PLOG196: IK HEB DIENST

 In Persoonlijk

‘Hallo allemaal!’ Wat fijn dat je er bent.. Oké grapje hoor; ik heb dat deuntje steeds in mijn hoofd omdat ik het zo gezellig vind klinken. Het is dinsdag en we zijn er weer met de plog van afgelopen weekend. We hadden echt een heel heel fijn weekend. Het was prachtig weer – de thermostaat gaf ZEVENTIEN (!) graden aan – en daar genoten we van. Op zaterdag waren we in de ochtend met z’n vieren op pad, bemande ik ‘s middags het Jong Uden honk in het dorp en hadden we daarna weer een borrel om de tweede bezorgdag af te sluiten, en op zondag stonden we langs de lijn bij voetbal van Koen en Robin. Zonder winterjassen deze keer; ik kan er zó aan wennen! Kijk je mee?

Het is zaterdagochtend: weekend! Geen verplichtingen, dus met z’n allen in ons bed. +1, zoals je ziet. Die Teletubbie weer.

Baddertijd!

En daarna voor de fruithap!

Benjamin speelt lekker op de vloer. De box gebruiken we echt heel weinig op het moment. Hij rolt de halve kamer door, dus in die box is hij het heel snel beu.

Crackers for breakfast.

Deze twee! Koen heeft weer quality time met de boys. We willen wat doen maar zijn er nog niet helemaal uit wat het gaat worden vanochtend. De kinderboerderij hier gaat in het weekend pas om 13:00 uur open, en dat is voor ons zo’n rottijd. De jongens gaan vlak daarna slapen, dus dat haalt nooit uit.

We besluiten gewoon even wat boodschapjes te gaan doen en lekker een stukje te wandelen. Dit is mijn outfitje vandaag. Het is gewoon ZEVENTIEN graden jongens, dat is toch niet normaal? Zo fijn. Blijer kun je me niet maken. Kleding is van Zara, tas van Mulberry en schoenen Michael Kors.

Morris wil tegenwoordig de hele tijd uit mijn Dopper drinken. Fles is bijna net zo groot als het kind zelf, maar who cares.

We gaan naar buiten! Morris kan zijn nieuwe zomerjasje aan. Meerrr dan warm genoeg. Vind ‘m zo mooi! Hou van deze combi.

Wagen weer volgeladen..

Ik maak deze foto en schrik serieus gewoon bijna van hoe groot Morris is. Kind wordt over een week of zeven gewoon al twee. Niet normaal.

We lopen even naar de Action omdat alle kaarsen op zijn.

En daarna naar de drogist. Voor wie het zich afvraagt: dit is de mascara die ik altijd gebruik en waar ik bij zweer.

Bij de Trekpleister zijn de Pampers die uit het assortiment gaan in de aanbieding. 50 procent korting. Die neem ik dus een paar pakken mee.

We zijn weer in de pop-up bar van Jong Uden..

Benjamin heeft namelijk honger, dus die kan ik mooi even voeden daar.

Als we thuis zijn gaan de boys lekker naar bed en eten wij samen een broodje.

En dan spring ik weer op de fiets. Terug naar het dorp. Ik heb dienst in de pop-up bar vanmiddag!

Met Job, dus dat is gezellig. Mama en papa komen ook even voorbij.

Ik fiets terug naar huis om de jongens op te halen. Ik besluit Benjamin thuis nog even te voeden, maar dat gaat allemaal net een tikkie te snel, met dit als resultaat. Welja; kleden we ons gewoon weer om.

We doen weer een borrel met Jong Uden om de laatste bezorgdag te vieren. Morris is niet het enige kindje, dus die vermaakt zich uitstekend. Ik heb een tas Duplo, auto’s en boekjes meegenomen van thuis, dus dat gaat top.

Pannenkoeken voor de boys als ze honger krijgen!

Als we thuis zijn is het vrijwel meteen bedtijd voor Morris en Benjamin. Koen heeft ‘s middags toen ik weg was al soep op gezet, dus die eten wij als de jongens slapen!

DE FINALE VAN WIE IS DE MOL! Spoiler alert als je ‘m nog niet gezien hebt, maar oh mensen wat zat ik ernaast joh met m’n Ruben. Ik vond hem zó verdacht onnozel dat ik compleet in Jan z’n trucjes ben getrapt. Wat een geniale mol! M’n lievelingsseizoen tot nu toe was dit. Zo goed. Heb zo hard moeten lachen om Olcay.

Het is zondag en we beginnen de dag weer zoals altijd. BOEKJES.

Goodmorning baby B!

Ik lap m’n gezicht even op.

We eten weer een broodje samen.


En Benjamin krijgt zijn fruit. Zie dat blije snoetje!

Morris gaat weer aan de gang met z’n puzzel. Vindt hij zo leuk om te doen, en ik kan er naar blijven kijken. Verbaas me zo over zijn ontwikkeling.

Tijd voor een kappertje denk ik zo. GRIJS jongens. Toch die genen..

Ik kleed me aan! Helemaal leuk dit, maar verruil het even later toch voor iets anders. Het waait, en voor langs het voetbalveld is het niet per se heel ideaal als je jurk iedere keer tot je oksel omhoog wappert.

We kochten dit letterbord gisteren bij de Action. Voor €3,50! Is toch geen geld? Ben er superblij mee. Weet alleen nog geen leuke quote voor erop! Ik vroeg op Insta al om goeie tips, maar als je er ook nog een weet: let me know in de comments hieronder!

De jongens gaan al vroeg naar bed voor een dutje zodat we op tijd naar voetbal kunnen. Benjamin heeft er zin in! Kleine lachebek.

We zijn in Den Bosch. Kijk Morris eens serieus kijken! Hij kan zulke ernstige gezichten trekken.

Groen veld. What else?

Mama heeft ook fruit bij voor Morris, dus daar vermaakt hij zich een hele poos mee.

Benjamin ligt voor het eerst in de kinderwagen in plaats van in de reiswieg, dus het duurt even iets langer voor hij slaapt, maar uiteindelijk lukt het. Met twee armpjes in de lucht.

Als Morris groene knieën heeft en moe is van het spelen kijkt hij met mama een filmpje. Vind dit zo’n mooi plaatje.

Dit went nooit!

KNUFFELS!

Het blijft 0-0. Lekker enerverend potje dus. Koen gaat douchen, en wij gaan naar binnen.

Babychips eten en een filmpje kijken. Standje chill voor Morris.

Op naar huis. Het is nog licht. Ik ben blij dat het voorjaar eraan komt: merk je ‘t?

Als we bijna thuis zijn bedenken we ineens dat we zin hebben in frietjes, dus die halen we.

Morris zal de tas wel even dragen.

Na het eten ga ik nog een rondje op de skates! Er moeten nog een paar draaischijven bezorgd en ik heb zin om nog een stuk te skeeleren.

Als je je zoete aardappel van je vader krijgt terwijl Studio Sport bijna begint ziet dat er zo uit..

Onderweg!

Als ik weer thuis ben gaan de jongens in bad en ik onder de douche.

En dan is het weer tijd voor ons avondritueel. Jullie kennen ‘m inmiddels. Op bed. Boekje lezen en Benjamin voeden.

Het is zo ver hoor. Ik moet lachen om mezelf als ik Morris zijn broek sta te schrobben om de gras en moddervlekken eruit te halen. Jongensmama hoezo?! In de wasmachine gaat dat er allemaal niet uit, dus ik sta ‘s avonds laat met een afwasborsteltje en Dreft. De missie slaagt overigens wel, dus dat is top!

En toen was het weekend weer voorbij! Komende week is nog even lekker druk. Er moet gewoon gewerkt en geblogd, en het is de laatste volle week voor de verkiezingen dus ook daarvoor moet er nog vanalles gebeuren. Wel heel leuk! Las trouwens ook dat er weer een RUSSISCHE BEER – wie verzint zo’n term in hemelsnaam? – onderweg is voor komend weekend, dus die behaaglijke temperatuurtjes waren maar van korte duur, maar hé: daar doen we het maar weer mee. Thanks voor het lezen lieve allemaal!

Ik hoop dat jullie ook een leuke week hebben.

Recommended Posts
Showing 13 comments
 • Coralie

  Ik was ook altijd zo inspiratieloos met mijn lichtbox met letters. ‘Don’t grow up, it’s a trap!’ stond er 2 jaar op. Wel een leuke overigens vond ik :-).

 • Carmen

  Haha Benjamin die naar de zoete aardappel toe buigt.. herkenbaar tafereel. Mijn jongste slaat vaak de lepel al uit mijn hand nog voor ik hem goed en wel vast heb. MOET.NU.ETEN.

 • saskia

  Tekst:

  Me and my three boys.

 • Christine Van den Berg

  Geniet altijd zo van jouw plogs, als dank gooi ik nu deze reactie vol met mooie (vind ik ;)) quote’s..
  Succes met uitzoeken voor je letterbord!

  Follow your heart but take your brain with you

  Give the ones you love wings to fly, roots to come back and reasons to stay

  Don’t look back – you’re not going that way

  It’s okay to be happy with a calm life (deze vond ik vooral voor jou toepasselijk wanneer je je in een plog verontschuldigt voor je burgerlijke leven en wanneer je ‘je op kunt vegen’ bij kleine geluksmomentjes.. don’t feel sorry, it’s ok!)

  You are one of the reasons why I smile (gericht aan de drie mannen in je leven ;))

  Take a few minutes to sit quietly and just be thankful for all that you have

  Being deeply loved gives you strenght
  Loving deeply gives you courage

  Have I mentioned today how lucky I am to be in love with you?

  I never want to stop making memories with you

  Happiness is achieved when you stop waiting for it and make the most of the moment you are in now

  En last but not least eentje die voor jou geschreven lijkt:
  We take photo’s as a return ticket to a moment otherwise gone

  Ere wie ere toekomt: deze selectie favoriete quote’s van mij komt van mysimplyspecial.com.

 • Christine Van den Berg

  Had in bovenstaande comment witregels voor de leesbaarheid gelaten maar zie ze in mijn scherm (mobiel) niet meer terug.. hopelijk is het niet al te chaotisch nu?!

 • Laura Visser

  Ik heb bij ons thuis de tekst “ik ben helemaal ondersteboven van jou” en dan “ondersteboven” op zijn kop staan!

 • Inge

  Mijnpalen zijn er om slingers aan op te hangen!

 • Inge

  Correctie ; mijlpalen

 • Andressa

  Eat cake
  Because
  It’s somebody’s
  Birthday
  Somewhere

  (Aangezien jullie vaak taart eten )

 • Charon

  I don’t need an inspirational quote i need coffee, zie mijn insta of Google voor deze quote op een letterbord

 • Jill

  Zo leuk Michelle Wat genieten dit

 • Sophie

  Hee Michelle! Ga je binnenkort je make up routine opnemen?

 • Daniëlle

  Tot aan de maan & achter het behang 😉

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!