrisje rechtop slaapt. Goed dat jullie een babyfoon met camera hebben.

 • Janny

  Leuke plog weer.. spannend hoor de echo..
  Wij hebben beide keren netjes gewacht tot de 20- weken echo..

 • Nicole

  Inmiddels zijn jullie al op de hoogte of het n manneke of meisje is. Erg leuk.
  Gaat het goed met je zwangerschap?
  Fijne avond

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!