PLOG#11: VRIJE VRIJDAG, WINTERJASSENJACHT

 In Persoonlijk, Zwangerschap

collage

Vandaag was weer een gezellig vol dagje. We brachten een bezoekje aan de cardioloog, ik rommelde in huis en ik ging met mama op jacht naar een winterjas waar mijn buik wél in past. Aan het eind van de dag waren mijn Duracelletjes behoorlijk leeg, maar dat hoort er ondertussen wel een beetje bij geloof ik. Al met al een goede dag. Kijk je mee?

IMG_3961

Goodmorning! Ik sta pas op als het licht is, standaard op vrijdag tegenwoordig, en zie dit fijne zonnetje als ik het rolgordijn omhoog doe. Word ik hartstikke blij van.

IMG_3963

Ik laat de deur van de slaapkamer twee tellen openstaan, en zie hier het resultaat. De jongens hebben altijd bij ons op de slaapkamer mogen slapen, tot we ons nieuwe bed kregen. Sindsdien is het uit met de pret. Heeft heel wat voeten in de aarde gehad hoor, want die beesten van ons zijn zo verwend als ze groot zijn, maar nu gaat het redelijk. Ik moet ze alleen de kans niet geven, want dan liggen ze binnen no time weer op bed. Snap ik op zich ook wel; ligt natuurlijk gewoon hartstikke lekker!

IMG_3965

Heuuj, de vaatwasser. Kunnen we maar gehad hebben!

IMG_3966

Tijd voor mijn ontbijtje. Een appeltje – geschild, in stukjes, met kaneel – of course, een beschuitje kwinkslag en een bakkie thee. Lekker!

IMG_3967

Ik smikkel mijn appeltje op terwijl ik wat documenten uit de map van de kraamzorg lees. Die is woensdag langs geweest voor het intakegesprek, dus we hebben weer wat stof om door te lezen. Vind ik alleen maar leuk hoor, lekker met Frummel bezig zijn.

IMG_3968

Ik ben blij met deze foto! Deze hangt bij mijn tante in de woonkamer, maar met de eerste versie was een minidingetje mis, waarna ze een nieuw exemplaar ontvingen. Die versie waar iets mis mee is vinden wij gewoon prachtig, dus wij hebben ‘m gekregen en meteen pontificaal in de woonkamer gehangen.

IMG_3969

De luiertas heeft de hele week nog in de woonkamer gestaan, ik heb hem – deuzig als ik ben – nog wel tien keer uitgepakt om ‘m even te bekijken. Ik berg hem nu netjes op in Frummels kast. Nog een paar maandjes wachten voor we deze mogen gebruiken!

IMG_3970

Tijd voor een make-upje. Pelle zit er alweer helemaal klaar voor. Iedere dag weer gezellig, die toeschouwer.

IMG_3971

Even gauw wasjes draaien tussendoor. Huisvrouwendingen.

IMG_3972

Zwangerschapslegginkje van de Hennes, lange trui van H&M Mama en zwarte leren bikerboots. Gewoon omdat de hele combi zo lekker zit.

IMG_3977

Klaar om te gaan! Make-upje is weer hetzelfde recept als altijd.

IMG_3978

Na tien minuten krabben eindelijk onderweg.

IMG_3982

Voor een bezoekje aan de cardioloog. We zijn keurig op tijd, en krijgen aan de balie meteen de gezellige boodschap dat de wachttijd ongeveer drie kwartier is. Fijn.

IMG_3980

Na drie kwartier zitten we er nog steeds. Gelukkig schijnt het zonnetje buiten, dat helpt.

IMG_3979

Ik beantwoord wat mail, lees deze Vogue en het nieuws, en dan mogen we, één uur en 10 minuten na het afgesproken tijdstip, eindelijk naar binnen. Dus. Ons geduld werd lekker op de proef gesteld.

IMG_3984

Veel later dan verwacht ben ik weer thuis en dit tref ik aan. Die drie dekentjes liggen normaal gesproken keurig opgevouwen op een stapeltje, maar zijn tegenwoordig héél interessant voor de jongens. Dus ze bouwen er mooi een gezellig nestje van om samen in te gaan liggen. Ik vind het best. Crazy catlady alert.

IMG_3985

Hoppatee, we knallen er weer even een half litertje in. Mijn waterkoker en ik gaan goed samen.

IMG_3987

Ennnn we gaan weer door met de was! Dat is het voordeel van een man die vier keer in de week voetbalt; héél veel was!

IMG_3988

Omdat ik toch zo in m’n element ben ook maar meteen weer even met de stofzuiger door het huis. Dagelijkse kost.

IMG_3989

Mama belt of ik zin heb om even mee te gaan kijken voor een winterjas. Van mijn héle fijne superwarme jas gaat de rits dus niet meer over mijn buik, en dat is niet heel erg ideaal als het koud is en sowieso ziet het er gewoon heel raar uit. Dus we gaan even samen op pad.

IMG_3991

We zijn eerst bij Houtbrox, waar ik echt dé perfecte mantel van McGregor pas. Een zachtroze, wollen jas is het, en ik vind hem zó mooi! Het modelletje heet Onassis. Hij is er alleen niet meer in maatje 34, en 36 is echt te groot. Zo jammer!

IMG_3995

En dan wippen we even bij de Scene binnen. Ze hebben echt héle goede sale!

IMG_3996

En dit leuke hoekje in de winkel. Ziet er toch supergezellig uit?! Mama slaagt voor een heel leuk setje. Na ons rondje gaan we weer richting huis.

IMG_3999

En dit is mijn buit! Ondanks Frummel z’n volle kledingkast had ik nog heel weinig rompertjes, dus mama en ik halen even een duopack bij de Hennes, met bijpassende broekjes. In maatje 50, want daar heb ik bijna niets in nog.

IMG_4002

En dit slaapzakje van de Prénatal. Ik had nog geen slaapzakje gekocht, maar we komen deze tegen in de sale voor een prikkie, dus ik kan ‘m niet laten hangen. Handig om gewoon in huis te hebben.

IMG_3997

Koen is inmiddels ook thuis en we kijken even het nieuws samen.

IMG_4004

We eten bij papa en mama, maar daar vergeet ik uiteraaard weer foto’s van te maken. Dat eten blijft een beetje een dingetje hè!

IMG_4009

Mama, Mees en ik rijden eventjes naar Van Tilburg om de winterjassenjacht voort te zetten. En ik rijd, want ik dat vind ik leuk. Haha.

IMG_4010

Mama en Mees gaan samen in een pashok, omdat ze allemaal vol zijn, en ik moet lachen om het gegiebel wat eruit komt. De missie is voor mij overigens niet zo heel succesvol, maar voor Meesje wel, dus we zijn blij.

IMG_4011

Zo, bepakt en bezakt weer op naar huis!

IMG_4014

Het was een heerlijke avond, maar ik ben moe. Fijn om thuis te komen. Koen maakt de kaarsjes aan, zet een thee’tje voor me, en we kruipen lekker op de bank samen.

IMG_4015

Beentjes omhoog – olifantenpootjes alert! – en The Voice aan. Zo lekker kneuterig op de vrijdagavond. Even samen genieten. Ik zet deze plog in elkaar, en we gaan niet zo heel laat naar bed. Morgen – vandaag als jullie dit lezen – hebben we een afspraak voor de badkamer, en gaan we even naar Eindhoven voor de winterjassenjacht. Volgens mij een leuke dag, dus ik ga nog een dag ploggen!

Tot morgen! Dankjewel voor het lezen en fijn weekend voor jullie allemaal! X

Recommended Posts
Showing 0 comments
  • Michelle

    Ja echt he! Gewoon langer dan een uur wachten, dat is toch bizar? Vooral fijn als je zo veel geduld hebt als ik. Hahaha wat leuk om te lezen dat je al die plekken herkent! Wij wonen inderdaad in Uden.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!