PLOG125: WINKELEN & BBQ

 In Persoonlijk

Goedemorgen deze morgen! Daar zijn we weer: tijd voor mijn laatste werkweek voor de vakantie! Zo snel gaat dat dus. Nog drie dagen werken en dan ben ik gewoon drie hele weken vrij. Ik vind werken hartstikke leuk, maar dat zijn toch echt wel goede vooruitzichten. Afijn; afgelopen weekend was net even iets anders dan normaal. Jullie zijn, net als wij,  gewend te zien dat wij twee dagen met z’n drieën zijn, maar dat was deze week even anders. Koen was de hele zaterdag op pad voor voetbaldingen, dus ik ging gezellig winkelen met papa en mama. Op zondag hielden we ons weer bezig met de kinderkamers en hadden we een BBQ. Kijk je mee?

Wakker worden met z’n drieën.

Wij beginnen de dag met dit. Tijd voor lijstjes! Ik schrijf op wat we allemaal mee op vakantie moeten nemen; weten we zeker dat we straks niets vergeten. Ik ben helemaallll geen stresskip als het op reizen aankomt, ook niet 32 weken zwanger en met een dreumes van ruim een jaar, want ik geloof er heilig in dat het allemaal wel losloopt, maar ik vind het wel fijn om goed overzichtelijk te hebben wat we mee willen nemen.

Deze bink eet ondertussen zijn ontbijtje.

En gaat dan op avontuur. Thuis speelt Morris vaak in een rompertje, omdat het bij ons in de woonkamer de afgelopen weken niet onder de 25 graden is geweest, en hij dan zo lekker veel bewegingsvrijheid heeft.

Vaste prik.

Mijn Converse’jes komen weer lekker wit uit de was.

Chillmodus met papa!

Ik ben ook lekker sloom vanochtend. Laptop op schoot, crackertjes erbij; niets meer aan doen.

Koen gaat even een boodschapje halen en komt thuis met broodjes kroket voor lunch. Ja joh, moet een keer kunnen toch? EN LEKKER JONGENS, niet normaal.

Het wordt hoog tijd om even wat aan het gezicht te doen, dus ik doe beneden m’n makeup terwijl Morris zijn dutje doet.

Is ie weer! Boterhammetje! De vork is even niet in de gratie vandaag.

Ik ben in Eindhoven met papa en mama.

We doen een rondje Van Bommel, en brengen daarna een hele poos door in de Bijenkorf. Als ik voor  de rest van mijn leven maar bij één winkel mocht kopen zou dat echt honderd procent de Bijenkorf zijn.

Schoenensale bij Lou Lou.

En nog even een rondje Zara omdat ik iets moet ruilen.

Morris doet ondertussen lekker een dutje in de kinderwagen. Dat gaat goed tegenwoordig; als hij maar moe genoeg is slaapt hij overal.

We eten een hapje, maar omdat Morris zo’n trek heeft eet hij alvast wat druifjes.

We zijn weer thuis! Ik had dit vandaag aan; vergat ik vanochtend een fotootje van te maken.

Morris speelt nog heel even op zijn nieuwe kamertje – hij is helemaal in de ban van zijn nieuwe bed – en dan is het tijd om te gaan slapen.

Morris in bed, ik aan de was. Never geen was gewoon.

Sneak peekje! Ik heb de afgelopen weken nog wat sale geshopt voor de jongens en mezelf: laat vooral even weten of jullie daar een shoplog van willen zien, of dat dat niet zo hoeft van jullie! Nu ben ik weer uitgewinkeld hoor, maar jullie weten inmiddels dat er altijd een bestellinkje geplaatst wordt zodra de uitverkoop bij Zara begint.

Ik ga op de bank liggen en besluit deze te proberen. Die kwam vandaag binnen om te testen, en ik ben heel erg benieuwd.

Het is zo bizar om dit vanaf je eigen bank te kunnen doen. Komt een uitgebreid artikel over mijn ervaringen met- en mening over de Babywatcher.

SNACKS. Beschuitjes, een appel én een heerlijk stuk breekchocola met hazelnoten.

Oh wij zijn toch zulke kneusjes hè.. Het weekend is ons altijd heilig, en het komt eigenlijk nooit voor dat we dan niet bij elkaar zijn, dus als het dan een keer wel zo is zijn we ook meteen een beetje van ons a propos. Ik ga alleen naar bed, maar niet voordat ik op de aanrecht een briefje en een flesje water heb klaar gelegd voor als Koen thuis komt.

Gezicht wassen voor het slapengaan.

En nog even bij mijn aller aller aller liefste kijken. Dat doen we iedere avond. Zo fijn.

Tot morgen!

Koen slaapt nog, dus Morris en ik gaan samen naar beneden.

Boterhammetje eten!

Dit dus. Ik kan tegenwoordig niet eens meer even snel naar de wc zonder dat deze kruimel op bezoek komt! Haha. Helemaal prima. Hoi Morris!

Blij ei!

Ik trek even gauw een makkelijk pakkie aan, want moet wat boodschapjes halen!

Maar eerst nog even dit!

Ik ga naar de Action en daarna naar Karwei voor allerlei dingetjes voor de kamers van de jongens.

Eenmaal thuis wordt deze ook wakker na een lekker lang dutje – hij doet er maar één op ‘t moment – dus we kunnen op pad!

Outfitje van vanmiddag! Ik vergeet boven een foto te maken, dus doet Koen ‘t even:).

Wij hebben een BBQ bij Joke en Harald, waar Morris ‘s maandags ééns in de twee weken is, dus hij is meteen in zijn element!

Deze tuin<3. We zitten lekker in de zon. Die is als ik deze foto maak even achter de wolken trouwens. Haha.

Ik houd niet zo van BBQ, en ook niet zo van worstjes, maar ik kan zo’n echt Duits curryworstje toch nooit laten staan.

Deze twee spelen samen met een bal. Hoe kan het ook anders?

Verse aardbeien met zelfgeklopte slagroom. Joe!

Vindt Morris ook héél lekker!

Kijk ze nou toch.. Zo gek op elkaar!

Dikke vrienden!

Alleen maar bij de kippen kijken. ZO interessant.

Het is kermis, dus Morris gaat voor het eerst met Koen in de draaimolen. Helemaal geweldig vindt hij ‘t.

Ik ga ook nog even een rondje mee.

Hij kijkt zijn ogen uit. Alle lampjes, liedjes, mensen..

We nemen een héél moe klein kereltje mee naar huis en brengen hem meteen naar bed. Uitgeput van alle indrukken! Als Morris lekker slaapt kruipen wij op de bank, zet ik deze plog in elkaar en kijken we nog wat tv. ‘t Was een ander weekend dan normaal, maar het was wel weer heel gezellig.

Nu nog even drie dagen werken, en dan ga ik drie weken genieten van alle tijd met Morrisje. Kan niet wachten! Ik hoop dat jullie een fijn weekend gehad hebben en wens jullie een goede week toe.

Bedankt voor het lezen!

Recommended Posts
Showing 11 comments
 • Ik ben ook altijd graag met z’n drieën in het weekend als dat dan anders is, is dat toch een beetje raar. Al met al toch een heerlijke zondag gehad. Fijne week!

 • Kim

  Wat een gezellig weekend weer! Hoe was je je all stars? Zijn namelijk echt weer mooi wit geworden.

 • Michelle

  Ik ben ook het allerliefst lekker samen met man en kind in het weekend. Mijn man moet geregeld op zaterdag of zondag aan het werkt. Nu is het weer een wat rustigere periode voor hem, dus als we een heel weekend met z’n drietjes zijn, voelt dat meteen heel luxe!

 • Margot

  Het ziet er wel weer uit als een fijn weekend! En heerlijk zo’n vakantie die bijna gaat beginnen!

 • Roosmarij

  Hele fijne vakantie! En natuurlijk willen we een shoplog zien!

 • Claudia

  Heerlijke dagen weer en heel graag een shoplog! Vind ik altijd leuk om te kijken!

 • Bianca

  Shoplogs blijven altijd heel leuk! Fijne week x

 • Isa

  Gek hè, als je dan ineens niet het hele weekend met z’n drieën bent! Herkenbaar.. Shoplogje altijd leuk natuurlijk:).

 • Robin

  Wat leuk zo’n baby watcher. Een Shoplog lijkt me leuk ben er dol op.

 • Greetje

  Wederom een leuke plog! Shoplogs mogen altijd hoor! Ik kijk er nu al naar uit!

 • Gaëlle

  Leuk om te volgen je plogs. 🙂 Wat krijg jij veel gedaan zeg op een dag! wauw!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!